פורסם 2010 בינואר 515 שנים התקנתי מסנג'ר כל האפליקציות הקשורות אליו עולים - דואר ,אלבום תמונות וכו'רק התוכנה עצמה מתחילה לעלות ונעלמת. כמו כן מצלמת האינטרנט.יש על האייקון של המסנג'ר מגן עם ריבועים צהובים וכחולים - אם זה יעזורמצ"ב קבציםעזרו לי בבקשה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 515 שנים התצלומי מסך שהבאת לא אומרים כלום.תבדוק ב event log למה התוכנות באמת לא הופעלו כמו שצריך.ומעבר לזה אני ממליץ לך בחום רק לא לפתוח דיונים כפולים רק בגלל שלא קיבלת מענה לפני זה.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר הקבצים המצורפים להמחשת ההודעות שמתקבלות ברגע שמפעילים את התוכנה - למה הם לא אומרים כלום?בדקתי ב event log ואין כל שינוי.ניסיתי להפעיל לפי גירסה של win xp pak 1/2/3 ולא עזר.הכי קרוב שהגעתי ממחיש הצילום המצורף.תודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 615 שנים אתה אמור לראות בתוך applications את הבעיות עם הפעלת היישום.תראה בעצמך התצלומי המסך שצירפת - אתה רואה פרטים שיכולים לסמן משהו ספציפי?
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר תודה לך,אם תהיה יותר ספציפי אני אודה לך, אני חדש בכל הנושא של win7 .אנא ממך כוון אותי בצורה הכי פשוטה.יום נעים
פורסם 2010 בינואר 615 שנים זה לא קשור בדיוק לגרסא של המערכת ההפעלה.תלחץ winkey+r ותרשום:eventvwr.mscשם בעץ תיכנס ל windows logs ואז ל application.שם תוכל לראות את כל האירועים שהתרחשו ברמת ביישומים וגם ספציפת לתוכנות שלא מופעלות אצלך כמו שצריך.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר אלו ההודעות שמתקבלות כ eror מאפליקיישןאם תוכל לעזור מודה לך מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר תודה רבה רבה לך , עזרת לי מאוד , המסנג'ר עובד.כרגע הבעיה עם מצלמת האינטרנט מסוג a4_camera JM של חברת A4TECHמצ"ב קובץ - מאפליקיישןתודה רבה , אם תוכל לעזור לי גם בבעיה זו[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.