עבור לתוכן

ASUS UL30Vt-A1-נדלקתי. מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

אם זה מנחם - אני מבין אותך והבנתי אותך מהרגע הראשון לחלוטין :)

• תגובות 36
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נו, אז מי מביא לי אותו מחו"ל?? :lol:

וברצינות, אני מאוד מעוניין בדגם הזה ואם תתארגן קבוצת קניה או שמישהו קונה 2 אני הראשון שיקפוץ (נמאס לי מהנטבוק שלי כבר!!!! :s07: :s07: אי אפשר לתכנת עליו כמו בן אדם)

פורסם

אורן - תתחדש, אחלה מחשב

:hi:

פורסם

להתחדש על מה?

לצערי לא רכשתי כלום :(

למרות שאולי שווה להמתין, הציגו עכשיו ב CES את אותו דגם של אסוס רק עם I7 ו USB3, מעניין מתי הוא יעלה 700 דולר...

פורסם

אם תחפש טוב תראה שהמחיר הצפוי שלו הוא "קצת" יותר מ 1000 דולר (לא נאמר בדיוק כמה)

פורסם

אורן, כן, יש שני דגמים דומים יקרים יותר שמציעים שיפור של נתוני המחשב הזה:

UL30VT-A1 - שיצא ממש עכשיו באמזון - והוא בדיוק אותו מחשב רק שיש לו בנוסף (כלומר בנוסף לכרטיס המובנה) כרטיס גרפי נפרד. הוא עולה כ-100 דולר יותר.

UL30JT - שכמו שנאמר פה עולה כ-250 דולר יותר.

היות ואפילו ה-UL30A עדיין לא משווק בארץ בצורה מסודרת, לא נראה את המחשבים הללו בארץ לדעתי לפני פסח.

תמיד יש מוצרים "טובים" יותר עבור יותר כסף, השאלה היא איפה נפגשים המחיר והתמורה ;D

פורסם

1000 דולר בימנו זה כ 3700 שקל, בכלל לא נורא למחשב קטן קל עם זמן סוללה הכי טוב בשוק ומעבד I7.

וכמובן שבארץ הוא יעלה לפחות פי 2 כלומר כ 8000 שקל, ולכן אם וכאשר אני אקנה הקנייה תתרחש בחו"ל.

אם רק היו דוחפים שם מסך של פיקסל QI זה היה המכונה המושלמת, למישהו יש קשרים באסוס? אולי נוכל להכניס להם את הרעיון לראש...

המסך גלוסי הוא כרגע הסיבה היחידה שאני רק מפנטז ולא קונה...

הנטבוק שלי אם מסך מאט מצויין לסרטים ברכבת, האסוס (או כל מחשב אחר עם מסך גלוסי לא יעמוד במשימה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים