פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים אני לא מדבר הברגה עם ברגים .ואני לא מדבר על מאוורר כמו "מאוורר ארובה שמוציא מהמארז חום - אלא מאוורר שנמצא מול מאוורר המעבד ומזרים לו אויר קר (לא מבחוץ)השאלה עם איזה חומר\אמצעי אני עושה דבר כזה ?
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים לדעתי סקוצ'ים יהיה אחלה... תוכל גם להוציא אותו...אבל שים עליהם דבק חזק יותר (סופר גלו, מגע) ככה שהם לא יפלו ויורידו לך משהו...
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים דבק אפוקסי מוצק (פלסטלינה) לאלומניום, יש לי כזה זבק חזק מאוד.הוא קצת יקר.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים תקנה מסטיק בזוקה, תלעס אותו היטב, תדביק למתכת ואז תדחך עליו את המאוורר חזק ותחזיק את זה חצי שעה - שעה עד שהמסטיק מתקשה
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר תקנה מסטיק בזוקה, תלעס אותו היטב, תדביק למתכת ואז תדחך עליו את המאוורר חזק ותחזיק את זה חצי שעה - שעה עד שהמסטיק מתקשה אהה טוב ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ לכל השאר . תודה רבה בנתיים אני מעכל איזו הצעה הכי נוחה ונגישה לי .
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים תקנה מסטיק בזוקה, תלעס אותו היטב, תדביק למתכת ואז תדחך עליו את המאוורר חזק ותחזיק את זה חצי שעה - שעה עד שהמסטיק מתקשה ;D LOLאבל הפתרון הכי טוב הוא EPOXY אחרי הכל
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים ומה יהיה כשתרצה לפרק את ההיטסינק מהמעבד או להוציא את הלוח (בהרבה מארזים הלוח האחורי לא מתפרק בימינו כי יש מספיק מקום מקדימה).אפשר לקדוח בפלסטיק של המאוורר ובמכסה של המארז שני חורים ולתפוס כמו שצריך עם ברגים בלי לגרום נזק למאוורר, או כמו שהציעו סקוטצ'ים.
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אצלי הכל בשולחן מחשב מוחזק עם סקוצ'ים...השלט של הרמקולים, העינית של השלט שבניתי, המסך LCD, הרמקולים, ואפילו התחתית של הכוס...פשוט נוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.