עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד תקציב עד 6000 שח בערך במקום נייח לגלישה סרטים אופיס...

Featured Replies

פורסם

היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו.

יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו.

אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה

HP PAVILLON DV6 1340EJ

HP PAVILON DM3-1010EJ

DELL STUDIO 1555

DELL STUDIO 1557 (I7(

אולי חברה אחרת טושיבה או LG...?

תודה מראש על העזרה

פורסם

היי Arnavi,

קבוצת ח.י, יבואנית המחשבים הניידים של LG, קשובה ללקוחותיה גם ברשת.

ולשאלתך,

מעבדי I7 , עדיין יקרים מאוד ולדעתי, ע"פ הדרישות שהצבת, אתה בהחלט יכול להסתפק במעבד חזק פחות.

אני יכול להמליץ לך על מחשב מדגם R560-RB3 .

הדגם הנ"ל מאובזר במעבד CORE 2 DOU , 4gb זיכרון , hdd- 500gb , כרטיס מסך חזק מאוד של GEFORCE עם זיכרון מובנה בנפח 1gb .

המחשב מגיע עם WINDOWS 7 וכמובן עם שנתיים אחריות של קבוצת ח.י

בהצלחה,

על כל שאלה נשמח לעמוד לשירותך בכתובת דואר online@hye.co.il

בברכה,

אורי נציג קבוצת ח.י

פורסם

מעבדי I7 (או I5 שמתקרב) יהיה בעיקר בתחליפים של שולחניים, לא במחשבים קלים עם זמן סוללה ארוך במיוחד.

אם את לא מבצע פעולות עיבוד כבדות מאוד, אין לך צורך בו שכן לא תרגיש בהבדל מהירות משמעותי מסדרת מעבד P (או T במהירויות גבוהות).

בקשר לנוחות באופן כללי, ראשית כל, זה עניין של טעם אישי והרגל, לך תבדוק בחנות אם המקלדת/טאצ-פד/מסך נוחים לך. כמובן שיש דגמים שידועים באיכות ונוחות גבוהים יותר ופחות, אבל אל תקח את זה ככלל אצבע.

אם אינך מתכוון לשחק משחקים על המחשב נייד (מעבר למשחקי פלאש כמובן) אז סביר להניח שאתה לא צריך כרטיס מסך גרפי יעודי וחבל על ההשקעה הכספית בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים