עבור לתוכן

שיחזור ויסטה בנייד בעזרת דיסק שיחזור לאחר התקנת לינוקס על המחשב

Featured Replies

פורסם

החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה

המחשב הוא מחשב אייסר 6930G

תודה מראש

פורסם

היית יכול גם לא לגרום נזק בהתקנת אובונטו אם היית קורא קצת איך ההתקנה מתנהלת.

על איזה דיסקי שיחזור אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

הדיסקים הם 3 דיסקי דיוידי שהמערכת מבקשת ממך לצרוב בהפעלה הראשונה של המחשב ומהווים ריקאברי לויסטה בהגדרות המקוריות של המחשב

פורסם

אז הם אמורים לבצע שיחזור בלי קשר למבנה המחיצות על הדיסק הקשיח (אני מכיר את זה מכמה דגמים של לנובו גם).

אם שינית משהו במבנה הזה ע"י התקנת לינוקס פשוט תחזיר את זה למצב הקודם עם gparted או משהו אפילו ע"י יצירת מחיצה אחת עם מערכת קבצים NTFS כדי שכבר תהיה מוכנה לשיחזור.

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק הGPARTED ?

השיחזור של הויסטה לא ידרוש את מלוא שטח הדיסק המקורי שהיה מוקצה לשימושים שלו?

פורסם

פעם הבאה שאתה רואה מושג/שם לא מוכר תעתיק ותדביק את זה בגוגל.

http://partedmagic.com

אני לא יודע מה התנאים של השיחזור במקרה שלך, אבל כמו שאמרתי אתה יכול לבצע כל מניפולציה במבנה ומחיצות ומערכת הקבצים בדיסק הקשיח בלי תלות במה שבפועל מותקן במחשב.

יכול להיות שאם תחזיר את המצב של במחיצות כמו שהוא היה בקבלת המחשב זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אנסה את זה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות את השיחזור עם מחיצה של NTSF והמחשב עדיין מארה לי GRUB ERROR 17 בהדלקה שלו,

איפה אני בדיוק משיג התקנה מלאה של הויסטה? (יש לי ראשיון מקורי אך אין לי דיסק)

פורסם

אם אתה מקבל שגיאה של GRUB אז אני לא מבין מה בדיוק ביצעת כי זה ה bootloader ש Ubuntu משתמשת בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים