עבור לתוכן

עזרה בקניית אוזניות כדוגמאת גרדו SR 80 - לא דגם מחייב

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מחפש אוזניות טובות אבל שנכנסתי לתחום קיבלתי תחושה של קפיצה למים עמוקים מדי.

יש לי כרגע AKG K414P והן נוחות עם הריפוד שלהן וזה מה שאני רוצה ברכישה שלי - עור.ידוע לי שגרדו באים עם ספוג כלשהו וזה לא ממש מדבר אלי.

עשיתי מחקר קטן ואני רואה שאני לא ממש מוצא את מה שאני רוצה בגבול התקציב שלי.

רציתי בהתחלה את ה M50 של אודיו טכניקה אבל הבנתי שהן יותר אולפניות ולא מוזיקליות.

שמתי את ה SR80 של גרדו בתור ברירת מחדל אבל הבנתי שיש להן ספוגים ולא ציפוי עור כמו שאני רוצה.

אז מה עושים??

סנהייזר לא מושכת אותי כל כך

והדגמים שכן מדברים אלי יקרים מדי בגבולות ה 700 עד ה 1000 שקל והתקציב שלי עומד על 600 עם 700 שקל אם הדגם יהיה ממש שווה.

מה לעשות?

ראיתי AKG גדולות בבאג אבל הן עולות 249 שקל וזה זול לי מדי.IER לא בא בחשבון בכלל.

פורסם

יש לי גראדו SR80 (כבר 5 שנים בערך), אוזניות מעולות, בנויות היטב ועם סאונד נעים. הספוג בהתחלה קצת מציק אבל מתרגלים במהירות (יש גם תחליפים או שיטות לריכוך מהיר - האינטרנט מלא בדיונים על כך). הן גם לא מבשלות את האוזניים כמו חלק מהאוזניות הגדולות.

יש לגראדו האלו דגם מקביל של אלסנדרו (שגם הוא עם אותו הספוג), קשה יותר להשיג אותו בארץ. הדעות חלוקות בנוגע למידת השיפור (אם בכלל) שאלסנדרו נותנים.

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך

אבל אני לא רוצה ספוג.אני מעדיף ציפוי עור או דמוי עור.

אני יודע שהספוג מתבלה די מהר (היה זוג עם ספוג והוא פשוט התפורר).

פורסם

האוזניות היחידות עם פדים מעור אמיתי שנכנסות בתקציב שלך שאני מכיר הן הDenon D1001, אין אותן בארץ. בד וולור מתאים מתאים לך?

פורסם

אני יודע שהספוג מתבלה די מהר (היה זוג עם ספוג והוא פשוט התפורר).

אצלי הספוג התבלה רק לאחרונה (5 שנים) ובנוסף לא ממש שמרתי על האוזניות כמו שצריך...

כנראה שלא כל הספוגים נולדים שווים.

פורסם
  • מחבר

איך חברת AKG ??

ראיתי כמה דגמים שלה והם בהחלט ניראים לי טובים מאד.

פורסם

החברה טובה ובעלת שם של פירמה, השאלה על איזה דגם מדברים, הרי לכל חברה יש דגם טוב ופחות טוב.. :xyxthumbs:

נ.ב-

פאדים מעור בדומה לספות עור- כשמזיעים באוזניים (ידוע עם אוזניות full size) מתחיל להיות דביק ולא נעים ולכן אני ממליץ על פאדים מבד. חוץ מהפאדים תתן עוד דברים למיפוי הדגם בשבילך- תקציב, אופי הצליל אותו תשמע, הגברה וכו'... בהתאם לתנאים אלו ואחרים נמצא לך את הדגם האידיאלי.

פורסם
  • מחבר

הייתי היום בכלי זמר

ראיתי - ואני מדגיש ראיתי את ה 240 MK II ואת ה K77.שני דגמים FULL SIZE.כבר יש לי את ה 414P של אותה חברה והן נהדרות.

יש להן ציפוי עור או דמוי עור והוא מאד נוח.

שמתי לב שלחברת AKG יש שתי סדרות שונות K ו HD

אותם דגמים בעלי אותם מספרים רק הסיומת שונה בחנות קילומבו הם מציינים היטב את העובדה שמדובר בדגמי K (כניראה אולפניים ) ודגמי HD (אני

מנחש לחובבי מוזיקה כמוני.

272 HD לעומת 272K

פורסם

שמעתי את הK240mkII, אוזניות טובות מאוד ומציאה במחיר חיסול של קילומבו אבל הן צריכות הגברה די רצינית כדי לגרום להן לשיר. סאונד פתוח ורחב, דומה מאוד לK701 אבל יותר דגש במיד והבאס עם קצת פחות עומק. אה והפדים מעור אמיתי :)

בקשר להבדלים בין 2 הסדרות, קח את זה בערבון מוגבל זה בעיקר עניין של מיתוג ומראה חיצוני. ההבדלים בסאונד זניחים במקרה הטוב.

במקומך הייתי מתאמץ וקונה את הדנון מאיביי, אם אהבת את K414 אתה לא תצא מאוכזב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים