עבור לתוכן

בעיה מוזרה ביותר ב WIN7 X64 ומדפסת HP OFFICEJET 8500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם:

המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין.

גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים)

הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס!

התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום דבר שקשור לWINDOWS... לכן הצבתי הפוסט בפורום WINDOWS

-הדפסתי עמוד ניסיון, זה לא עובד

-המדפסת מוגדרת כברירת מחדל.

-במחשב הנייד היא עובדת.

-אין לי כוח לפרמט ולהתקין מחדש! :nixweiss:

:s07:

אשמח לעזרה!

נ.ב. ההבדל היחיד עליו אני יכול לחשוב בין שתי התקנות הווינדוס שביצעתי, היא שבראשונה התקנתי את המדפסת לפני שהתקנתי את כל העדכונים של מיקרוסופט ובפעם השנייה התקנתי את העדכונים ואח"כ את המדפסת..

פורסם

נסה לעדכן את המחשב דרך windows update

יכול להיות שיש שם דרייבר חדש למדפסת

כי אתה אומר שבהתקנה הראשונה התקנת את המדפסת ורק אז עדכנת ועכשיו התקנת את העדכונים קודם ואז התקנת את המדפסת

לכן יכול מאוד להיות שבפעם הראשונה הדרייבר של המדפסת התעדכן דרך windows update

פורסם
  • מחבר

-ניסיתי לעדכן דרך WINDOWS UPDATE

-התקנתי גם את הדרייבר הרשמי של HP וההדפסה דרכו (דפי כיול ובדיקה) עובדת, אלא רק דרך הווינדוס היא אינה עובדת.

-ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר..

תודה

פורסם
  • מחבר

הקפצה! עזרה בבקשה... :s05:

פורסם

אם קנית מדפסת HP יש תמיכה טכנית של HP שהיא תמיד עונה על כל בעיה והשירות הוא טוב.

נסה להיות איתם בקשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים