עבור לתוכן

המלצות לסט מקלדת+עכבר חדשים לHTPC, עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון).

עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד.

הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת.

ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידים) במקלדת עצמה במחיר סביר, זהו בונוס מבורך מבחינתי.

תודה רבה לכולם (:

פורסם

אם אתה לא מחפש פתרון של מקלדת ייעודית לHTPC + עכבר מובנה בתוכה.

הייתי ממליץ על הMS BLUETRACK 3000.מחיר רצפה עבור סט עם טווח ואיכות כמו שלה.

לא מכיר משהו דומה של לוג'יטק ברמת מחיר שכזו.

פורסם
  • מחבר

נראה אופיה מצויינת.

אתה יודע להגיד כמה הטווח קליטה שלהם (בפועל, לא לפי נתוני היצרן)?

ראיתי גם את הMicrosoft Wireless Entertainment Desktop 7000, והסט מאוד מצא חן בעיני. הבעיה היא שהמחיר שלו שערורייתי, אם כי ראיתי שבאיביי אפשר להשיג אותו גם בסביבות ה90 דולר, האם מומלץ?

פורסם

סה"כ הטווח שליטה שלהם הוא משהו כמו 6-7 מטר בקו ישר ללא הפרעה,דרך חדרים פחות יותר.

לגבי הMS 7000 - לא מכיר ולא יצא לי לעבוד איתה,אבל טכנ' הBLUETRACK היא החדשה,העדכנית והטובה יותר.למרות שהיא מפסידה לDARKFIELD של לוג'יטק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אני אלך על הBLUETRACK 3000.

תודה רבה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים