פורסם 2010 בינואר 915 שנים עזרו לי פה לבנות מפרט למחשב אבל אני רוצה להיות סגור על המסךזה המפרטhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446577.0רציתי לדעת מה אתם אומרים מה כדאי לקנות תודה מראש
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים בסופו של דבר המפרט לא ממש קשור לעניין.מה שחשוב הוא התקציב שלך למסך והדרישות שלך מהמסך.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר בסופו של דבר המפרט לא ממש קשור לעניין.מה שחשוב הוא התקציב שלך למסך והדרישות שלך מהמסך.משחקים סרטים אינטרנט בעיקריש לי כיום מסך DELL 2209WA שאני צרוצה ממנורציתי לדעת אם מתאים לדרישותכאמור הוא לא FHDרציתי לדעת אם זה נחוץ?
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים ה2209WA מסך מעולה. אם עד היום לא הפריע לך שהוא לא FullHD, אין סיבה שזה יפריע בהמשך.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר ה2209WA מסך מעולה. אם עד היום לא הפריע לך שהוא לא FullHD, אין סיבה שזה יפריע בהמשך.אבל אם אני קונה כרטיס מסך HDעדיף לקנות גם מסך FHD וככה לחבר אותם בחיבור HDMIאני צודק?
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים לא.FHD זו בסה"כ רזולוציה. שנתמכת בכל כרטיס מסך ב-8 השנים האחרונות בערך. אין קשר לחיבור DVI/HDMI או אפילו VGA.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים לדעתי עדיף לך להשאר עם ה 2209WA מאשר להחליפו במסך עם רזולוציה גבוהה יותר ופאנל נחות,וזאת משתי סיבות:1.מסך עם רזולוציה גבוהה יותר אכן יתמוך בצורה מלאה ב full hd אבל מצד שני,סרטים שהם באיכות SD,כמו DVD או DVD RIP תראה דווקא יותר גרוע ככל שהרזולוציה גבוהה יותר,בגלל ה UPSCALE שהמסך צריך לעשות.זה גם נתון שצריך לקחת בחשבון אלא אם כל הסרטים שאתה רואה הם HD עד FULL HD.2.בנוסף,גם סרטי FULL HD רואים מצויין על המסך שיש לך כרגע.תצטרך עין חדה מאד כדי להבחין בהבדל.לדעתי,במסך 24" ההבדל העיקרי שתרגיש הוא הגודל הפיזי.3.וכמובן הפאנל.המסך שהוצע לך בפורום מפרטים הוא בעל פאנל שנחות משמעותית מזה של ה 2209WA.את ההבדל תרגיש לא רק בסרטים,אלא גם ביישומי מחשב אחרים כמו קריאת טקסט.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר לדעתי עדיף לך להשאר עם ה 2209WA מאשר להחליפו במסך עם רזולוציה גבוהה יותר ופאנל נחות,וזאת משתי סיבות:1.מסך עם רזולוציה גבוהה יותר אכן יתמוך בצורה מלאה ב full hd אבל מצד שני,סרטים שהם באיכות SD,כמו DVD או DVD RIP תראה דווקא יותר גרוע ככל שהרזולוציה גבוהה יותר,בגלל ה UPSCALE שהמסך צריך לעשות.זה גם נתון שצריך לקחת בחשבון אלא אם כל הסרטים שאתה רואה הם HD עד FULL HD.2.בנוסף,גם סרטי FULL HD רואים מצויין על המסך שיש לך כרגע.תצטרך עין חדה מאד כדי להבחין בהבדל.לדעתי,במסך 24" ההבדל העיקרי שתרגיש הוא הגודל הפיזי.3.וכמובן הפאנל.המסך שהוצע לך בפורום מפרטים הוא בעל פאנל שנחות משמעותית מזה של ה 2209WA.את ההבדל תרגיש לא רק בסרטים,אלא גם ביישומי מחשב אחרים כמו קריאת טקסט.רציתי רק להבהיר שיש לי מחשב עם 2209WA אבל עכשיו אני קונה עוד מחשב אז אני צריך לקנות עוד מסך בנוסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.