עבור לתוכן

בעיה בהתחברות ל ADSL

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, יש לי חיבור ADSL בקצב בינוני, בכל מקרה קורה לי הרבה מאוד פעמים ( פעם בכמה שעות) שפתאום החיבור מפסיק לעבוד, זאת אומרת שיש סימן של חיבור ל ADSL אבל הוא בעצם לא מגיב, ורק ע"י הפעלה מחדש של המחשב אפשר להתחבר שוב ושהחיבור באמת יעבוד... מישהו יכול לעזור?

פורסם

אם אתה משתמש בווינדוס 98 הבעיה שציינת הינה מוכרת ורצוי לעבור לכל מערכת הפעלה אחרת על מנת לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב 98 second edition

פורסם

עצה שלי??.. פרוץ את המודם ותהפוך אותו ל PRO ותן למודם להתחבר וכל מה שישאר לך זה לגלוש בלי בלבולי מוח!!!

פורסם

עצה שלי??.. פרוץ את המודם ותהפוך אותו ל PRO ותן למודם להתחבר וכל מה שישאר לך זה לגלוש בלי בלבולי מוח!!!

על מה לעזעזל אתה מדבר?? ???

לפי דעתי אתה צריך להתקשר לספק אינטרנט שלך ולהפנות לו את השאלה!

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אני חושב שקיבלתי את התשובות שרציתי מ Eylon ;)

פורסם

אני לא כל כך יודע אם זה פותר לך את הבעיה הספציפית הזאת אבל זה יגרום רק דברים טובים ויותר נוחים למודם שלך כמו להיות מחובר כל הזמן...

פורסם

אתה לא חייב להשתמש במילה "פרוץ", הסיפור הפך לחוקי כבר.

ד"א: אני קונה מודם adsl של סמסונג, אני צריך לדאוג שיקרו לי התנתקויות כמו עם המודם אלקטל המעאפן שלבזק?

פורסם

לא יודע. הוא עובד בפרוטוקול שונה.

תתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של סמסונג ליתר ביטחון (יצא גם לWIN XP).

פורסם

אתה לא חייב להשתמש במילה "פרוץ", הסיפור הפך לחוקי כבר.

ד"א: אני קונה מודם adsl של סמסונג, אני צריך לדאוג שיקרו לי התנתקויות כמו עם המודם אלקטל המעאפן שלבזק?

לי אין בעיות מיוחדות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים