עבור לתוכן

מיני נייד - התלבטות בין מספר דגמים - מבקש המלצה

Featured Replies

פורסם

חברים שלום,

אני מעוניין לרכוש מיני נייד - ללא מגבלת תקציב

כאשר אני מעוניין שהמחשב יהיה יחסית חזק ויוכל להריץ אינטרנט אופיס באופן חלק וללא קרטועים

שיתאפשר לשחק בו משחקים (לא מתכוון למשחקים מתקדמים מידיי) ולהריץ בו סרטים

חשוב לי מאוד שהמקלדת תהייה נוחה ככל שניתן

ושהמחשב יהיה יחסית קל - ולכן אני מעדיף מיני ולא מחשב נייד רגיל

הדגמים שאיתרתי בינתיים ונראים לי מתאימים פחות או יותר למה שאני מחפש

HP 311C

ASUS 1201 N

HP DV2- 1125 EA

אשמח אם מי שייענה ינמק למה אותו דגם עדיף על האחרים - אני פתוח גם להצעות/דגמים אחרים אם ישנן

כמו כן, מנצל את הפוסט לשאלה כללית האם ישנה בעייה להריץ על מיני נייד WINDOWS 7

ובדגש על דגם ACER D250 אותו אני שוקל לקנות במידה ואחליט ללכת על אופציה של מיני נייד לנסיעות ומחשב נייד נוסף חזק לבית

תודה מראש לעונים !!!

פורסם

אז ככה,

את אופיס יכול להריץ חלק כל נטבוק ואין שום בעיות, זו איננה תוכנה כבדה מבחינת CPU.

אינטרנט כנ"ל, שההסתייגות היחידה היא אתרי פלאש כבדים או סרטוני HD ביוטיוב. הדגמים שמנית יכולים להתמודד גם אלה, ל dv2 מעבד חזק יותר וה ION בשניים האחרים תומך בהאצת פלאש.

אני לא ממליץ על ה dv2 מכיוון שהוא סובל מבעיות התחממות קשות (גם מביקורות ברשת וגם מהתנסות אישית של בת משפחה) וממליץ על CULV אחרים (ראה למטה).

לגבי השניים האחרים - ה 1201n הוא בעל ביצועים טובים יותר בגלל ה ATOM כפול הליבה אבל דעתי היא שהפרש הביצועים אינו מצדיק את הפרש המחיר (בישראל), וה-311 נותן יחס עלות\תועלת טוב יותר. אם אתה רוצה את הטוב ביותר (בנטבוקים) - לך על ה 1201n.

http://www.engadget.com/2009/12/30/ion-netbooks-head-to-head-atom-overcharged/

בנוסף לכך, אם תקציב הוא לא בעיה ואתה יכול\רוצה להזמין מחו"ל יש את דגמי ה CULV החדשים עם מעבדים החזקים בהרבה מהאטום, משקל קל וחיי סוללה מצויינים. מחשבים אלה טובים יותר בביצועים יומיומיים (וגם בסרטים) אבל, אם אינם מגיעים עם כרטיס מסך יעודי, הם חלשים יותר מהנטבוקים הנ"ל בהרצת משחקים. ראה asus ul20 (12"), ul30a (13") ו- Acer 1801t.

אין שום בעיה להריץ WIN7 על כל אחד מהם (ורובם מגיעים איתה כברירת מחדל או נותנים לך שידרוג חינם).

אילו משחקים אתה מעוניין להריץ?

פורסם

האצת פלאש ב ION, עדין לא קיימת באופן סופי (זוהי בטא, ההאצה בינתיים לוידיאו ולא להכל), והמעבד עצמו עדיין אותו מעבד חלשלוש.

תגדיל תקצב, ותקנה מעבד CULV סביר (לא הכי פשוטים שכן גם הוא לא הרבה יותר טוב מהאטום).

(קרי לך על ה ASUS או האייסר שהוזכרו מעליי)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לעונים

על מנת להיות בטוח שהבנתי

ul20 ו UL30 אלו דגמים חדשים של ASUS ?

כשאם הבנתי אותכם נכון מדובר במחשב עם מעבדים חזקים יותר שיאפשרו התנהלות מהירה יותר וזמן סוללה ארוך יותר ?

מה שלא הבנתי האם מחשבים אלו יאפשרו לשחק בהם משחקים - שכן אני מבין שאין כאן כרטיס מסך GEFORCE או ATI RADEON ?

