פורסם 2010 בינואר 615 שנים יש ברשותי את המחשב הנ"לhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621השאלה שלי האם כדאי לי לשים וינדוס 7 של 64 ביט או 32 ביט?אם אני שם 64ביט,ההבדל במהירות יהיה משמעותי?לרוב התוכנות יש תמיכה ב64 ביט?
פורסם 2010 בינואר 615 שנים אין פה שום קשר למהירות.אם יש לך חשיבות של ניצול כל ה4GB של RAM שיש לך אז לך על ה64ביט.על איזה תוכנות אתה מדבר? רובן ירוצו בעזרת WOW64.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר אממ לא ממש הבנתיברור שאף פעם זה לא מנצל לי את כל ה4 גיגה כי כדי שזה יקרה צריך ממש לפוצץ את המחשבולגבי התוכנות אני לא מדבר על משהו ספציפי פשוט רציתי לשאול בכללי אם כבר לרוב התוכנות יש תמיכה?אני יודע על winrar ודיימון טולס שכן תומכותככה סתם מה היית מציע לי לשים 64 ביט או 32 ביט(וינדוס 7)
פורסם 2010 בינואר 615 שנים "לפוצץ את המחשב"? אתה כנראה אף פעם לא עבדת בסביבה של DB או וירטואליזציה כדי לראות כמה משאבים אפשר לאכול. 99% מתכונות ה32 ביט יעבדו ללא שום בעיה (שוב, בעזרת WOW64). מה הייתי מציע? מה שאתה צריך לאור מה שכתבתי.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר אממ אני לא רואה כרגע איך וירטואליזציה עוזרת לי,למרות שבוינדוס 7 ממש פשוט לעשות את זהבכל מקרה אם אני ישים 64 אני ירגיש הבדלים מאשר אני ישים 32 או שנכון בשבילי לא יהיו הבדלים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.