פורסם 2010 בינואר 1116 שנים היי לכולם,אני כרגע ב- 012 ומאוד לא מרוצה מהם. אני שוקלת לעבור לספקית אחרת.אני לא משחקת משחקים בכלל. השימוש הוא רק גלישה והורדות שירים ( mp3) באימיולראיתי הרבה המלצות בפורום הזה לגבי 018אבל גם קראתי שהם לא מתאימים למי שמוריד באימיול.האם אני טועה? למי כדאי לי לעבור?אני רוצה מהירות או 1.5 או 2.5 כי מהירות גבוהה יותר יהיה יקר בשביליאשמח לשמוע את ההמלצות שלכםתודה רבה מראש
פורסם 2010 בינואר 1116 שנים קודם כל המלצה שלי זה הכל חוץ מ012 ודבר שני תכנסי לאתר KAMAZE.CO.IL ותראי את המחירים שם, אני ממא לא נראה לי ש5 מגה זה יקר בשבילך. למה? כי אני ב5 מגה וזה זול יותר מ4 מגה ואני משלם אולי 20 שקל יותר מ1.5 ככה שתבדקי שם את המחירים.
פורסם 2010 בינואר 1216 שנים מחבר תודה רבה על התגובה,בדקתי ואני רואה שאקספון הכי זולה.השאלה שלי האם באקספון תהיה לי גלישה מהירה והורדה מהירה של קבצי mp3 באימיול ?כי ב- 012 אני בקושי מצליחה להורידתודה רבה
פורסם 2010 בינואר 1216 שנים אני שוב חוזר על התגובה שלי- כל חברה חוץ מ012 תיהיה מעולה בEMULE.ובגלל שאמרת שאת גולשת הרבה באתרים אז אני ממליץ לך דווקא על נטוויזן כי בהורדות HTTP הם מצויינים וגם בגלישה לאתרים הם ממש אחלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.