במידה ולא, אני שב על שאלתי איזה נטבוק - או נייד בעל מידות קטנות יכול לתת מענה מיטבי

כשאני בוחן את הצרכים אל מול הדגמים שציינתי קודם

1201 N

ו HP 311C

HP DV2-1125EA

כמו כן אני מוסיף אופציה נוספת שמישהו הזכיר בפניי והיא לא מוכרת לי -

ASUS N10J

שוב תודה בתקווה שאצליח להגיע למסקנה

נ.ב.

במשחקים הכוונה לדוגאמת COUNTER STRIKE, MAKX PAINE ו GRAND THEFT

פורסם

ul20 ו UL30 אלו דגמים חדשים של ASUS ?

כן

כשאם הבנתי אותכם נכון מדובר במחשב עם מעבדים חזקים יותר שיאפשרו התנהלות מהירה יותר וזמן סוללה ארוך יותר ?

כן.

מה שלא הבנתי האם מחשבים אלו יאפשרו לשחק בהם משחקים - שכן אני מבין שאין כאן כרטיס מסך GEFORCE או ATI RADEON ?

הבנת נכון. אין בהם כרטיס מסך ייעודי והם יתאימו רק למשחקים ישנים יותר. בגלל זה שאלתי אילו משחקים אתה מתכנן להריץ.

אופציה נוספת היא ה Asus ul30vt שמגיע כמו ה N10 עם שני כרטיסי מסך (אחד אינטל שני NVidia G210M) שניתן לעבור ביניהם.

ללא ספק נותן את הביצועים הטובים ביותר (בהרבה) מכל האחרים שנידונו עד כה. חיסרון: מחיר.

ASUS N10J

חזק יותר מה 311 במשחקים (למעשה מכיל שני כרטיסי מסך: אחד מובנה לשימושים פשוטים ולזמן סוללה ארוך, ו Nvidia 9300m או G210M שניתן לעבור ביניהם).

מול ה 1201n אני כבר לא בטוח... ה 9300m חזק יותר מה ION אבל ל 1201n מעבד טוב יותר...מצד אחר ה1201N צריך לסחוב רזולוציה גבוהה יותר אבל האטום החד ליבתי חלש מצד אחר ה 9300m נותן ביצועים יותר טובים אבל... ל 1201n יש מעבד חזק יותר...אבל מצד אחר לN10 יש... בררררקקקרקקקק..קררראקקקק...מתחילללל להתפורררר.ר..ר..

חסרון: הוא מגיע עם מסך "10 ורזולוציה בעייתית (1024x600) בניגוד לשניים האחרים שהם 11.6 ו- 12.1 כך שחלק מהמשחקים יידרשו קינפוג מיוחד.

במשחקים הכוונה לדוגאמת COUNTER STRIKE, MAKX PAINE ו GRAND THEFT

אני לא ממש גיימר, אולי מישהו אחר יוכל לעזור (או שתחפש בפורומים).

http://n10.wikia.com/wiki/Games

פחות או יותר למה שאתה יכול לצפות. נראה ש CS:S יכול לרוץ על הגדרות נמוכות (גם ב 311). אבל ה FPSים נופלים כשיש הרבה פעילות.

ה UL30VT יסתדר עם כולם ללא בעיה.

פורסם

counter strike ירוץ בסדר גמור... כל השאר לא בטוח אבל נראה לי שכן

Far Cry 2 (2008) low: 33 fpshigh: 7 fps» With most tested laptops not playable.

Crysis Warhead (2008) low: 22 fpsultra: 2 fps» With most tested laptops not playable.

Supreme Commander - FA Bench (2007) high: 6 fps» With most tested laptops not playable.

Crysis - GPU Benchmark (2007) low: 28.8 fpshigh: 5 fps» With most tested laptops not playable.

Crysis - CPU Benchmark (2007) low: 25.9 fpsmed.: 9.1 fpshigh: 4.8 fps» With most tested laptops not playable.

World in Conflict - Benchmark (2007) med.: 12 fpshigh: 6 fps» With most tested laptops not playable.

The Elder Scrolls IV - Oblivion (2006) high: 20 fps» With most tested laptops not playable.

Half Life 2 - Lost Coast Benchmark (2005) high: 56 fps» With all tested laptops playable in detail settings high.

F.E.A.R. (2005) low: 261 268 296 333 ~ 290 fpsmed.: 29 58 59 68 ~ 54 fpshigh: 17 17 17 23 ~ 19 fps» With most tested laptops playable in detail settings med..

