עבור לתוכן

איך אפשר לראות טלויזיה במחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אין לי בבית ממיר ,פשוט אנלוגי כמה ערוצים שנמאס מהם..

שמעתי שאפשר אבל לראות טלויזיה דרך המחשב בחינם. איך זה אפשרי?

תודה [=

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע??

בכלל?

פורסם

1) קונים כרטיס טלויזיה המתאים למחשב שלך עם כניסה המתאימה ליציאה שיש לך בקיר\ממיר.

2) תהנה.

פורסם
  • מחבר

חחח הסברת...

תודה, אבל אתה קצת לפרט בבקשה? אני לא מבין בזה בגרוש..

אמרת "מתאים" , איך אני יודע מה מתאים?

איזה כרטיס? ומה אני עוד צריך חוץ מזה?

אני פשוט שם כרטיס טלויזיה במחשב, מוריד תוכנה מסויימת ורואה ערוצים מכל העולם? יש גם ערוצי HD ?

פורסם

כרטיס טלויזיה נותן לך לראות במחשב את מה שהיית יכול לראות אם היית מחבר טלויזיה רגילה.

הוא הופך את המחשב שלך למכשיר טלויזיה ובדרך כלל גם עם יכולת הקלטה כלשהי.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס מתאים למחשב שלי? במה הם שונים?

ראיתי גם כרטיסי טלויזיה אבל בצורת דיסק-און-קי כאלה שמחברים לUSB , זה אותו הדבר?

איך תיהיה איכות השידור? אפשר לעשות שיהיה בHD ?

ואפשר לקלוט את כל הערוצים הקיימים?

פורסם

בשביל לראות במחשב ב-HD אתה צריך כרטיס טלויזיה שתומך בזה + ממיר HD וערוצים של אחת החברות (יס או הוט)

פורסם
  • מחבר

על איזה כרטיס טלויזיה אתה יכול להמליץ לי בבקשה שיראה שידורים באיכות הטובה ביותר? (לא HD כי אין לי ממיר )

פורסם

אתה צריך ממיר בשביל שתוכל לראות טלויזיה עם כרטיס טלויזיה.

פורסם

יש לא מעט כרטיסי טלווזיה שכוללים ממיר אנלוגי פשוט, שמתחבר מהשקעה בקיר

ישירות לכרטיס קול. (נקרא RF)

פורסם

בלי ממיר דיגיטלי אתה תוכל לראות רק את הערוצים שאפשר לראות באופן רגיל בלי ממיר, דהיינו: ערוץ 2, ערוץ 1, ערוץ הכנסת, וכו'

הסיבה לכך היא לא שזה טכנית בלתי אפשרי - כי זה כן אפשרי (עובדה שהממיר עושה את זה, הממיר הוא גם "סוג של מחשב").

הסיבה לכך - עד כמה שאני מבין היא שהמידע מגיע מקודד - והממיר מפענח אותו בעזרת הכרטיס שנמצא בו (בין אם זה YES או HOT).

ככה שגם אם היית בונה תוכנה שיודעת לפרש את האותות הדיגיטליים שמגיעים דרך הכבלים, זה לא מספיק , ועדיין תצטרך את המידע שעל הכרטיס.

באופן תיאורטי, אני משער שאפשר "לדמות" את כל המערכת הזו שהיא הממיר ע"י המחשב בלבד - אבל עד כמה שאני מבין, לא תוכל לזייף כרטיס כזה ועדיין תצטרך להיות מנוי של הכבלים כדי "לקבל" את הערוצים הללו.

פורסם
  • מחבר

מה הרשימה המלאה של הערוצים האנלוגיים? יש את הערוצים הרוסיים?

ומה האיכות של השידור?

אני לא אקנה עכשיו ממיר , ואני לא צריך את כל החבילה של HOT ו YES או משהו כזה

אגב באיזה כרטיס יש ממיר אנלוגי?

אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסויים בבקשה?

תודה [=

פורסם

אם אתה מנוי לחבילה האנלוגית של הוט, אז אתה תראה את כל הערוצים שאתה רואה בטלויזיה כמו שהם ללא שום ממיר. אם אתה מנוי לחבילה הדורשת הממיר, אז לא תוכל לראות טלויזיה ללא ממיר(למרות שנראה לי שבהוט אפשר לראות את הערוצים האנלוגים בכל מקרה גם אם אתה מנוי לדיגיטלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים