פורסם 2010 בינואר 1015 שנים ניחשתם את המוד הקודם שלי- עכשיו נראה אם תדעו מה השימוש של המוד הזה. מצורפת תמונהענבר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים אני מקווה מאוד אבל מאוד שזה לא מה שאני חושב שזה (ויש פה כמה סמיילים חולניים)
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים אני מקווה מאוד אבל מאוד שזה לא מה שאני חושב שזה (ויש פה כמה סמיילים חולניים) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן מחשבות מעוותות יש לך
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים פשוט מאוד! הדבר בתמונה זו משקולת, המוצר מהת'רד הקודם זו מצלמה, מה שקורה ביד זה שישנם מצלמות שמחברים עליהם חצובה עם משקולת שמייצבת את המצלמה שתהיינה ישרה וכך גם תתן משקל לכל הסיפור שלא יפול במגע קליל כמו כל החצובות הגבוהות, הדקיקות והקלות. אני משער שמדובר בזה ואם לא, אז במשהו דומה.. נ.ב- מדוע את כבר לא פעילה בפורום DIY של HT? אני זוכר את המוד האחרון שלך שעשית על ה-HP שצבעת לורוד.. ;D
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מחבר אז אתם בטח יודעים למה 2 החלקים האלא משמשים..ענבר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מחבר כמה רמזים.זה קשור לתמונה הראשונה.וכן זה בערך קשור לצילום.זה לא אמבטית בדיל, וזה לא הוכך כמלכודת טובה לחורים של בייגלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.