Doom 3 (2004) low: 109.9 112.2 ~ 111 fpsmed.: 112.2 113.1 ~ 113 fpshigh: 80.3 80.9 ~ 81 fpsultra: 51.5 53.6 ~ 53 fps» With all tested laptops playable in detail settings ultra.

Quake 3 Arena - Timedemo (1999) high: 208.9 211.8 214.7 ~ 212 fps» With all tested laptops playable in detail settings high.

אם דום 3 רץ קאנטר בטוח ירוץ חלק

פורסם
  • מחבר

ראשית , sere תודה רבה על התשובה המפורטת, מאוד מעריך את זה

ותודה גם ל KOKO - אשמח אם תוכל להבהיר לאיזה דגם של לאפטופ מתייחסות הבדיקות שהצגת (ביחס למשחקים)

לא הייתי מודע לדגם UL3OVT ולכך שיש מחשבים שמאפשרים לבחור בין 2 כרטיסי מסך - בהחלט נראה מדהים המחשב

לגבי רכישת UL30VT לאחר שקצת חיפשתי ראיתי שהמחשב עדיין לא נמכר בארץ ( יש רק UL20 בבאג) ונראה שהוא רק החל להימכר בחו"ל - האם מישהו יודע מה

הצפי להגעתו ולמכירתו בארץ ???

בהנחה שלא מדובר בענין של חודש

אני חוזר על השאלה וSEREאשמח אם תגיב מאחר והתגובה שלך המאוד מפורטת קצת הותירה אותי עם סימני שאלה, לנוכח הדגמים שפורטו ובהנחה שיש עוד זמן עד

להגעת ה CL30VT ובהנחה שהוא ייעלה 4000 -5000 עם הגעתו - תקן אותי אם אני טועה ?! על איזה מבין המחשבים היית הולך

ASUS N10J (למה הכוונה בתגובה "... בררררקקקרקקקק..קררראקקקק...מתחילללל להתפורר" שהבנייה עלובה והחומר ממנו עשוי מתפורר, ושהמסך מבריק ??)

311C HP

ASUS 1210N

ואני מזכיר גם ש HP DV2 1125EA (או כל DV2 עם מפרט מתאים) בא בחשבון ( לא מצאתי ביקורות שלילות לגביו ברשת כפי שכתבו כאן ואין לי מושג מה המשמעות של מעבד AMD לדרישות שהצגתי

דרך אגב ההפרש בארץ בין 1201N 311Cהוא של כ-500 ש"ח והשאלה האם ה-1201N לא טוב ממנו בהרבה

תודה מראש ךSERE ולכל מי שעונה

פורסם

אני בא לחדד שוב, אולי זה לא ברור לך, אבל כל ה"נטבוקים" שהזכרת, עם מעבדי אטום, ,חלשים מאוד !

אחת הדרישות שהצבת זה "שהמחשב יהיה יחסית חזק ויוכל להריץ אינטרנט אופיס באופן חלק וללא קרטועים" - זה לא המצב באטום!

כמו כן הזכרת שאין לך מגבלת תקציב, אז תקנה מחשב עם מעבד CULV חזק בהרבה (כמעט פי 2 מהאטום!) ותוכל להנות מהמחשב הרבה יותר!

אגב, ההבדלים בד"כ בין מחשבים עם CULV לבין נטבוקים גדול, שכן ב CULV שהם מחשבים יותר יקרים, בד"כ יותר איכותיים בבניה ובערך המוסך שבא איתם.

ולרקורד, אם הנטבוקים עם מעבדי האטום הללו היו עולים אלפיה לפחות ממחירם הנוכחי, אז כן הייתי חושב שהם BANG FOR THE BUCK, אבל כרגע הם סתם מחשב איטי במחיר מנופח !

פורסם

לגבי ה UL30Vt ומהיותי ישראלי הייתי מהמר על 5000 וצפונה אם וכאשר יגיע לארץ.

לגבי ההתפוררות..זו היתה פראפרזה על קטע מסיפור מד"ב ישן :)ולא התכוונתי לאיכות הבניה של ה N10 (שהיא טובה מאוד).

לגבי ההתלבטות אני חושב שהרבה פעמים קשה לתת תשובה אובייקטיבית מכיוון שהחלטה על קניה היא אוסף של שיקולים המדורגים באופן קצת שונה אצל כל אחד ותלויים בהעדפות אישיות. לדוגמא, מאוד קשה לענות אובייקטיבית על השאלה האם ה 1201N שווה את תוספת ה 500 ש"ח. אם ההבדל הוא הרצת המשחק האהוב עליך ללא שיהוקים אזי התשובה היא "ודאי שכן", אבל עבורי, מכיוון שאני לא משחק משחקים מודרניים, התשובה היא לא.

