עבור לתוכן

האם ניתן להתקין WIN_XP על מחשב שני בבית

Featured Replies

פורסם

שלום ושנה טובה לכולם

יש לי עותק חוקי שקניתי עם מחשב חדש של WIN XP HOME

קניתי עוד מחשב ישן ואני רוצה להתקין אותו בתוכנה שלי

אך בספר כתוב כי אצטרך לעשות ACTIVATION ושזה

נגד שימוש בעותק מועתק.

1) האם זה נכון או שאני אוכל להתקין + ACTIVATION ללא בעיות?

2) מה קורה אם הלך ה-HD? כיצד אז מתקינים ועושים ACTIVATION למערכת ההפעלה החוקית (ללא מרכאות)

בתודה מראש, יהודה

פורסם

אתה חייב עוד רשיון חוקי של התוכנה

וזה יעשה לך בעיות עם האקטיבציה כי אם לא תרשם עם קוד חוקי תוך 30 יום הווינדוס ינעל

ותיהיה חייב להרשם

פורסם

לא כ"כ מדוייק...

חבר שלי קנה מע' הפעלה חוקית XP Home Edition, הצלחנו להתקין את זה על מספר מחשבים שונים לחלוטין (אחד P4 ואחד P3...)והאקטיבציה הצליחה בכולם! כמובן שיש מספר אקטיבציות מקסימאלי שאחרי זה אתה לא יכול יותר...

זה תלוי גם בחומרה שיש לשני המחשבים, למשל אם יש למחשב השני צ'יפסט כמו שבמחשב הראשון וכו'...

אם אתה רוצה אז אתה יכול לנסות וייתכן מאוד שזה יעבוד בפעמים הראשונות אבל זה לא נחשב לחוקי עפ' מיקרוסופט.

פורסם

למרות שזה גם לא חוקי

פורסם

אסור להתקין מערכת הפעלה שקנית רק עותק אחד על שני מחשבים

לעומת זאת אני אישית ממליץ גם למי שיש לו עותק חוקי להתקין עם Serial שלא דורש Activation כי זה חוסך כאב ראש

נ.ב. ולבדוק לפני ששמים את הקוד שהוא תואם XPSP1 (לא FCKGW... ועוד כמה)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

מה זה הקוד תואם XPSP1 ולא תואם FCKGW?

יהודה

פורסם

הוא מתכוון שעם קודים אחרים כמו הסוג שיש בו את ה-fckgw הוא

נתן דוגמה כי זה הקוד שרובם משתמשים(חלק מהקוד..)

ועם קוד שהשתמשו בו כמו זה לא תוכל להתקין עליו את החבילה..

קלעתי?? :-\

פורסם

יש כמות ענקית של קודים שלר דורשים Activation וזה מה שכל האנשים בלי עותק חוקי שמים אבל...

מייקרוסופט גילו את זה שדלפו המון כאלה אז הם הכניסו ב Windows XP Service Pack 1 הידועה בכינוי XPSP1 פקודה שבודקת אם הקוד של ה Windows הוא אחד מהמודלפים שההכי נפוץ ביניהם הוא זה שמתחיל באותיות FCKGW

אם כן זה לא מוכן להתקין ואתה בבעייה ולכן צריך לשים קוד שלא נמצא ברשימה השחורה של מייקרוסופט (לא לדאוג יש מספיק)

נ.ב. Lucifer נראה לי שהבנת טוב מאוד את הכוונה שלי אבל אפילו אני לא הבנתי את ההסבר שלך אז אולי תערוך את ההודעה

פורסם

אני מבקש לחדול עם כל עיצות אחיתופל הלא חוקיות פה! הודעה נוספת בכיוון זה תגרור נעילת הנושא.

יש לך רשיון שימוש אחד בתוכנה החוקית שלך, אם אתה מעוניין להתקינה באופן חוקי על מחשבים נוספים תצטרך רשיון לכ"א מהם, סוף פסוק.

פורסם

אין שום הגבלה למספר הפעמים שאתה יכול לעשות אקטיביזציה לקוד מקורי.

אחרת מה ההגיון לשלם בעבור קוד מקור אם נניח אחרי 20 או 50 או 100 פעמים אני כבר לא אוכל להשתמש בו???

וזה בכלל לא משנה מאיזה מחשב אתה מריץ את מערכת ההפעלה הזאת כי הם לא יכולים לקבוע לך באיזה מחשב להשתמש

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!! וגמר חתימה טובה וישרה לכולנו

יהודה

פורסם

אני בשום מקום לא אמרתי לו לשים את ה XP על המחשב השני פשוט זה באמת חוסך כאב ראש לשים סריאל שלא דורש הפעלה

ככה אם אתה משדרג חומרה וכאלה ומוחק את ההארד-דיסק אין בעייה מיוחדת

או לחילופין אם אתה מחליף מחשב לגמריי ואתה רוצה להשתמש עדיין בעותק החוקי שלך ולא לרדוף אחרי מייקרוסופט

אם אני לא טועה אין שום דבר לא חוקי בזה כל עוד יש לך עותק חוקי ואתה אף פעם לא מתקין אותו על יותר ממחשב אחד כל פעם

(הכוונה זה שאם אתה מתקין על אחד אחר אתה חייב למחוק את ההתקנה שקיימת כבר)

EranMor: כמובן שיש גבול למספר הפעמים שאפשר לעשות הפעלה אחרת מה הטעם בלעשות הפעלה בכלל? זה הגנה נגד העתקה

אז כל עוד לא שינית חומרה זה בעצם עדיין אותה הפעלה גם אם מחקת הארד-דיסק אבל נגיד קנית מחשב חדש זה הפעלה שונה

פורסם

יש לי רשיון להתקנה חוקית של XP על 3 מחשבים , אבל העדפתי להכניס קוד שלא מצריך ACTIVATE פשוט כי אין לי כוח לשטויות של מייקרוסופט , הם מבצעים לך רישום אצליהם וכהרגלם זה בטח ידלוף למישהוא שידאג לנצל את זה לרעתינו , לא חבל ?

פורסם

אני חושב שיש פה בלבול

יש את גרסת הHome Edition שחייב לעשות לו אקטיבציה לא משנה איזה סיריאל תשים לו!

ויש את גרסת הProfessional שלא צריך אקטיבציה.

מה הכוונה ב"קוד שאינו דורש activation??"

לפי מיטב ידיעתי, לא משנה איזה קוד תשים בHome Edition הוא תמיד ידרוש אקטיבציה אחרי זה...(או שמא אני לא בעניינים!?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים