עבור לתוכן

בעיית דרייברים לכ.טלוויזיה PVR-150 MCE

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תראה אולי זה עובד לך ואתה פשוט לא כיוונתה תחנות נכון ?

באיזה תוכנה אתה משתמש להריץ את הכרטיס ?

אני משתמש במדיה סנטר של הWIN7 אבל הייתי צריך לכוון אותו לפי המדריך שזה יפעל

תנסה את התוכנה ותגיד אם זה פועל או לא ?

הדרייבר הזה אפילו לא מתקין לי תוכנות שאיתן אני יכול לצפות בשידורים.

בגלל זה אני שואל מה התקנת... :-\

דיברתי אל קרירין. קצת קשה להבין את זה מהמשפט?

אז לפחות פעם הבאה, שים ציטוט כדי שאחרים כמוני שלא מבינים, יבינו שהתכוונת למישהו אחר.

פורסם

אתה לא צריך תוכנות מיוחדות רק מדיה סנטר

הבעיה שבמקרה והכרטיס לא מותכן טוב מדיה סנטר לא יתן לך לחפש ערוצים

פורסם
  • מחבר

אין לך את ההתקנה של הדרייבר על המחשב?

איך תתקין פעם הבאה אם תעשה פירמוט?

פליז תעשה חיפוש אצלך, אני פשוט חייב לדעת איזה דרייבר כן עובד... :-[

פורסם

ברשותי הכרטיס הנ"ל מיזה כשנה +,אני יכול להגיד שאכן קיימת תאימות דרייברים של 64 ביט ומגבלה של הזכרון 4GB,בחלק מהמחשבים זה עובד טוב וחלק יכול לעשות בעיות.

אצלי הוא עבד על 4GB בויסטה 64 ביט ללא בעיות ,כיום יש לי מערכת הפעלה וידוס 7 64 ביט עם 6 גיגה זכרון והוא עובד טוב,לא צריך להתקין שום דרייבר נוסף- מערכת ההפעלה מתקינה אוטומטית,אני לא שיניתי שום פרמטר במערכת ההפעלה לגבי זכרון,אם כי צריך לוודא שהוא מכוון כמו שצריך במדיה סנטר לאותו סוג ממיר שיש ברשותך,כולל הIR BLASTER ,לא לבצע שום עדכון תוכנתי לדרייבר כי זה יכול רק להזיק,למרות שהרבה אנשים מתלוננים שהוא לא עובד להם עם 4 גיגה זכרון אני מאמין שהתקנה נקייה של מערכת הפעלה ללא עדכון נוסף(WINDOWS UPDATE)יכול להפעיל את הכרטיס בצורה טובה,כמובן שהגדרות במדיה סנטר חובה לעשות.

עוד אופציה שאפשר לעשות הוא להתקין את הכרטיס עם 2 גיגה זכרון ,לראות שהוא פועל טוב,ורק אחרי זה להוסיף את הזכרון בהדרגה-תלוי כמה יש לך.(כמובן דרייבר של מערכת הפעלה בלבד)

בהצלחה.

פורסם

אוקיי, פירמטתי את המחשב ל Windows 7 64bit (גרסא סופית), התקנתי דרייבר אחרון (pvr-150-500_2_0_48_25037_whql) מהאתר של היצרן ועשיתי את התיקון של הזיכרון (הגדרתי 4094MB), עובד מעולה.

פורסם
  • מחבר

עובד?!?!? :smile1:

אני כנראה אצטרך לנסות מחר

פורסם

ביטלתי את התיקון עם ה Maximum Memory כי זה גרם ל 3.25GB Usable - ועדיין עובד נפלא :jump:

פורסם
ביטלתי את התיקון עם ה Maximum Memory כי זה גרם ל 3.25GB Usable - ועדיין עובד נפלא

בדקתי את זה כרגע ואתה צודק באמת רשום 3.25 מאופשרים

לי אבל זה לא מציק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים