פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים שלום!רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג בארץ מארז (לא חייב לכלול ספק כוח) של AlienWare?למי שלא מבין למה אני מתכוון אז אני מתכוון למארזים כאלו:http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspxתודה רבה רבה :-* ;D
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר מממ... הבנתי... אממ.. הייתי קונה מחשב שלהם כי הם נראים ממש ממש טוב אבל אני עדיין לא הבנתי למה זה כל כך יקר!!!! :-\אני קונה את אותו מפרט שהם מציעים בהרבה פחות ואני לא מבין למה זה כל כך יקר מישהו מוכן להסביר לי? תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים לא סתם זה נקרא מארז לעשירים,שמע, אתה משלם בעיקר על הצורה שלו, מה לעשות, העבודה הזאת עולה כסףבמקרה הזה זה יצירה של ממש
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים זה יקר כי הם יכולים להרשות לעצמם למכור את זה ביוקרעובדה שאנשים קוניםחוץ מזה שיש להם אחריות טובה (בארה"ב)כל החברות מותג שמרכיבות מחשבים (Dell פקרדבל HP ועוד) מוכרות ביוקר את השםככה זה
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים קימים עוד יצרנים כאלה... פשוט לא עולים לי שמות לראש...למה זה יקר...כי זה עיצוב ייחודי...זה מודינג מוכן...
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים יותר נכון צ'יפטק דרגון - כמו המארז "הישן" הקודם שלהם - אותו מרכב מתכת, לוחות פלסטיק חדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.