עבור לתוכן

HD 4850

Featured Replies

פורסם

בקרוב מאוד, אני מתכוון להחליף את המחשב. לגבי כרטיס מסך החלטתי ללכת על ה- hd 4850 (עדיין לא החלטתי האם ללכת על ה- 524 או ה-1024).

בכל מקרה, מישהו אמר לי שאולי כדאי לי לחכות עוד קצת כי כנראה אמורים לצאת כרטיסים חדשים ואז אוכל להשיג כרטיס יותר טוב במחיר הזה או את הכרטיס הזה

במחיר יותר טוב (: . כרטיס זה עולה באייבורי 693 ש"ח (ה- 1024) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2588&CatCode=531

דעתכם? (אני קצת מתלבט, היות שאין לי מושג מה הולך להיות ויתכן שאותו אדם צדק, ומצד שני, אין לדבר סוף....)

פורסם

גרסת ה 1 גיגה לא נותנת שום יתרון על גרסת החצי גיגה...

הכרטיס החדשים כבר יצאו, אין למה לחכות...

שים לב ש-ב 700 שקל האלה אתה יכול כבר לקנות 4870 שחזק משמעותית...

תרשום לנו בבקשה את שאר המפרט שלך כולל ספק כוח ולאיזה מסך הכרטיס יחובר ונוכל לעזור לך יותר ;)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז ככה: ראשית, אני חייב לציין שאני לא מעוניין ב- OC ולצערי, אין לי כ"כ זמן לשחק כמו פעם (אחח..), אבל תמיד יש לי משחק בקנה. כיום, אני לא מחפש מפלצות מולטימדיה, אלא כרטיס טוב, אמין ושקט שיריץ לי את המשחקים ברזולוציה טובה מאוד ללא תקיעות (תסלחו לי, הרבה זמן הייתי מחוץ ל-"משחק") לשנתיים הקרובות. התקציב הוא עד 700 ש"ח. לפני שאציג את המפרט שקיבלתי (מאחי - הוא מבין קצת יותר ממני בחומרה וזו לא חוכמה גדולה :nono:) אציין שהמפרט שאציג הוא ללא כרטיס מסך, שבגינו פתחתי דיון זה. כרגע, אני מתלבט בעצם בין 2 כרטיסי מסך : hd 4770 (r5) 524/1024 ולבין 4850 524 (הבנתי שאין הבדל בין החצי ג'יגה ל-1 ג'יגה). יש משהו קטן שלא כ"כ ברור לי- 4770 בא עם 128 bit ו-4850 בא עם 256 ביט, מה ההבדל? והאם יש הבדל בין היצרנים?

טוב בכל מקרה להלן המפרט , ללא ציוד הקפי והכרטיס (מסך lg flatron f-700b - מתכוון להחליף, אבל, לא עכשיו).

מארז + ספק

מארז הכולל יציאות USB קידמיות ,אחוריות וספק כח

שדרוג לספק JSP-Tech Ez-Cool 450W הכולל

מאוורר 12cm ו-3 שנות אחריות 20 ש"ח

שדרוג לספק Hec 500Wו- 90 ש"ח

מעבד

Intel® Core™ 2 Quad Q8400 2.50GHz

לוח אם

לוח אם INTEL דגם DG41RQו

דיסק קשיח

Western Digital 500GB SATA II 7200RPM

32MB Buffer Caviar Blue

זכרון פנימי

Kingston 2X2048MB (4GB) DDR II 800MHz

כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון

צורב LG SATA DVD

מהירות צריבה מקסימלית X22

סך: מחיר כ 2300 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם

תבדוק בחנות שאתה רוצה לקנות ממנה, מה ההבדל במחיר בין 4850 לבין 4870 ...

אם ההבדל קטן קח את ה 4870, אם ההבדל משמעותי, קח את ה 4850 אתה תהיה מרוצה ממנו.

יש לי אותו והוא מספק אותי לגמריי...

כמובן שאם אין לך בעיה של כסף מומלץ לקחת את הכרטיסים החדשים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים