פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר כן בדיוק חשבתי על זה..אז מה אתה אומר בקשר לכרטיס קול מההודעה הקודמת?זה יאפשר לי גם לשלוט על חיתוך תדרים וכו' דרך הדריבר?
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים תיאורתית אפשרי לחבר סאב אקטיבי ליציאת הסאב האנלוגית בכרטיס הקול.מעשית אני לא יודע כמה טוב זה יעבוד.
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר לפי לירן כמה הודעות מעל זה אפשרי בהחלט!למה לדעתך יכול להיות שזה לא יעבוד טוב?
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים כמו שאמרתי, תיאורתית זה יכול לעבוד (כאמור אני לא יודע עד כמה טוב זה יעבוד).פשוט אף פעם לא ראיתי מערכת שמחוברת בקונפיגורציה משונה כזאת.
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר יש שיגידו שכבר עכשיו מה שהולך אצלי זה הזוי בכל אופן, הדילמה עכשיו היא איזה כרטיס קול לקנות, על מה אתה ממליץ? [אגב, סאב 180W יהיה מספיק טוב לא? ^^]
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים לפי לירן כמה הודעות מעל זה אפשרי בהחלט!למה לדעתך יכול להיות שזה לא יעבוד טוב?זה לא בדיוק מה שאמרתי.אמרתי לחבר את המגבר ליציאה הירוקה - שהיא האנלוגית הרגילה בכרטיס קול.ואת הסאב האקטיבי לחבר ליציאה הכתומה בכרטיס קול - שהיא יציאה ייעודית לסאב וופר אקטיבי או לרמקול סנטר.
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים מחבר המגבר כרגע מחובר למחשב דרך כבל RCA אל PL ירוק- הישר אל כרטיס הקול.מה שנותר הוא לחבר את הסאב דרך כבל RCA [או משו אחר?] לPL הכתום, לכרטיס הקול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.