עבור לתוכן

נטבוק לעבודה קלילה, עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש נטבוק להרצאות ולנסיעות כלומר בעיקר לאינטרנט, קריאת מסמכי וורד וPDF (לא להקלדת סיכומים תוך כדי).

כמו כן אם זה אפשרי במסגרת התקציב, אולי לעיתים רחוקות סרטים ומשחקים קלילים (און ליין חינמים באינטרנט). אבל המטרות האלו הן בגדר בונוס ולא צורך.

אני מתקשה לברור בין הדגמים והיצרנים השונים, כולם נראים אותו הדבר.

(מה עם זהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=27017?)

אם יש באיזור הזה איזשהו דגם שמתעלה מעל השאר, אני אשמח להכוונה.

תודה מראש.

נ.ב.

1. האם יש הבדלים בין המפרטים בחנויות שונות לגבי אותו דגם שכדאי לשים לב אליהם?

2. כשכתוב "אפשרות שדרוג ל2GB", האם זה שידרוג שאני יכול לעשות בעצמי או שזה דורש מעבדה?

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

הדגם שמצאת הוא בחירה טובה, הן מבחינת חומרתית לצרכים שלך והן מבחינת תקציבית.

פורסם

הנסיון שלי אומר שעדיף לקחת משהו כמו ה-S12 של לנובו..

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=s122959JWG&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=220&aff=Zap〈=HE

מדובר בנטבוק שעולה 2000 שח, ושבניגוד לרוב הנטבוקים בגודל 10 אינצ' במחיר הזה - ל-S12 יש מסך 12 אינצ' ומקלדת בגודל מלא.

לדעתי זה יתרון הרבה יותר גדול ממעבד טיפה יותר מהיר (בנטבוק זה דיי בולשיט) או ממשהו אחר..

אם אתה סגור על האסוס, מזל טוב..

אם אתה מוכן לשקול - אני ממליץ לך לקפוץ לחנות ולנסות לעבוד עם מחשב 10 אינצ' ואז עם מחשב 12.. הבדל של שמיים וארץ

פורסם

אני מסכים עם הכותב מעליי, מסך גדול ב- 2 אינץ' זה יתרון משמעותי, וההבדל בין המעבדים זניח לחלוטין. מה שכן, יש 300 גרם הבדל לטובת האסוס (וזה הבדל ניכר), וגם לא ברור כמה שעות עבודה אמורה לתת הסוללה של הלנובו...

פורסם

הלנובו לא מורגש (מנסיון) ה-300 גרם האלה לא עושים הבדל

לגבי הסוללה - משהו כמו 4.5 שעות בשימוש רגיל עם אינטרנט ועבודה מלאה..

פורסם

מהניסיון האישי שלי 300 גרם כן מורגשים, אבל הכל שאלה של משקל התיק, ומשקל החפצים האחרים שנמצאים בתיק אם בכלל.

באסוס זמן העבודה הוא כפול.

לא שאני בהכרח סותר אותך ואומר שעדיף לקחת את האסוס, פשוט הכל תלוי בצרכים של הקונה...

פורסם
  • מחבר

לא הייתי מודע שקיימת אפשרות למסך יותר גדול, אני בהחלט נוטה לכיוון של נוחות מבחינת מסך ומקלדת על גבי זמן סוללה ומשקל. הS12 שהבאתם בהחלט נראה שעונה על הצרכים שלי.

רק אם אפשר תשובה לשאלות בהודעה המקורית:

1. האם יש הבדלים בין המפרטים בחנויות שונות לגבי אותו דגם שכדאי לשים לב אליהם?

אני מעוניין לקנות את המחשב בפנדה מחשבים בחיפה, גם מבחינת נוחות וגם מבחינת נאמנות לחנות ששירתה אותי היטב בעבר, אבל אני שם לב לכך שבלינק שאתם הבאתם מצויין שיש רק שני חיבורי USB בעוד שבפנדה ובאתרים אחרים יש 3. האם זו שגיאת הקלדה או שיש הבדלים בין המפרטים? אני יודע שזו שאלה דיי בסיסית אבל אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים.

2. כשכתוב "אפשרות שדרוג ל2GB", האם זה שידרוג שאני יכול לעשות בעצמי או שזה דורש מעבדה?

קודם האם ניתן לשדרג את הS12 ל2GB, והאם זה משהו שאני יכול לעשות בעצמי?

אני מודה לכם על ההתייחסות ומצטער על התגובה המאוחרת, אני מקווה שאני לא עובר על איזשהו חוק בכך שאני מקפיץ את השרשור.

פורסם
  • מחבר
:jump:
פורסם

1. לא שידוע לי, אבל יכולת לקבל תשובה לשאלה זובטלפון אחד קטן לחנות של פנדה.

2. עצם זה שכתוב מעיד על כך שניתן לשדרג, אבל מידת הנוחות (כלומר האם תוכל לעשות זאת בעצמך בקלות) אינה משתמעת מכך. אני צריך להיות בקיא בדגמים (לפחות לערוך חיפוש בגוגל, משהו שגם אתה יכול לעשות) כדי לענות לך על זה, ומכיוון שאני לא בקיא אני לא אקח את זה על עצמי. אני יכול רק להעיד שב- ASUS EEE 1000HE שלי זה מאוד פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים