פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים קורע !!! ;D ;D אני מת על המשחק הזה אבל אף פעם לא הלכתי רחוק מידי עם זה ... כל הכבוד !
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר השיר ברקע הוא Goldfinger - Spokesman.תודה לכולם על הערכתכם..דרך אגב בוואלה הוא לא נותן לעלות קבצים כה גדולים אז אם יש לכם שרתים אחרים אנא שילחו לי.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אוףףף אני לא מצליח להוריד.זה מוריד לי קובץ מסכן של כמה קילובייטים וזה גם לא עובד. זה לא נראה לי הקובץ כי אתה אמרת שהקובץ הוא 9MB...תנסה להעלות ל- איינג'לפייר
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים זה מוריד לי קובץ מסכן של כמה קילובייטים וזה גם לא עובד. אם פשוט תלחץ על הלינק ולא תנסה לשמור אותו, תראה שהוא יקח אותך לעמוד שאומר שהחשבון חרג מהתעבורה היומית (?)...
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים This file is hosted by Tripod, a Lycos®Network Site, and is not available for download. Please check out Tripod's Help system for more information about Remote Loading and our Remote Loading policy. לאחר שניטרלתי את מנהל ההורדות, זה מה שהופיע לי שנכנסתי ללינק.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים נוווווו תשים את זה במקום אחראני מת לראות את זהFASTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים פאק, אני דוקא הורדתי אותו אבל הוא לא נפתח משום מה.. (Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play.)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אויי נו, מה הבעיה להעלות את זה לשרת נורמאלי?!?!ניסיתי עם DAP, ניסיתי בלי.שאני מוריד את זה עם DAP זה מוריד לי קובץ של 21KB שגם ככה לא עובד! שאני מנסה להוריד בלי זה בכלל לא מוריד...תעלה את זה לאיינג'לפייר!!!
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים תנסו להוריד את זה עם DAPלי זה מוריד בלי בעיה (ומהר)איזה יופי...אבל ברור לך שכל המתוסכלים כאן אחריך זה בגלל שסיימת את התעבורה היומית... 8)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים איזה יופי...אבל ברור לך שכל המתוסכלים כאן אחריך זה בגלל שסיימת את התעבורה היומית... 8)חחחחחח ועוד הורדתי את זה 3 פעמים ! פעם ראשונה כדי לראות ...פעם שנייה בגלל שזה נמחק בטעות אז הורדתי שוב ופעם שלישית עכשיוכדי לראות אם זה יורד ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.