עבור לתוכן

משפחות הומולסביות

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3830065,00.html

אין לי שום בעיה עם הקהילה ההומולסבית, אבל אני ממש נגד הדבר הזה. אין לדעת, מה יעלה בגורל הילדה הזו.

פורסם

יהיו לה חיים טובים? מה כבר לדעתך יעלה בגורל הילדה?

פורסם

בהתחשב בכמות האנשים הדפוקים שיוצאים מזוג הורים "נורמליים" אז אין היגיון להניח הנחות לגבי איך הילדה "תצא" בסופו של דבר.

פורסם

ילדים יכולים לצאת דפוקים ולא משנה מי או מה ההורים שלהם.

סיפור על משפחה הומולסבית מאושרת הוא בסה"כ סיפור צהוב של אתר שיש לו עניין עם הקהילה ההומולסבית.

פורסם

בהתחשב בכמות האנשים הדפוקים שיוצאים מזוג הורים "נורמליים" אז אין היגיון להניח הנחות לגבי איך הילדה "תצא" בסופו של דבר.

מחזק, מאיפה הימרנות הזאת שדרך חיים X יותר טובה מדרך חיים Y?

בעיקר שאין על כך שום הוכחות רציונאליות מלבד "אהה...כי ככה אנחנו רגילים".

פורסם

מה שחשוב זה לא הנטיות המיניות של ההורים, אלה כמה הם משכילים ועם ראש פתוח

מה זה נותן לי שיש לי אבא רגיל אבל פרימיטיבי ביותר?

פורסם

אני מכיר (גם מנסיון אישי, לצערי) די והותר משפחות שאין בהן תקשורת בין ההורים, או שיש אלימות, או שיש רק הורה אחד שבקשר עם הילד, או שאין הורים בכלל (ואז זה לא בדיוק משפחה, אבל הבנתם את הכוונה) או שיש יותר משני "הורים" אם ההורים הביולוגיים התגרשו והתחתנו מחדש כשהילד היה קטן, וכהנה וכהנה.

האם ילד שגדל במשפחה חד מינית יהיה גם הוא הומוסקסואל בסיכוי מוגבר? לא ידוע לי על שום מחקר שאומר שהומוסקסואליות זו תופעה הנובעת מהשפעות סביבתיות. להיפך, אפילו בסביבה שבה זה נאסר לחלוטין זה קיים, כגון רוב החברות הדתיות, כולל היהודית (ולו כי לא היו אוסרים בכזה פירוט על תופעה שממילא לא קיימת...). אין לי שום סיבה בעולם לחשוב שמשפחה שכזו תשפיע על הילד(ה) באופן שלילי כלשהו מעצם היותה חד מינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים