עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט חלקי ל-HTPC עד 1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מעבד:

Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 64 LP

לוח אם:

GIGABYTE MA780G-UD3H

זכרונות:

DDR II 800Mhz 2x1GB Patriot Signature

דיסקים קשיחים:

Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ

ספק כוח:

SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail)

עכשיו כמה שאלות, האם הספק כוח הזה שקט והאם הוא מסוגל להרזיק ASUS EN9800GT ? כי סתם יושב לי אחד בארון ואין לי מה לעשות איתו.

יש עצות לשיפור המפרט? מחיר מקסימלי 1700 שקל.

מארז אני לא צריך כי יש לי כבר אחד.

תודה מראש.

עריכה:

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: HTPC בלבד

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.: סרטים שירים

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.לא למשחקים

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.:לא

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב ןמארז

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.לא

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?לא

פורסם

חסרים פרטים - עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, תוכנות בשימוש, שקט ונתוני גיימינג אם יש.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

ערכתי

פורסם

איזה מארז?

רמת שקט של 10/10 זה עניין כבד ורציני שגם עולה כסף (ודאי עם 9800GT במארז).

פורסם
  • מחבר

עזוב בסוף אני לא ישתמש ב 9800

כעקרון אני רק צריך מאורר למעבד שיהיה שקט.

והאם החלקים שהבאתי שוויים את המכיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים