פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים יש לי כרטיס RADEON 9700 של POWERCOLOR עם הדרייבר CATALYST האחרון 3.7 וכשאני משתמש ב TVOUT הכל עובד מצויין למשך זמן מסויים אבל אחרי שעה לפעמים שעתיים-שלוש מופיע בעיה מוזרה ישנם תקיעות בסרט ובקול ואני חייב לכבות את ה TVOUT ולהפעילו שוב כדי שהבעיה תעלם.מה אפשר לעשות?
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים ממש מוזרלי זה נראה,נשמע (עם תקיעות) ומריח כמו בעיית חוםתנסה שני דברים :1. לעבוד במצב של דואל ,כלומר שני הצגים עובדים.2. מארז פתוח \חדר מומוזג .
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר לא מאמין שזו בעיית חום מכיוון שSYS TEMP על 27 והמעבד על 38 חוץ מזה המארז מאוורר מצויין ויש מאוורר בדלת שמכניס אוויר והוא מכוון ישירות על ה כ.מסך.יצא לך להשתמש ב TVOUT של הכרטיס יותר מכמה שעות שעות? נניח 3?עריכה: החדר דיי קריר, והבעיה נעלמת ישר אחרי שאני מכבה וןמדליק את ה TVOUT השבב הרי לא מתקרר בשנייה אחת ואז יכול לעבוד עוד 3 שעות אם זה היה חום הבעיה הייתה מופיע אחרי 10 דקות שוב אתה לא מסכים?
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים כמעט 90 אחוז מהזמן הכרטיס על דואלאו דרך ה TV - מסך הדק אני עובד ועל הTV מנגן סרטאו שאני משתמש בדואל עם שני הצגים הדקים .אף פעם לא הייתה בעיה.ואין קשר שה SYS טמפ מראה לך 28 ,הרי זה מגוחך .הכרטיס מתחמם מאד
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר כמו שאמרתי יש מאוורר בדלת שמכוון ישירות עליו זה לא מספיק?אתה משתמש בקירור ברירת מחדל של הכרטיס או שעשיתה לו MOD?אתה אומר שאתה עובד עם המסך ובטלוויזיה כל הזמן מנגן סרט מוזר אצלי אם אני לוחץ על הכפתור עם הציור של "עיגול" בפנים בשביל שיראו את הסרט בטלוויזיה אז המסך עובר ל REFRESH RATE נורא נמוך ויחסית מצתמק.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר כמו שאמרתי יש מאוורר בדלת שמכוון ישירות עליו זה לא מספיק?אתה משתמש בקירור ברירת מחדל של הכרטיס או שעשיתה לו MOD?אתה אומר שאתה עובד עם המסך ובטלוויזיה כל הזמן מנגן סרט מוזר אצלי אם אני לוחץ על הכפתור עם הציור של "עיגול" בפנים בשביל שיראו את הסרט בטלוויזיה אז המסך עובר ל REFRESH RATE נורא נמוך ויחסית מצתמק.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים ודאי שלא קירור מקורי- לכן אמרתי לך העניין הזה מתחמם אש !יש לי סינק של P4 עם מאורר 70 ממ שקט .והסניק משוייף כך שיכנס לתוך ה SHIM של הליבה.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים זה כבר מורכב ולא צילמתיבעקרון יש חלק מהבלוק שמשוייף כך שיהיה נמוך יותר מריבוע בעל אורך צלע של 2 סמ שמצוי במרכז (הריבוע מצוי במרכז הבלוק)אותו ריבוע נכנס דרך השים SHIM ונוגע ישירות בליבה ללא צורך בהרבה חומר טרמי או מדבקה עבה כמו בקירור המקורי.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר הבנתי בערך ומה לגבי הזיכרונות יש עליהם גופי קירור?נ.ב נגיד הכרטיס נדפק יש אפשרות להחזיר את הגוף קירור המקורי ובכלל את כל הכרטיס לקדמותו בשביל האחריות או שלא?
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים כרגע זכרונות ללא קירורלגבי חזרה לקדמותו - לפי התיכנון והביצוע שלי - כןאם מקררים את הזכרונות אז זה כבר בעיה גדולה יותר להחזיר את הגלגל .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.