פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים לא מצחיק.חבל מאד שאתה מפרסם דברים כאלה בפורום. מסכים למרות שאני לא אוהב ממש את שניהם...
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים לא מצחיק.חבל מאד שאתה מפרסם דברים כאלה בפורום. ^^כאילו למה ??למה אתה חושב שזה מצחיק/מעניין, זה סתם...
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר אני לא מבין מה הבעיה?אני בהחלט לא רומז על כך שהמדיניות של בוש היא כמו של היטלר כמו שאנשים מסוימים טוענים. ממש לא, אני מתנגד לכך. פשוט תפסו את הנשיא בוש בתנועה מביכה וחשבתי שזה מתאים לפורום כללי. אני מתנצל אם פגעתי ברגשותיו של מישהו... זו בהחלט לא הייתה הכוונה.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים זה לא שאנחנו חושבים שבוש שולט כמו היטלר פשוט לא בא לנו להיזכר כול כך בהיטלר...בטח לא להשוואות אותו למנהיגים של היום (למרות שזה רק תמונה)
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר זה לא שאנחנו חושבים שבוש שולט כמו היטלר פשוט לא בא לנו להיזכר כול כך בהיטלר...בטח לא להשוואות אותו למנהיגים של היום (למרות שזה רק תמונה)אני מציע שתיזכר מידי פעם בתמונות הללו, כדי שלא תשכח מה היה ואיזו תקופה זו הייתה עבור העם היהודי.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים אוי תפסיקו להיות כאלה פוסי'ז.בסה"כ תמונה, בכל ספר היסטוריה של תיכון יש איזה 20 תמונות שלו.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר אוי תפסיקו להיות כאלה פוסי'ז.בסה"כ תמונה, בכל ספר היסטוריה של תיכון יש איזה 20 תמונות שלו.וגם בסרטי תעודה דוקומנטריים העוסקים באותה תקופה... *cough* מנוי על ערוץ היסטוריה *cough*
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים משכן לפחות משותף לשניהם שהם ניסו/מנסים לשלוט בעולם. אבל לא נראה לי שזה יצליח.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים אוי תפסיקו להיות כאלה פוסי'ז.בסה"כ תמונה, בכל ספר היסטוריה של תיכון יש איזה 20 תמונות שלו.indeed.אנשים, אתם צריכים ללמוד להשתחרר קצת.
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אתם לא יודעים שאחרי 22.3 שנים מותר לצחוק על הכל?(החברה שרואים סאות'פארק יבינו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.