פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחשב בעיקר מיועד לגראפיקה ותוכנות רינדור/לא משחקים.חשוב שיהיה קל, מסך קטן גג 15 וחשוב לי שיראו טוב במסך גם באור יוםשמתי לב לכניסתו של המעבד I7 החדש ואני שוקל לקחת אותומחשבים חזקים שראיתי עד כהDELL 1557ASUS G51J-A1HP dv6tאיך הDELL XPS?אשמח להתייעצות אתכם והשוואות ואולי דגמים נוספים
פורסם 2010 בינואר 615 שנים http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=2231אין סיבה ללכת אל האופציות האחרות אם אתה לא מחפש מחשב גיימינג (לכל שאר האופציות שהעלת, יש כרטיסי מסך טובים יותר)
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר לגראפיקה ועריכה אין צורך בכרטיס מסך חזק?נגיד בנייח שלי קניתי כרטיס מיוחד של QUADROאבל בניידים לא ראיתימבחינת נתונים בתקציב סביר האם הדל שנתתי הוא האופציה הטובה ביותר?
פורסם 2010 בינואר 615 שנים רינדור לא דורש כרטיס מסך נפרד..ועוד לגרפיקה, כרטיס כמו 4570 יספיק לך לדעתיאל שתשכח שהכרטיס הגרפיים ה"מיוחדים" שאתה מדבר עליהם - לרוב חלשים מהכרטיסים למשחקיםמה גם שלא ממש עדכנו את השוק הזה בזמן האחרון
פורסם 2010 בינואר 715 שנים תלוי למה..אתה מוכן לפרט קצת יותר על העבודה שלך במחשב?לדוגמה, אם בגרפיקה אתה מתכוון לפוטושופ אז המחשב שהבאת יהיה חלש משמעותית מהמקביל שהראיתי לך
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר לא משתמש למשחקיםבעיקר לעבודה גראפית וחשוב לי ניידותקניתי מעבד I7 לנייח שלי וכרטיס מסך של QUADRO ואני מאוד מרוצה השאלה אם בלפטופים זה מקביל וזה לא גומר את הסוללה או שיש יותר טובים תוכנות בשימוש-- 3DMAX.REVIT.אוטוקאד ופוטושופ.חשוב לי בנוסף שעוד שנתים אני לא אצטרך לשדרג שוב ובגלל שהמעבד I7 ממש חדש חשבתי ללכת עליו כי הוא הולך להשתלט על השוקבנוסף כולם ממליצים לי על האסוסASUS G51J-A1 למה ?
פורסם 2010 בינואר 715 שנים אין פה בכלל מה לחשוב.. לפי מה שאני רואה שאתה עובד איתו למעבד אצלך יהיה השפעה הרבה יותר קריטית מלכרטיס מסך.נכון שהיה הכי טוב אם אפשר היה לקבל כרטיס מסך מקצועי עם מעבד i7,אבל עם האופציות שקיימות - וודאי הביצועים היותר טובים יתקבלו במחשב מבוסס i7 עם כרטיס מסך נפרד (שזה סתם סוג של בונוס)בכל מקרה כרטיס מסך חזק יותר, צורך יותר חשמל ולכן מרוקן את הסוללה מהר יותר..אם תרצה לחסוך בסוללה, תעביר את המחשב למצב חיסכון - דבר שיעלה לך כמובן בביצועיםלגבי האסוס ששאלת עליו, אני לא יודע מי זה "ממליצים" אבל לשימושים שלך לקנות אותו זו החלטה לא חכמה בכלל.נכון, יש לו מעבד חזק (כמו לדל) וכרטיס מסך חזק יותר אבל לאיזה שימושים?במשחקים יהיה הבדל גדול בין המחשבים, בשימושים שאתה שאלת לגביהם ההבדל לא יהיה בשמייםהנקודה היותר קריטית היא שההבדל במחיר הוא היסטרי (2000 שקל לא הולך ברגל.. ולדל יש גם 3 שנים אחריות)ואם אתה דואג לחיי הסוללה של המחשב שלך, לקחת כרטיס מסך כמו gtx260m זו בכלל לא אופציה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.