בעיה נוספת, ש ido2 נגע בה, היא שאתה משווה תפוזים לתפוחים. ה ul30vt הוא בליגה קצת שונה גם מבחינת ביצועים וגם בגודל מסך (הוא 2 קפיצות מעל ה "11 של ה 311 ו 3 קפיצות מעל ה N10J) ולכן התשובה לגבי "מי יותר טוב" היא ברורה אבל כשנכנסים שיקולים אחרים היא קצת פחות.

אם הביצועים גם במשחקים וגם ביומיום חשובים לך בכל מחיר לך על ה UL30VT.

אם המחיר משחק תפקיד אזי בישראל ה ION (במיוחד ה 311) נותן את התמורה הכי טובה לכסף.

אם הגודל משחק תפקיד אזי ה 311 וה N10 הכי קטנים.

אם המשחקים פחות חשובים מביצועים כלליים אזי ה CULV הרגילים זו בחירה טובה.

אפשר להמשיך ככה בלי סוף.

אני חושב שאתה צריך להגדיר לעצמך את ה brackets בכל אחד מהפרמטרים: מחיר, גודל מסך, משקל וכו' ואז לבחור לפי זה. בשלב הנוכחי אתה מתלבט בין סובארו אימפרזה לפרארי להאמר...

אם אתה עדיין שוקל את ה DV2 תקרא קצת ביקורות ותבדוק אם ה BIOS החדש תיקן את עניין ההתחממות. של בת המשפחה שלי שבק חיים לאחר כמה חודשים ובבדיקה התברר שהוא היה מתחמם מדי מהיום הראשון שהיה אצלה.

הייתי מוותר על ה N10J (שהוא נטבוק מעולה, שלא תבין אותי לא נכון) ולוא רק בגלל המסך הקטן אלא אם ניידות מקסימלית היא בראש סולם העדיפויות, הייתי הולך על משהו עם מסך גדול יותר שלא יהווה מכשול בהרצת משחקים.

(ולרקורד, עבורי האטום הפשוט מתפקד יופי בגלישה יומיומית וביישומי אופיס ללא שום קרטועים, אז אני לא יכול לראות HD מ HULU, ביג דיל...)

פורסם

מעבד אטום 1.6 רץ בערך במהירות של פנטיום 4 2.4 גיגההרץ/ ATHLON XP1700 (או אפילו כמו פנטיום 3 מובייל 1.4 גיגהרץ שהגיע מאוחר יותר), מדובר על מעבדים משנת 2001, ואם אתה מרגיש מספיק בנוח לעבוד במהירות של מעבד איטי מתחילת העשור הקודם, אז בבקשה לך.

הוא טוב לעבודה בסיסית בלבד, וגם היא לא תמיד תיהיה חלקה (קרי גלישה באינטרנט עם עמודים עמוסי JS או פלאש), או הרצת מספר תוכנות במקביל, מעט יותר מעמוד וורד ריק כמובן..)

מעבדי ה CULV (המהירים יותר, לא כולם), מהירים כפליים לערך מאותו אטום 1.6, וגם הם נחשבים לאיטיים יחסית למעבדים מהירים מודרניים.

אני לא רואה סיבה להשקיע בנטבוק עם אטום, אלא אם כן:

א. אין כסף בכלל וחייבים מחשב קטן וקל מאוד

ב. אי אפשר לחכות שהמחירים ירדו

ג. לא אכפת לך לעבוד עם מחשב איטי

אם המחיר משחק תפקיד אזי בישראל ה ION (במיוחד ה 311) נותן את התמורה הכי טובה לכסף.

אם הגודל משחק תפקיד אזי ה 311 וה N10 הכי קטנים.

צודק

אם המשחקים פחות חשובים מביצועים כלליים אזי ה CULV הרגילים זו בחירה טובה.

טעות, משחקים קלים אולי ירוצו על אטום, משחקים סבירים יהיו מוגבלים על ידי המעבד שיהווה צוואר בקבוק (הכרטיס מסך סביר ביותר)

יש לעומת זאת מחשבים עם CULV וגם כרטיס גרפי יעודי.

(ולרקורד, עבורי האטום הפשוט מתפקד יופי בגלישה יומיומית וביישומי אופיס ללא שום קרטועים, אז אני לא יכול לראות HD מ HULU, ביג דיל...)

אני לא מתכווח עם ההתנסות שלך, אני לא יודע מה אתה מריץ, אך או שאתה מריץ דברים מאוד "קלים", או שהסטנדרטים שלך נמוכים.

אני אישית לא אוהב לחכות למחשב שיעבוד, אני רוצה שהמחשב יחכה לי שאני אעבוד (עליו) (פרודקטיויות! בגלל זה מייצרים מעבדים מהירים יותר ויותר)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לעונים וגם להערותיו החכמות של IDO

החלטתי לקבל את עצתכם ולרדת ממה-N10J

לגבי ה- UL30VT הוא אכן בחירה אולטימטיבית אבל אני לא מעונין להמתין כרגע ואני לא רואה אפשרות לרכוש אותו ב -EBAY הוא כרגע לא מופיע

כך שנותרתי עם ה נטבוקים 311C ן 1201N

ועם ה-DV2

אין לי היכרות קודמת עם AMD כמעבד האם הוא חזק יותר מה-ATOM DUAL CORE 333 של N1201

ולגבי כרטיס המסך איזה מכרטיסי המסך ייספק את הביצועים הטובים ביותר למשחקים והרצת סרטים האם ATI RADION שמותקן בDV2 או ה-GEFORCE שבשניים האחרים

כמו כן בהנחה שכסף לא נכנס כשיקול

ולאור הביקורות שקראתי שבעית ההתחממות בDV2 נפתרת עם עדכון ה-BIOS ולענין הביצועים משתפר פלאים עם התקנת הWINDOWS 7 V האם כדי להעדיפו על פני ה1201N מאחר והוא נראה לי (תקנו אותי אם אני טועה) במכלול חזק יותר או שמא בכל זאת ללכת על ה1201N

ה-311C נראה לי חלש באופן משמעותי משניהם האם אני צודק

תודה מראש, ממתין להערות ולהארות של המומחים שכבר אמרו כאן את דברם

פורסם

ותודה גם ל KOKO - אשמח אם תוכל להבהיר לאיזה דגם של לאפטופ מתייחסות הבדיקות שהצגת (ביחס למשחקים)

9300M GS card with 256MB GDDR2 and a 2.0 GHz Core 2 Duo

אני כבר לא זוכר מה הקשר לדיון...זה היה מאוחר מדי..

פורסם

טעות, משחקים קלים אולי ירוצו על אטום, משחקים סבירים יהיו מוגבלים על ידי המעבד שיהווה צוואר בקבוק (הכרטיס מסך סביר ביותר)

אני לא מסכים.

אמת, המעבד יהווה צוואר בקבוק ובהחלט ימנע מכרטיס המסך להגיע למלוא היכולת אבל אין מה להשוות HD4500 ל ION בביצועים במשחקים, ורוב המשחקים היום (שהם GPU Intensive) ירוצו טוב יותר עם ה ION למרות האטום, זה עולה בהרבה דיונים בפורומים. אתה מוזמן גם לראות את הניקוד ששניהם מקבלים ב 3dmark בכל ביקורת.

דוגמא: http://www.zimbio.com/Laptop+Reviews/articles/YqOrjvvSFkk/CULV+ION+dual+core+Atom+ION

ל GUYZINHO:

המעבד ב DV2 חזק יותר מהאטום, כרטיס המסך חלש יותר והמחשב בכללי יהיה פחות טוב בהרצת משחקים

עריכה: אם מדובר פה בדגם עם ה HD 3410 אזי הביצועים במשחקים יהיו די דומים בין ה 1201N ל dv2 עם יתרון ל dv2 בעבודה כללית. החיסרון ב dv2 הוא זמן סוללה נמוך שדומה לניידים רגילים (3 שעות ופחות), משקל ו(אולי) התחממות. אם אלה אינם issue עבורך לך עליו.

(דרך אגב, מהתרשמות אישית ה dv2 הוא מחשב יפהפה מבחינה עיצובית ואיכות בניה טובה, אם זה עושה לך משהו).

אני משאיר את ההודעה המקורית שלי בשביל רפרנס.

אם ההתלבטות היא בין הדגמים שנזכרו אזי ההמלצה שלי עבורך היא ה 1201n, עם caveat אחד: זהו דגם חדש והפעם הראשונה, אם אני לא טועה, שהמעבד מופיע בנטבוק במקום בנטטופ ולכן הייתי בודק טוב טוב אם אין לו "מחלות ילדות" כלשהן.

אם משחקים פחות חשובים, או אם אתה חושש שהאטום איטי מדי לעבודה שוטפת ההמלצה שלי היא ה CULV, לאו דווקא ה DV2.

אגב, "13 לדעתי כבר חורג מקטיגורית המיני ניידים.

--------------------------------------------------OT

אני לא מתכווח עם ההתנסות שלך, אני לא יודע מה אתה מריץ, אך או שאתה מריץ דברים מאוד "קלים", או שהסטנדרטים שלך נמוכים.

אני אישית לא אוהב לחכות למחשב שיעבוד, אני רוצה שהמחשב יחכה לי שאני אעבוד (עליו) (פרודקטיויות! בגלל זה מייצרים מעבדים מהירים יותר ויותר)

תראה, זה קצת גולש מנושא הדיון אבל אני אתייחס בכל זאת: אני מריץ MATLAB , כרום עם כמה וכמה טאבים פתוחים, קובץ PDF פתוח, ואולי איזה מסמך וורד או שניים בו זמנית ללא בעיות מיוחדות (על 2 GB זכרון). ה MATLAB לא רץ כמובן באותה מהירות כמו על השולחני, אבל את זה ניתן לומר גם על ה CULV.

אני שונא לחכות למחשב, אבל אין לי בעיה בעבודה שוטפת (וכמוני עוד כמה מאות אלפים שקנו נטבוק בשנתיים האחרונות)

לגבי מעבדים מהירים יותר ויותר... זה לא בגלל הפרודוקטיביות... לא הרבה השתנה בדרישות החומרה של אופיס וגלישה בסיסית באינטרנט בכמה השנים האחרונות ויש ברשותי נייד של אייסר עם סלרון מלפני 5 שנים כדי להוכיח זאת. מה שהשתנה זה בעיקר eye candy - גרפיקה במשחקים, שתמיד אתגרה ותמיד תאתגר גם את החומרה החדישה ביותר, עוד קצת גרפיקה מיותרת-ברובה בממשק של מערכות הפעלה (כמו ה AERO) וטכנולוגיות לא יעילות כדוגמאת פלאש באתרי ווב. אף אחד מאלה אינו קשור ל"פרודוקטיביות", אלא אם כן ההגדרה שלך לפרודוקטיביות זה לנקות את המפה במולטיפלייר של COD90210.

מנקודת המבט שלי הדבר די דומה למעגל קסמים - מפתחי התוכנה לא משקיעים באופטימיזציה כי הם מסתמכים על המהירות הגדלה של המעבדים, ואז מפתחים תוכנה שרצה באיטיות כך שצריך לשדרג חומרה כלומר לפתח מעבדים מהירים יותר ויותר וחוזר חלילה.

זו אחת מהסיבות שWIN7 עולה באותה מהירות על המחשב החדש שלך כמו ש XP עלתה על המחשב הישן מלפני 7 שנים.

שיהיה ברור, אני לא נגד מעבדים מהירים יותר :) זו קידמה, אבל אני לא משתכנע שהקידמה הזו בהכרח קשורה לפרודוקטיביות.

עריכה: רק עכשיו ראיתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446501.msg3821463#msg3821463

מסתבר שאני לא היחידי...

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה רבה לכל מי שסייע KOKO, SERE IDO

לאחרונה קראתי פרסום על מחשב בם ALIENWARE שעונה בול על הדרישות שלי ואני מצרף אותו כאן

http://www.wired.com/gadgetlab/2010/01/smoking-hot-alienware-notebook-11-inches-and-1000/

לי כבר לא תהייה סבלנות להמתין עד שהוא יגיע לארץ, אבל למי שמחפש מחשב בעל דרישות דומות לי אישית הוא נראה אפשרות אולטימטיבית.

מסקר שוק ראשוני שעשיתי על המחשבים שעלו כאן ה 311 נמכר בכ-2500ש"ח

ה DV2 ב 2899, וה- 1201N התחיל להימכר בבאג וחנויות אחרות (ב3099)

במידה ויש כאן מישהו שמכיר חנות שבה ניתן למצוא את 3 הדגמים (אני בינתיים לא מצאתי)

ושמתאפשר לראות את המחשב בפעולה זה מאוד יעזור לי

חשוב לי בעיקר לראות נוחות של המקלדת ואת איכות הבנייה ובמידת האפשר לראות את מהירות התגובה של המחשב (מערכת ההפעלה וליישומים בסיסיים) לפני שאני מחליט

בתודה מראש לעונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים