עבור לתוכן

עזרה |בעית חיבור עם כבל רשת ישירות לראוטר

Featured Replies

פורסם

יש בבניין, איפה שאבא שלי עובד, כמה ראוטרים אלחוטיים של Edimax מדגם .BR-6524n

הראוטרים ככל הנראה, מחוברים אחד לשני באלחוטי על מנת לספק טווח קליטה לכל הבניין, ולא בכבל רשת (ראוטר לראוטר לראטור וכך הלאה).

אבא שלי רוצה לחבר את המחשב שלו ישירות לאחד הראוטרים שנמצאים אצלו במשרד אך משום מה אינו מצליח לגלוש.

המחשב מראה שיש חיבור לאינטרנט, אך כשמנסים לגלוש, ללא הצלחה (''דף זה אינו זמין''), בדקתי בכמה דפדפנים והבעיה היא לא בהם.

אני יודע שלרשת בבניין יש סיסמת התחברות, אני גם יודע את הסיסמא מן הסתם, ואני גם מודע לכך שהסיסמא כרוכה רק בחיבור אלחוטי ולא בחיבור קווי.

מה ניתן לעשות? איך ניתן לגלוש? חוץ משימוש בכרטיס רשת אלחוטי,והאם יש צורך בהגדרת חיבור חדש במחשב, או בהגדרת משהו חדש בראוטרים (יש לי גישה ואישור לעשות זאת) .

אני מזכיר שהראוטרים מחוברים בצורה אלחוטית לחלוטין אחד לשני ולא על ידי כבלים (מחוברים רק לחשמל).

תודה מראש לעוזרים! :yelclap:

צריך תשובה כמה שיותר מהר! עד מחר בבוקר-צהריים ! ! :jump:

פורסם

קודם כל רגע של עברית:

קבל=capacitor

כבל=cable

ועכשיו לעניינו: ניתן ללא שום מאמץ להגדיר גם בציוד פשוט כזה שניתן יהיה לקבל גישה לWAN רק דרך חיבור אלחוטי בלבד.

אני לא יודע למה פיזרו אצלכם נתבים ולא aeronet נורמליים כמו בכל מקום....

אני מציע לך לא להתעסק בשטויות ולפנות למי התקין את ציוד הרשת הזה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל רגע של עברית:

קבל=capacitor

כבל=cable

ועכשיו לעניינו: ניתן ללא שום מאמץ להגדיר גם בציוד פשוט כזה שניתן יהיה לקבל גישה לWAN רק דרך חיבור אלחוטי בלבד.

אני לא יודע למה פיזרו אצלכם נתבים ולא aeronet נורמליים כמו בכל מקום....

אני מציע לך לא להתעסק בשטויות ולפנות למי התקין את ציוד הרשת הזה.

קורה שטועים ואין צורך לחפור על קטנות.

העברית שלי תמיד תקינה! אני מתעסק הרבה באלקטרוניקה ויצא שהתבלבלתי לרגע, זה לא אומר שאתה גאון בשפה העברית- שנמצא על תקן ''מתקן השפה העברית''.

דבר שני, סתם לידע כללי בשבילך, וזה לא קשור אלי, ישנם אנשים שהם דיסלקטים (מקווה שאתה יודע מה זה), וזה לא אומר שישר צריך להתנפל על אנשים שכתבו מילה עם טעות כתיב, קורה!!!! ועוד דבר, שתדע שזה מאוד יכול לפגוע באחרים שבאמת יש להם בעיה כזאת, מילא אני, אבל בהם זה פוגע! אז תתחיל לחשוב להבא על דבריך לפני שאתה רושם אותם ומביע אותם בפני אנשים אחרים. ועכשיו לאחר החפירה- לעניינינו :

אתה מתכוון, שכנראה מוגדר שם שהחיבור יהיה רק בצורה אלחוטית ולא בצורת WAN? כי אם לזה אתה מתכוון, אחד המחשבים בבניין מחובר ישירות לראוטר הראשי, כך שלדעתי זה לא יכול להיות מוגדר כך. ואין לי ברירה, אני לא אדרוש שיחליפו את הציוד, ולהביא טכנאי מהחברה ההיא הם לא רוצים להביא, ואין פתרון אחר מלבד מציאתו לבד! מה עוד ניתן לעשות או לבדוק?

פורסם
  • מחבר

מי מנהל את ה"רשת" הזאת?

מה הכוונה ל''מנהל הרשת'' ?

פורסם
  • מחבר

את כל המערך של האדימקסים האלו שתיארת.

סלח לי, אך אני עדיין לא הבנתי את השאלה??

אם תוכל להסביר את עצמך ולפרט יותר אני אשמח.

מנהל רשת הכוונה היא למי היא שייכת? או מי מטפל בתקלות שלה בבניין? מי הספק? מה?

פורסם

תפסיק לצוטט תגובות מעליך.

אם זה ארגון/חברה/מוסד וכו' מישהו מנהל את הרשת במקום הזה, כלומר התקין ומתחזק את הציוד.

תמצא אותו ותפנה אליו.

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק חברה אחת, ואין כרגע מי ש''מנהל את הרשת'' כי זה הותקן מזמן, וכבר לא בקשר עם מתקין הרשת משום שאינו מתעסק בתחום יותר!

עכשיו, אני שאלתי שאלה , לא שאלתי לפני לפנות בשביל לסדר? שאלתי מה א-נ-י יכול לעשות בעצמי כדי לגלוש במחשב שיהיה מחובר ישירות בחיבור קווי לאינטרנט?! זה כל השאלה! לא ביקשתי שתפנה אותי לאנשים. אם אתה לא יודע לעזור לי, אני מבקש ממך לא להגיב ולענות לשאלה שלי פה.

אם מישהו באמת יודע, ויכול לעזור לי! זה יהיה מעולה :)!!!!! תודה מראש, מצטער, פשוט התגובות שלו קצת עצבנו אותי :pissed:

פורסם

אם יש אפשרות להיכנס לממשק של אותו נתב ולראות איך הוא מוגדר.

במידה ויש משהו שמונע מחיבור ethernet לגשת לWAN ממנו לשנות את זה.

אני אישית מאוד לא ממליץ להתעסק בציוד רשת שהוא לא באחריותך במיוחד במקומות כאלו אלא אם כן אתה מחפש דרך קלה לקבל מכתב פיטורין או יותר בעיות.

פורסם
  • מחבר

אני אחפש בתוך הממשק אפשרות כזו, במידה ויש, אשנה למה שצריך!

יש לך מושג מהו האייפי של הראוטרים מהסוג הזה שאליו נכנסים על מנת לראות ולשנות את ההגדרות?

אני מסביר לך שיש לי אישור לעשות כל שארצה! אפשר להגיד שהבניין פחות או יותר קשור מאוד לאבא שלי מבחינת בעלות אבל כל זה לא רלוונטי! אתה שוב אומר דברים שלא קשורים לשאלה שלי!

פורסם

הIP של הממשק הוא הIP שאתה מקבל ב default gateway ע"י DHCP (זה במידה והDHCP מופעל בהם).

אתה יכול לא לרשום כל כך הרבה סימני קריאה, אני במקומך לא הייתי נוגע בציוד ובודק מי באמת אחראי עליו (למרות שכל מה שתיארת נשמע כמו קרקס ולא רשת).

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, תיארתי כל מה שאני יודע על הרשת ומה שאמרו לי עליו, שום דבר ממה שאמרתי לא אמיתי.

ונראה שאתה בכוונה מתחמק מכל מה שאני כותב לך כי אתה יודע שאני צודק, אבל זה כבר בעיה אישית שלך, אני את שלי אמרתי.

לילה טוב.

אני עדיין בתקווה שמישהו יעזור לי יותר טוב בשאלה שלי, ומקווה שבבוקר אקום ויהיו עוד כמה נדיבים שינסו באמת לעזור לי!!!

פורסם

סליחה, אבל תועיל להבהיר בבקשה במה אתה צודק ואני טועה בדיון הזה?

פורסם

חשבת על על דונגל USB אלחוטי ? או כרטיס רשת אלחוטי PCI ? הרי אמרת שיש לך סיסמה לרשת האלחוטית למה להתעקש על חיבור קווי ? לא הבנתי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים