עבור לתוכן

מה ההבדל בין HD4350 ל HD4550? הנתונים זהים לחלוטין חוץ מDDR..

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות אחד משתי הכרטיסים האלה, אבל לא הבנתי במה עולה ה4550 חוץ מDDR3 .. אפילו מהירות הזיכרון זהה.. 800MHZ..

האם שווה לשלם יותר עליו?

בגדול אני צריך אותם לפוטושופ ועבודה מרובה בווינדוס 7...

תודה!

פורסם

ב HD4550 יש DDR3 שזה אמור לשפר ביצועים במשחקים

לי יש את הכרטיס הזה ואני יכול לאמר לך שאם אתה רוצה משחקים , אל תלך על הכרטיס הזה

הוא בעצם מריץ הכול , אבל אין לי מה לחשוב אפילו על לשים משחק ברזולוציה הטבעית של המסך , אפילו על הגרפיקה הכי נמוכה :\

לפוטושופ כמובן שהוא בסדר גמור ואפילו מצוין , אבל מצד שני , אם זה הדבר היחיד שתעשה במחשב למה שלא תשתמש בכרטיס המובנה? (אם יש לך כמובן)

הדבר היחיד שהופך את הכרטיס הזה לטוב הוא יציאת ה HDMI שבזכותה אפשר להשתמש בו ככרטיס למחשב בסלון , שיתחבר לטלויזיה גדולה ויציג סרטי HD באיכות ממש טובה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס המובנה שלי מבוסס על צ'יפס של אינטל G31 שזה אומר כרטיס OB 3100 שזה אומר כרטיס מסך עם 300MHZ מהירות ליבה וזהו.. את הזיכרון למיטב הבנתי הוא לוקח מהזיכרון הפנמי של המחשב.. כך שהוספת כרטיס מסך אמור לתת קצת אוויר לזיכרון הפנימי, OPEN GL 2 לפוטושופ ולהריץ הכל קצת יותר מהר..

השאלה היא, מה עדיף את ה4350 או 4550? כי אני רואה שהם כמעט זהים לחלוטין וה4550 עולה ב50% יותר.. האם הוא ישפר את הביצועים ב50%?

פורסם

לדעתי לך על ה HD4350, אם אתה לא מתכוון לשחק במחשב.

הביצועים של פוטושופ ותוכנות כמו אופיס וכו' ממש לא תלויים בכרטיס המסך. אם אתה רוצה להימנע מכן שהכרטיס המובנה יקח זיכרון , אפילו כרטיס חיצוני הכי פשוט (HD4350) יספיק פה..

שיפור הביצועים של DDR3 הוא רק במשחקים ואולי גם בסרטי HD

בכל מקרה חכה לעוד תגובות

בכרטיס HD4550 , מצד אחד יש שיפור של DDR3 כדי להריץ משחקים יותר טוב מקודמו , מצד שני השיפור הזה לא ממש תורם לו כי הכרטיס הזה די גרוע. והמחיר יותר גבוה...

יוצא שהוא בעצם "לא לשם ולא לשם" ואני די מצטער שקניתי אותו...

פורסם

אם אתה לא משחק במחשב כמעט לא תרגיש הבדל גם אם תקנה את הכרטיס החלש מבינהם, אם יש לך בעיה של זיכרון אז קנה זיכרון.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני אומר שוב, אני צריך את הOPEN GL 2.

חוץ מזה, אני לא מבין למה אתם אומרים שזה לא יעזור אם הכרטיס מסך OB לוקח לי מהזיכרון הפנימי.. (יש לי 2GB זיכרון פנימי ואין לי סלוטים פנויים בשביל עוד..)

חוץ מזה, אני עובד עם ווינדוז 7, כל הרעיון של הWEI וציון AERO לא תופס פה? הווינדוז לא משתמש לחלק מהעיבודים שלו בכרטיס מסך? בעצם אפשר לשאול על פי מה מתבסס ציון AERO?

עיבוד חזק יותר של מעבד כרטיס מסך לא אמור לעזור לי בעיבודים של גרפיקה? (בדיוק כמו שהוא עוזר בסרטים..)

בעצם מה שאתם אומרים הוא, שגם אם אני אקנה את הכרטיס הכי טוב בשוק, מערכת ההפעלה שלי ועיבודים גרפיים ימשיכו להיות זהים?

תודה :)

פורסם

אתה בקושי מנצל את הכוח של הכרטיסים האלו בשימוש משרדי, אלא אם אתה מתעסק עם תוכנות של מידול 3D.

קנה את הזול מבינהם אם אתה צריך את התמיכה בopen gl2, זה יפנה לך את ה256 מגה שלוקח כרטיס המסך אבל חוץ מזה לא תרגיש הבדל גדול.

ה-aero משתמש בכרטיס מסך, אבל האפקטים לא דורשים כ"כ הרבה כוח עיבוד ולכן היום אפילו הכרטיס הכי חלש יעשה את העבודה.

ציון הגראפיקה של וינדאוס 7 נקבע ע"י כוח העיבוד של כרטיס המסך, אבל לשימושים שלך זה לא פרקטי לקנות כרטיס חזק יותר מהHD4350.

פורסם
  • מחבר

OK.. אבל רק בשביל להבין, על פי מה נקבע ציון הAERO בווינדוס?

ממה שאני רואה בפורומים דווקא הציון של הAERO יוצא נמוך הרבה פעמים לעומת ה3D גראפיק... הציון של הAERO משתנה לפי הכרטיס מסך או הזיכרון הפנימי? ומה מהם חשוב יותר לAERO?

עוד שאלה שנשאלת, האם הכרטיס מסך OB לוקח מהזיכרון הפנימי שלי בשימושים משרדיים כמו דפדפנים, מדיה פלאייר וכל שאר שימושים בווינדוס על בסיס ממשק הAERO?

תודה ;)

פורסם
  • מחבר

אחרי גיגול קצר הגעתי לאתר הרשמי של מייקרוסופט ובו מוסבר בדיוק מה המשמעות של ציון הAERO.

הנה לינק:http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/Windows-Experience-Index-Understand-and-improve-your-computers-performance-in-Windows-Vista

בגדול אפשר להבין שם שזה תלוי אך ורק בכרטיס המסך. ככל שהזיכרון של הכרטיס מסך גדול יותר והמהירות שלו שגובהה יותר כך הציון יהיה טוב יותר:

This measurement is based on video memory bandwidth (megabytes per second), so the higher the dedicated graphics memory in your video card, the better this score is likely to be

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים