עבור לתוכן

מחפש נייד thin & light עד 5000

Featured Replies

פורסם

היי,

אני סטודנט מחפש נייד ללימודים בעדיפות 13 אינצ' עם זמן סוללה ארוך.

אין דרישות למחשב חזק במיוחד לכן מעבד ULV יהיה מושלם.

רציתי לשאול מה אתם חושבים על HP dm3 שמוכרים בארץ?

לצערי אין לי איך להביא מחו"ל (עם מישהו) ולכן אני די מוגבל למבחר שיש בארץ.

תודה.

עריכה: שמתי לב שטעיתי בפורום רק אחרי ששלחתי, אשמח אם תעבירו לפורום ניידים. תודה :)

פורסם

תסתכל על ה-UL30A וה-UL20A של ASUS.

הראשון מיובא (בינתיים!) בייבוא עקיף, השני מיובא ומשווק באופן רשמי ע"י חברת רונלייט

מאוד מאוד ממליץ לך לנסות להשיג בכל זאת מחו"ל כיוון שזה פשוט עולה שם חצי מחיר.

אני קניתי מאזון את הראשון ואני מרוצה עד הגג. עונה על הדרישות שלך בול.

אני יודע שהחנות QSYS מוכרת את הראשון (אין לי מושג מאיפה היא משיגה אותו) - כלומר את ה-UL30A.

פורסם
  • מחבר

יש המלצות איך להזמין מחו"ל? חיפשתי באיביי אבל הם דורשים PayPal Confirmed Address ולפי החיפוש שלי זה לא זמין בארץ.

פורסם

CONFIRMED ADDRESS כן קיים בכל העולם, זה פשוט אומר שאתה מקבל חשבונית אשראי רגילה - ועליה נמצא קוד של PAYPAL

אתה מכניס אותו באתר שלהם והנה הכתובת שלך הופכת ל-CONFIRMED

זה לוקח פשוט טיפה זמן, כי עד שהחשבון מגיע... (למרות שאולי אפשר לראות את זה בממשק ווב באינטרנט, אין לי מושג?)

בכל מקרה, אני לא בקיא בנושא - אבל יש חברות שמתמחות בשליחת מוצרים לכל העולם ע"פ הזמנה. כלומר אתה מזמין מחנות (לדוגמא אמזון) והחברה השניה דואגת לקבל את המוצר שלך, ולהעביר לך אותו בהקדם האפשרי. מצד שני, ככל שמתעסקים עם יותר מתווכים בדרך, זה הולך ונהיה פחות משתלם (גם סביר יותר לדוגמא שתיאלץ לשלם מע"מ שזה 16% וכו'). :-\

תנסה לברר האם חבר/קרוב משפחה או חבר של חבר או קרוב משפחה של חבר או חבר של קרוב משפחה --- נוסעים ל או חוזרים בקרוב מ --- ארה"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים