פורסם 2010 בינואר 1015 שנים הגיע הזמן להחליף מחשב ישן מלפני 6 שנים ! דעתכם לגבי המפרט החדש ! המפרט לא כולל כרטיס מסך, כונן קשיח, וצורב מכיוון שנרכשו לפני חצי שנה רכיבים חדשים ! מוזמנים לתקן ולהמליץ על דברים אחרים. המשך יום נעים
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר טוב זה לא. מה התקציב, מה השימושים? איזה כ.מסך יש לך כיום? במה זה לא טוב אשמח לדעת כדי להשכיל ! התקציב עד 2000 ש"ח כולל הרכבה ! השימושים בעיקר עבודה עם WORD גלישה באינטרנט,סרטים ובזמן הפנוי גם משחקים
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים חסרים פרטים - עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, תוכנות בשימוש, שקט ונתוני גיימינג אם יש.להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר מחיר מקסימלי - 2000 ש"ח ולנצל את כל התקציב - בלי חרגיההשימושים העיקריים : אינטרנט, טיפה עבודה ב OFFICE וגם מכונות וירטואליות לצרכי לימודוגם משחקי מחשבאין צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)אין צורך בכונן קשיח,צורב,שיהיה די שקט ברמת הסולם 5 מתוך 10לא מתכוון לעשות אוברקלוקמעדיך לקנות ב KSP או חנות טובה וזולה בסביבה של ר"ג
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים הגיע הזמן להחליף מחשב ישן מלפני 6 שנים ! דעתכם לגבי המפרט החדש ! המפרט לא כולל כרטיס מסך, כונן קשיח, וצורב מכיוון שנרכשו לפני חצי שנה רכיבים חדשים ! מוזמנים לתקן ולהמליץ על דברים אחרים. המשך יום נעים טרם ענית על השאלה, איזה כ.מסך יש לך? במפרט שאתה הרכבת, אין שום כ.מסך, במחשב שיש לך, מלפני 6 שנים, ייתכן ויש כרטיס בAGP, שבכלל לא מתאים למערכת מחשב עדכנית.
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים מחבר הכרטיס אכן PCI-E כרטיס מסך שברשותי: GEFORCE NVIDIA 5200 ד"א עשיתי קצת שינוי במפרט מה אתם אומרים על החדש : תודה רבה על העזרה
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים מעבדי ה C2Q כבר מזמן לא משתלמים לעומת האתלון 2 מרובעי הליבה. כמו כן למרות שהכרטיס שלך מתאים פיזית ללוח, הוא כל כך חלש שלא תוכל להריץ איתו משחקים חדשים כלל, ולמעשה כרטיס מובנה עדכני יעשה פחות או יותר את אותה עבודה, כך שאם בכל זאת אתה רוצה איזושהיא יכולת לשחק משחקים, תחליף גם כרטיס מסך.
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים מחבר אשמח אז לקבל אולי מפרט שיתאים גם לכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משחקי מחשבים חדשים עד 2000 ש"ח תודה רבה ד"א למה הם לא משתלמים ? ואטלון משתלם יותר ?לפי האתר שלhttp://www.cpubenchmark.net/cpu_list.phpאני רואה שהQUAD של INTEL יותר טוב מאטלון לפי הנתוניםתקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים לא משתלמים בגלל המחיר הגבוה יחסית של המעבדים האלה.מעבר לכך תושבת 775 ישנה
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים עדיין לא אמרת על איזה מסך אתה משחק, אז אי אפשר לדעת אם כ. המסך שבחרת מתאים או לא.השקעה בלוח AM3 וזיכרונות DDR3 כדאית לעתידהספק שבחרת מוגזם.ה HDD קטן מדי לטעמי. בימינו 320GB מתמלאים כמו כלום.ואני מבין שהתקציב כבר לא 2000 ש"ח.
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר עדיין לא אמרת על איזה מסך אתה משחק, אז אי אפשר לדעת אם כ. המסך שבחרת מתאים או לא.השקעה בלוח AM3 וזיכרונות DDR3 כדאית לעתידהספק שבחרת מוגזם.ה HDD קטן מדי לטעמי. בימינו 320GB מתמלאים כמו כלום.ואני מבין שהתקציב כבר לא 2000 ש"ח.כן שכחתי לציין שחבל לחסוך ! אני יוסיף עוד כסף ! ופשוט את המחשב הישן אני ישים במחסן ואת המחשב השני שקניתי לפני שנה אני ישים במקומו ואני ארכוש מחשב נוסף !איזה ספק כדאי לקחת ?אם הוא מוגזםויש לי מסך 22 אינץ שאליו אני אחבר את המחשב החדשאני אשקול לקנות 500 GB 2 חתיכות כדי לעשות RAID 1 בינהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.