פורסם 2010 בינואר 615 שנים שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם: המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין. גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים) הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס! התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום דבר שקשור לWINDOWS... לכן הצבתי הפוסט בפורום WINDOWS -הדפסתי עמוד ניסיון, זה לא עובד -המדפסת מוגדרת כברירת מחדל. -במחשב הנייד היא עובדת. -אין לי כוח לפרמט ולהתקין מחדש! אשמח לעזרה! נ.ב. ההבדל היחיד עליו אני יכול לחשוב בין שתי התקנות הווינדוס שביצעתי, היא שבראשונה התקנתי את המדפסת לפני שהתקנתי את כל העדכונים של מיקרוסופט ובפעם השנייה התקנתי את העדכונים ואח"כ את המדפסת..
פורסם 2010 בינואר 615 שנים נסה לעדכן את המחשב דרך windows updateיכול להיות שיש שם דרייבר חדש למדפסתכי אתה אומר שבהתקנה הראשונה התקנת את המדפסת ורק אז עדכנת ועכשיו התקנת את העדכונים קודם ואז התקנת את המדפסתלכן יכול מאוד להיות שבפעם הראשונה הדרייבר של המדפסת התעדכן דרך windows update
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר -ניסיתי לעדכן דרך WINDOWS UPDATE-התקנתי גם את הדרייבר הרשמי של HP וההדפסה דרכו (דפי כיול ובדיקה) עובדת, אלא רק דרך הווינדוס היא אינה עובדת.-ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר..תודה
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים אם קנית מדפסת HP יש תמיכה טכנית של HP שהיא תמיד עונה על כל בעיה והשירות הוא טוב.נסה להיות איתם בקשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.