פורסם 2010 בינואר 515 שנים אתה ממש אוהב כתבות בנוגע לדתיים האממש אהבה בשחקיםרד מהעץ שאתה נמצא בו ותפסיק עם הגאוותנות שלךעד היום לא חידשת שום דבראתה פשוט מוציא את הדברים המוכרים ובמקום לחדש מידע אתה מחדש את השנאהאם זאת המטרה שלך, אתה אידיוט
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מחבר א. גאוותנות ? אה ? מה ?! ב. ג. אני ... אדיוט ? תודה, גם אני אוהב אותך. אבל בחייך, אתה יכול יותר מזה.
פורסם 2010 בינואר 515 שנים א. גאוותנות ? אה ? מה ?! ב. ג. אני ... אדיוט ? תודה, גם אני אוהב אותך. אבל בחייך, אתה יכול יותר מזה. מעולם לא אמרתי שאני אוהב אותך ??? אתה לא זה שטוען שדוחפים לו מילים לפה? ובפשטם של מילים, כל זמן שקיבלת את טענת האידיוט, הכוונה שלך היא אכן ללהט את השנאה ועל כן אין סיבה להקשיב לך בכלל
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מה אכפת לאנשים בשנת 2010 אם יהיו יהודים או נוצרים או הערנב יודע מה, ממילא הם ישארו התפתחות אבולוציונית של הקוףולמה למישהו בעם המטורלל הזה נראה שכולם יהודים עוד מתקופת התנ"ך? אני מניאק אם יש מישהו אחד בעם הזה שכל אבות אבותיו לא עורבבו אפילו פעם אחת עם ערבים או אירופאים
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מחבר matteo :לא רק שאמרת לי שאתה אוהב אותי, גם שלחת לי פרחים. אל תתבייש, זה בסדייר, כולם יודעים ;Dמי ומה בלבל עליך את דעתך ? אין לי שום אג'נדה נסתרת. איך הגעת לרעיון שאני מנסה ללבות שנאה ואש ?חבריקו, קראתי כתבה, הוספתי ת'רד בפורום, זה הכל. להראות עוד נקודה, שוב, בהקשר דת ולמי יש חזקה בנושא ... בכאילו.אתה מאמין בקונספירצייה שבה אני שותף לסחוף את אנשי הפורום למרדף קילשונים אחרי דתיים ? פפחחח.גיצים ... אש ... להבות שנאה יוקדות ... תעמולה, תאמין לי, מה שעישנת, אל תביא לי, זה חומר רע.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מה אכפת לאנשים בשנת 2010 אם יהיו יהודים או נוצרים או הערנב יודע מה, ממילא הם ישארו התפתחות אבולוציונית של הקוףולמה למישהו בעם המטורלל הזה נראה שכולם יהודים עוד מתקופת התנ"ך? אני מניאק אם יש מישהו אחד בעם הזה שכל אבות אבותיו לא עורבבו אפילו פעם אחת עם ערבים או אירופאיםלא לא, בארץ ישראל הקדושה יש יותר מזן אחד של יהודים.יש יהודי לבן ושחור, רוסי ומרוקאי, ספרדי ואשכנזי וכולם בכורהיתוך אחד גדול של שנאה, דעות קדומות וגזענות.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים בפועל אין ספק בגוף אחד מושחת ועיקרי, שנקרא הרבנות.זה לא קשור למיעוט, רוב, זאת פשוט מדיניות גזענית במדינהשמתקרבת כל יום ויום להיות מדינת עולם שלישי(אם היא כבר לא כזאת בלא מעט היביטים).
פורסם 2010 בינואר 615 שנים ברצינות שלא היה איכפת לי אם לא היו לזה השלכות, אבל-1- אנשים משלמים בוכטות לרבנות במהלך תהליך הגיור2- מי שלא רשום ברבנות כ "יהודי" לא יכול להתחתן בארץחבל שחוץ מלערוך שורת חיסולים, אין דרך למוטט את מסחטת הכספים המושחטת שנקראת "הרבנות"....
פורסם 2010 בינואר 715 שנים כדוה"א סתם מתמלא בבני אדם.במקום להביא מלא ילדים לעולם (ולא יודע מה איתך, אני לא רוצה 15 ילדים, אלא מתכוון להסתפק בהרבה פחות)עדיף להעביר למקום שכולו טוב את אלה שמהווים בזבוז של אוויר לנשימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.