עבור לתוכן

בעיות תצוגה במסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.

פורסם

אולי תעשה DEGAAUSS....אני לא חושב אבל תנסה בכל זאת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי זה לא עוזר תודה בכל זאת.

פורסם

אולי משהו בהגדרות בהירות וכאלה...תבדוק בתפריט ה-OSD של המסך .

פורסם

יש לך רמקולים ליד המסך?

פורסם

לחבר שלי יש את אותו מסך ואת אותה בעיה והוא גילה שזה קורה רק כשיש הרבה אור בחדר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. ובכן תשובה ל darkman יש לי רמקולים, אבל מרחק כשישים ס"מ מעל המסך יושבים על מדף. וזאת מערכת למחשב של -ALTEC LANSING כך שאנני חושב שפה הבעיה. ותשובה ל. den אצלי בחדר אין תאורה חזקה, כך שאני מאמין שפה לא הבעיה. תשובה ל.- NIGHT KEEPER ניסיתי בהגדרות של המסך, וגם ניסיתי ב DEGAAUSS כמו שהציע -lucifer666 .ובכל זאת לא הצלחתי להגיע לפתרון הבעיה. אז אשמח לקבל רעיונות חדשים ותודה לכולם על ההתיחסות.

פורסם

האם הרמקולים היו קרובים פעם?

סתכל ברמקולים יש מגנטים

עכשיו מגנטים ומסך לא הולכים ביחד

ויכול להיגרם נזק בלתי הפיך

פורסם

תנסה להרחיק את הרמקולים אולי

פורסם

רמקולים למחשב וכמו כן רוב הרמקולים לקולנוע ביתי שמיועדים לעמוד ליד מסך - מוגנים ממיגנוט. כך שוודאי לא זו הבעיה. במקרה ושמים רמקול שאינו מוגן מיגנוט, רואים את התוצאה במסך ע"י כך שהמסך מקבל מין כתמי צבע מוזרים . יכול להיות שהמסך פשוט ככה ? הרי חלק מהעניין של מסך שטוח לעתים מתבטא בעיוות מסויים של התמונה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני אנסה לשלוח תמונה היכן יושבים הרמקולים. ולעניות דעתי זו לא הסיבה, שהכתב מתושתש בארבעה קצוות המסך.

פורסם

תנסה במסך עצמו בהגדרות ה Special לכוון את ה

Convergence ל 25

Purity ל 40 ...

אבל אולי בכל מסך זה שונה , לא יודע .

הנה תוכנה שתעזור לך בכיול Nokia Monitor Test

פורסם

תנסה להרחיק את כ-ל הרמקולים

ואז תראה עם הם הסיבה

פורסם
  • מחבר

תודה ל - net spider על התוכנה לכיול מסך. אנסה ללמוד כיצד לכייל, מהקובץ help וגם אנסה להרחיק את הרמקולים. בסוף נמצא את הפיתרון אני מאמין. אז תודה לכולם הייתם לעזר לי ואני מודה לכם. במידה ולא אצליח אתם עוד תשמעו ממני.תודה רבה ולהשתמע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים