פורסם 2010 בינואר 615 שנים רכשתי את WIN 7 ULTIMATE 32BIT UPGRADE, גרסה אנגליתיש לי במחשב 2 מערכות הפעלה במקביל - XP PRO + VISTA ULTIMATE.אני רוצה להתקין את WIN7 מחדש, כאילו על מחשב נקי. האם צריך לפרמט אותו ואז להתקין שוב את אחת המערכות הישנות ולשדרג משם או שאפשר שיהיה פירמוט כבר בהתקנה?מה הכוונה בהתקנה נקייה - שהמערכת מפורמטת?תודה מראש לעונים.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים יש פירמוט בהתקנה, אבל הוא לא פירמוט רגיל זה פירמוט מהיר...[לא כולל דפראג-לא עקרוני, תלוי מה היה עם המחשב הזה בשנים האחרונות]אני חושב שהתקנה נקיה או לפחות מה שאתה מתכוון [לא שדרוג] זה אחרי פירמוט
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר אפשר לעשות התקנה מדיסק של שידרוג אם אני קודם מפרמט את המחשב (כאילו מחשב חדש)?
פורסם 2010 בינואר 915 שנים הבעיה היחידה תהיה בסריאל של ווינדוס שלא יאושר. אם אתה בכל מקרה אהמ...פורץ אותו...אז לא תהיה בעיה...ויש גם דרך פה שהסריאל יעבוד:http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/10/23/clean-install-windows-7-with-upgrade-media-the-answer.aspxאני לא בטוח אם זה חוקי או לא...מקסימום תגידו לי ואני ימחוק...מה שכן הקטע הזה אומר שאפשר לעשות התקנה נקיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.