עבור לתוכן

בקשה|מפרט 4500 שקל לאינטרנט ואופיס

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),

* גודל המסך?לא אכפת לי

* משקל רצוי? לא אכפת לי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך זמן סוללה של מינימום 8 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) בHD

* בלוטות? אם אפשר

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250

* צורב DVD?כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אכפת לי

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וHP

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

VOSTRO 1015 של DELL יעשה לך רק טוב.

מסך 15.6"

משקל סביר.

סוללה של 4-6 תאים ומסםיק לשעתיים עד שלוש שעות עבודה.

בדגם שאני מדבר עליו ישנה יציאת HD + VGA

קיים BLUETOOTH

כונן קשיח 320 גיגה.

צורב- בוודאי

אחריות שלוש שנים ע"י DELL

------------------------------------------------------

המחשב לעיל מגיע עם מעבד C2D וזיכרון 2GB 0 (ניתן להרחבה).

אני תמיד אומר שאם המחשב מיועד לעבודה משרדית ואתה לא מנכ"ל שרוצה להסתובב עם מחשב טיטניום ורמת גימור של BMW

אל תחפש מחשבים יקרים חפש מחשב שייקח אותך ליעד בלי תוספות לכרטיס מסך שלא תעשה בו שימוש.

מקווה שעזרתי לך ;D

פורסם
  • מחבר

אני צריך לפחות 8 שעות עבודה

פורסם

יש לך בעקרון 3 אופציות (בלי קומבינות של כמה סוללות וכו'), סדרתי לפי מחיר, ואיכות (בסדר עולה):

1. מחשב נטבוק אטום - ישנם מספר דגמים (כמו ה ASUS 1005 שיתנו לך "10" שעות עבודה). תיהיה מוגבל למסך עד 12 אינטש - מחשב איטי, אבל יכול להתאים לעבודת אינטרנט ואופיס בסיסית. קח בחשבון המקלדת לא הכי נוחה לעבודות ממושכות. ואני מדגיש שוב - לעבודה קלה בלבד !

2. מחשב עם מעבד CULV SU7300 עם סוללת 6 תאים (לדוגמה ה ASUS UL30), שמוצהר כי הוא מגיע ל 10 שעות עבודה. מסך 13 אינטש, מקלדת נוחה. יש כמובן דגמים מקבילים לחברות אחרות. מעבד מסדרת CORE2DUO בפועל ב1.3 גיגהרץ זריז למדי, בשביל אופיס/אינטרנט לא תצטרך ליותר מזה.

3. מחשב "עסקי" בסגנון LENOVO T400/DELL E6400, עם סוללת 9 תאים, המחשב יהיה כבד יחסית (כ 2.3 קילו), מסך 14", ומעבד חזק במהירות מלאה, - למעשה מדובר בנייד רגיל במלוא מובן המילה ולא נטבוק (נדמה לי שמוצהר כ 8-9 שעות עבודה עם הסוללה הזו)

תנעל על הצרכים המדויקים שלך (ותראה איזה מהנל מתאים לך יותר) ולך תראה ותרגיש בחנות אחד מכל הדגמים האלה ותראה מה יותר מוצא חן בעיניך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים