עבור לתוכן

xp משפר ביצועים??

Featured Replies

פורסם

אני עם 98 כבר הרבה זמן, ועד עכשיו לא ראיתי צורך להתקין אקס פי, אז רציתי לדעת האם זה נכון שאקס פי משפר את הביצועים של הכרטיס מסך (ושל המחשב בכלל)?

פורסם

אני אישית לא אוהב XP אמממ זה תלוי במחשב שלך

ה XP יחסית כבד אז אם יש לך איזה 128 RAM לא כדי לדעתי תתקין windows 2000 pro

משהו איכותי אני עובד איתו הרבה זמן לדעתי הכי טוב !

מצוין למשחקים מהיר פשוט טוב

פורסם

אכן משפר, אני מדבר מניסיון,

היה לי מחשב פנטיום 2 עם 128 מגה זיכרון והכל היה זז עליו ממש ממש לאט וכבד..

כל זה היה על WINDOWS 98

יצא XP, התקנתי... אכן הביצועים השתפרו, ואני ממש הופתעתי מזה..

הם השתפרו לא רע אם כי לא באופן מאוד משמעותי, בכל אופן שמתי לב לשיפור מיד בסיום ההתקנה, העניינים התחיל להתעורר...

בכל אופן, ההחלטה בידיך

פורסם

אישית אני ממליץ על XP רק אם יש יותר מ 256 MB זכרון

מה שכן לא מוציאים יותר דרייברים ל98 (מייקרוסופט לא מוכנים לתת WHQL עליהם)

ולכן תחת קונפיגורציות מסויימות יכול להיות שיפור ענקי רק בגלל דרייברים יותר טובים

פורסם

from all the windows

2000

is the best :)

the stable and the protected

one ...

and it's like xp without all the shit of graphics

פורסם

את החלק הכי חשוב לא ציינת. איזה מחשב יש לך. :-X

פורסם

XP בנוי על הטכנולוגיה של 2000 אבל עם ממשק עבודה יותר "נחמד" לכן למחשבים חלשים עדיף ה - 2000.

פורסם

טוב זה שאלה קצת לא חכמה לשאול מהסיבה שכשאתה שואל שאלה כזו אז כל אחד יגיד לך מה יותר טוב

לדעתו...

אבל בקשר למה שבאמת שאלת אז אם יש לך 256 זכרון ומעלה אז כדאי. אני הופתעתי גם לגלות שהביצועים השתפרו ...

טוב אולי זה בגלל שהיה לי לפני כן WIN ME... :-[ :-\

פורסם
  • מחבר

טוב זה שאלה קצת לא חכמה לשאול מהסיבה שכשאתה שואל שאלה כזו אז כל אחד יגיד לך מה יותר טוב

לדעתו...

אבל בקשר למה שבאמת שאלת אז אם יש לך 256 זכרון ומעלה אז כדאי. אני הופתעתי גם לגלות שהביצועים השתפרו ...

טוב אולי זה בגלל שהיה לי לפני כן WIN ME... :-[ :-\

לא שאלתי מה יותר טוב שאלתי אם זה ישפר לי את הביצועים במשחקים לעבור לאקס פי... ויש לי 128 זיכרון בינתיים אבל עוד מעט אני אוסיף עוד איזה 128 או 256... והמעבד הוא סלרון 733

פורסם

כן אבל הרבה אנשים ענו לך מה לדעתם יותר טוב.

בכל מקרה כדאי להוסיף עוד 128. אני עובד עם P3 866 128MB (למה היית חייב להזכיר לי :'().

ואין הרבה בעיות אבל יש כמה דברים מעצבנים אז בכל זאת היית ממליץ לך להוסיף עוד זכון.

במקרה שלך אני חושב שלא תהיה בעיה רצינית אבל תקח בחשבון ש WIN XP יותר כבד מ WIN 98 שאתה עובד איתו כרגע...

פורסם

אני לא רואה שום סיבה להתקין XP על כזאת מערכת עדיף 2000 ואני ממליץ על עוד 128 מגה זכרון בשביל שיעבוד סבבה

פורסם
  • מחבר

מוזר כי אני מכיר הרבה עם מפרט מחשב בערך כמו שלי ויש להם אקס פי והוא עובד בסדר דווקא. אז למה ה2000 לא פופולרי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים