פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים טוב אז ככה, יש לי חיבור ADSL בקצב בינוני, בכל מקרה קורה לי הרבה מאוד פעמים ( פעם בכמה שעות) שפתאום החיבור מפסיק לעבוד, זאת אומרת שיש סימן של חיבור ל ADSL אבל הוא בעצם לא מגיב, ורק ע"י הפעלה מחדש של המחשב אפשר להתחבר שוב ושהחיבור באמת יעבוד... מישהו יכול לעזור?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אם אתה משתמש בווינדוס 98 הבעיה שציינת הינה מוכרת ורצוי לעבור לכל מערכת הפעלה אחרת על מנת לפתור את הבעיה.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים עצה שלי??.. פרוץ את המודם ותהפוך אותו ל PRO ותן למודם להתחבר וכל מה שישאר לך זה לגלוש בלי בלבולי מוח!!!
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים עצה שלי??.. פרוץ את המודם ותהפוך אותו ל PRO ותן למודם להתחבר וכל מה שישאר לך זה לגלוש בלי בלבולי מוח!!!על מה לעזעזל אתה מדבר?? ???לפי דעתי אתה צריך להתקשר לספק אינטרנט שלך ולהפנות לו את השאלה!
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/index1.html?תהנהומה זה נותן לי אם אני לא עובד עם רשת??
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אני לא כל כך יודע אם זה פותר לך את הבעיה הספציפית הזאת אבל זה יגרום רק דברים טובים ויותר נוחים למודם שלך כמו להיות מחובר כל הזמן...
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים עצה שלי??.. פרוץ את המודם ותהפוך אותו ל PRO ותן למודם להתחבר וכל מה שישאר לך זה לגלוש בלי בלבולי מוח!!!אתה לא חייב להשתמש במילה "פרוץ", הסיפור הפך לחוקי כבר.ד"א: אני קונה מודם adsl של סמסונג, אני צריך לדאוג שיקרו לי התנתקויות כמו עם המודם אלקטל המעאפן שלבזק?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים לא יודע. הוא עובד בפרוטוקול שונה.תתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של סמסונג ליתר ביטחון (יצא גם לWIN XP).
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים עצה שלי??.. פרוץ את המודם ותהפוך אותו ל PRO ותן למודם להתחבר וכל מה שישאר לך זה לגלוש בלי בלבולי מוח!!!אתה לא חייב להשתמש במילה "פרוץ", הסיפור הפך לחוקי כבר.ד"א: אני קונה מודם adsl של סמסונג, אני צריך לדאוג שיקרו לי התנתקויות כמו עם המודם אלקטל המעאפן שלבזק?לי אין בעיות מיוחדות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.