פורסם 2010 בינואר 415 שנים האם ניתן למצוא מצלמת IR 'פשוטה' שיכולה לצלם תמונה כזאת ? מצלמה מתקדמת ב ebay עולה כמה עשרות אלפיי $ אותי מעניין אם יש מצלמה ג'נרית זולה מאודשיכולה לצלם תמונת gray scale של זה ללא מדידת טמפרטורות ויתר הפיצ'רים. אבל עדיין להראות הבדלי טמפרטורות ומקומות חמים במעגל אלקטרוני או לוח חשמל וכדומה אפשר שהמצלמה תהיה כמו webcam כלומר מחייבת חיבור למחשב בזמן הצילום ראיתי באינטרנט מדריכים איך להפוך מצלמה דיגיטלית רגילה ו webcam למצלמות IR אבל אני לא בטוח שהיא רואה IR כזה 'נמוך' (רחוק מאוד מהתחום הנראה)
פורסם 2010 בינואר 615 שנים אתה יכול לעשות מצלמה רגישה לIR אבל לא מצלמה טרמית.פשוט תפרק את הפילטר שעל החיישן, כמו שאמרת יש מדריכים כאלו ברשת
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר מה שאני רוצה זה בדיוק מצלמה תרמית - שניתן לראות בתמונה הבדלי טמפרטורה של דברים בטמפ' 0 - 100 C וכמה שפחות מושפעת מהצבע הנראה של הדבריםאני מחפש אחת כזאת הזולה והבסיסית ביותר
פורסם 2010 בינואר 915 שנים עקרונית רוב מצלמות הרשת מסוגלות לראות IR (ניתן לראות זאת בקלות באמצעות כיוון שלט רחוק למצלמה)אבל אני לא יודע אם כמות ה-IR שגוף בטמפ' 0-100 מעלות פולט גדולה מספיק בשביל להיקלט במצלמה.מה שאתה יכול לנסות זה להכין / לקנות / להשיג פילטר של אור נראה למצלמה ואז היא תקלוט רק IR ואזאולי יהיה אפשר להשתמש בה בתור מצלמה תרמית
פורסם 2010 בינואר 915 שנים מחבר זה יותר קטע של אורך גל ולא כמות IR. אני חושב שהחיישן של מצלמה רגילה לא מתאים לטמפ' נמוכות כאלה גם אם מורידים ממנו את הפילטרים
פורסם 2010 בינואר 915 שנים כנראה שזה אכן לא יעבוד להשתמש בסתם מצלמה:CCDs stop at 1000nm to 1200nm, but thermal IR begins at 10,000nm and continues much further up
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מה שאתה בעצם שואל עליו זה אמר"ל טרמי. אני לא יודע על איזה סכומים אתה חושב שאתה אומר "מצלמה זולה", אבל אתה לא תמצא כאלה בפחות מכמה אלפי דולרים.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר קיים אקדח מדידת טמפרטורה בנקודה כמו שמשתמשים בבנצ'מארקים וכדומה. האקדחים האלה זולים יחסיתהאם אקדח כזה מתאים כדיי לבדוק ידנית כמה נקודות ולדמיין את התמונה התרמית ?דברים כמוכמה זמן לוקח לו להשלים מדידה ? כמה צריך לחכות בין 2 מדידות ? (הייתי רוצה משהוא כמו point and shoot shoot shoot shoot בלי לחכות)כמה הוא מדוייק ?מאיזה מרחק הוא קולט טמפרטורה נכון ? באיזה זווית הוא מאבד פוקוס כשמתרחקים ?הכוונת לייזר מדוייקת במקרים של חלקים קטנים וקרובים (כמו חלקים במעגל אלקטרוני) / מרחק של כמה מטרים (כמו חשמל בניין) ?הוא מראה טמפרטורה מדוייקת ללא תלות אם מודדים אל פלסטיק בצבעים שונים / מתכת / מתכת צבועה / קיר (שיש חוטי חשמל שמתחממים בתוכו) וכדומה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.