פורסם 2010 בינואר 415 שנים ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!
פורסם 2010 בינואר 415 שנים לא משנה איזה מסך יש לךתמיד יש לך את האופציה לשנות את הDPI של האותיות לגדול יותרותמיד אפשר ללחוץ על כפתור הזום מ100 אחוז ל125 או 150 בכל דפדפן שקייםאני גם משתמש באותם הפתרונות
פורסם 2010 בינואר 415 שנים אם אתה לא מחפש פתרון של מולטי-מסכים ייעודי עבור העבודה שלך,ה2709W של דל יעשה את העבודה.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מחבר לא משנה איזה מסך יש לךתמיד יש לך את האופציה לשנות את הDPI של האותיות לגדול יותרותמיד אפשר ללחוץ על כפתור הזום מ100 אחוז ל125 או 150 בכל דפדפן שקייםאני גם משתמש באותם הפתרונותאם אקטין הרזולוציה, אראה הרבה פחות חומר. לכן גודל המסך חשוב.המלצה: 2 מסכי DELL EIPS בגודל 22".לפי הביקורות מסכים מעולים. אך קטנים עבור העיניים שליאם אתה לא מחפש פתרון של מולטי-מסכים ייעודי עבור העבודה שלך,ה2709W של דל יעשה את העבודה.אכן,מתכוון להשתמש במולטי מסכים,אך אני צריך לראות כל תכנה, על מסך אחד.לכן מסך דל 2709 יכול להיות טוב.אבל מה:הדרישה היא לראות מסמכים טוב.אבל בזאפ יש ביקורת שאומרת "ולכן כל הישומים הכי בסיסיים כמו WORD ודפדפן אינטרנט נראים מטושטשים יחסית למסך 24 אינצ"http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=712179אגב, יש שם גם ביקורת טובה של אלכס על אותו מסך.אבקש חוות דעת מבעלי המסך הזה, או מסך מעולה, דומה.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים הביקורת השלילית ב-ZAP היא חובבנית בלשון המעטה, הבחור לא יודע מה זה DOT PITCH וברור לחלוטין שלא יודע מה זה Clear Type. אני הייתי מחכה להתייחסות של מישהו מהפורום שרכש את המסך.
פורסם 2010 בינואר 515 שנים ממליץ לך לקרוא את הביקורת הנ"ל - http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-dell-2709w-part15.htmlולא להסתמך על איזה תגובה לא ממצה מזאפ.
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מובן שכאשר אתה משווה מסך 24" למסך 27" באותה רזולוציה, הטקסט ב-24" יהיה יותר חד, אבל גם יותר קטן. הכל שאלה של העדפות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.