עבור לתוכן

המלצות למחשב נייד תקציב 6500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אחרי שה T42 הרים דגל

השימושים שלו אינטרנט + עבודה (סביבת פיתוח JAVA , בסיסי נתונים וכו וכו)

גודל מסך 13.3 לכל היותר 14 אינץ

חשבתי על מספר דגמים :

sony vaio cw

hp dm3

asus UL30

toshiba M505

כאשר לכל דגם יש את היתרונות/חסרונות שלו ה SONY הוא הכבד מכולם וזווית הצפיה שלו לא משהו

ה HP נראה סביר במחיר סביר קל אבל אין לי נסיון עם HP

ASUS נראה אטרקטיבי אבל המעבד נראה חלש

טושיבה בעל מסך מגע אבל שוב אין לי נסיון עם טושיבה

חשבתי גם על DELL STUDIO XPS אבל הביקורת עליו בריצפה

יש המלצות לדגמים אחרים מחיר סדר גודל של עד 6000 למרות שאני לא אלך לרבנות בשביל עוד 500 שקל

לגבי כל הדגמים שציינתי חוץ מאת ה HP שראיתי בבאג ובכמה מקומות אחרים את השאר לא מצאתי

מישהו רכש בארץ את אחד הדגמים הנ"ל

תודה מראש

פורסם

שלום לך וברוך הבא.

:hi:

תערוך בבקשה את ההודעה ותרשום את התקציב בכותרת, כנדרש לפי חוקי הפורום.

פורסם

מההתרשמות שלי, אתה מחפש מחשב יותר לעבודה, ה XPS פחות יתאים לך.

האסוס הוא מחשב קל טוב ותחליף מצוין לנטבוק, אך חלש מדי לעבודה, ה SU7300 קרוב למהירות של ה T42 הישן שלך (סנטרינו 2.0 גיגהרץ פחות או יותר)

הסוני שוקל כ 2.4 קילו, שזה סביר עבור מחשב עם מסך 14" (האחרים עם מסך קטן יותר), וקצת מוזר לי שאתה טוען שהזויות צפיה שלו לא טובות. סוני משתמשים (עד כמה שידוע לי) במסכים מעולים, וזה אחד הנקודות החזקות אצלם. יחד עם זאת אינני מכיר את המחשב בכלל ולכן לא אוכל להגיב עליו.

ה HP לדעתי שווה בדיקה.

פורסם

ממליץ על:

DELL LATITUDE E6400 או LENOVO T400 למחשב 14"

E4300 - מסך 13", קצת יותר יקר אבל קל משמעותית מה 14"

פורסם
  • מחבר

מההתרשמות שלי, אתה מחפש מחשב יותר לעבודה, ה XPS פחות יתאים לך.

האסוס הוא מחשב קל טוב ותחליף מצוין לנטבוק, אך חלש מדי לעבודה, ה SU7300 קרוב למהירות של ה T42 הישן שלך (סנטרינו 2.0 גיגהרץ פחות או יותר)

הסוני שוקל כ 2.4 קילו, שזה סביר עבור מחשב עם מסך 14" (האחרים עם מסך קטן יותר), וקצת מוזר לי שאתה טוען שהזויות צפיה שלו לא טובות. סוני משתמשים (עד כמה שידוע לי) במסכים מעולים, וזה אחד הנקודות החזקות אצלם. יחד עם זאת אינני מכיר את המחשב בכלל ולכן לא אוכל להגיב עליו.

ה HP לדעתי שווה בדיקה.

לגבי הסוני מישהו מהעבודה קנה לפני חודש את המחשב הנ"ל וזווית הצפיה שלו ממש לא רחבה זאת אומרת שאם אני אשב מול המחשב אז

הכל בסדר אבל מספיק שאני יושב ליד מי שיושב מול המחשב במידה והוא לא מטה את המחשב מעט לכיווני איכות הצפיה ממש יורדת

אולי זה לא בגלל הזווית אולי זה בגלל שהמסך מבריק ויש השתקפות גדולה אבל בכל זאת לא רואים כל כך טוב [br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 09:09:31

למישהו יש ניסיון עם ה HP

המפרט נראה לא רע

והמחיר גם סביר

פורסם

טוב, היה לי נסיון רק עם דגמי HIGH-END של סוני, וה CW היא יותר תקציבית, יתכן ששם הפאנלים פחות טובים ..

לגבי ה HP, קראתי עליו עוד והוא עושה רושם מחשב נחמד, אבל פחות נחמד בתור מחשב "עבודה" ראשי.

מעבד גבולי במהירותו - לדעתי מתאים בתור מחשב "נופש" שאפשר להסתובב איתו לכל מקום, פחות בתור מחשב עבודה (יש לו זמני סוללה מצוינים)

שוב, SU7300 שיש ב DM3 קרוב בביצועיו למהירות של ה T42 הישן שלך (סנטרינו 2.0 גיגהרץ פחות או יותר אני מניח), אני מניח שאתה משדרג בגלל שאתה רוצה מחשב מהיר ומתקדם יותר, כי סה"כ ה T42 מחשב מצוין!

לדעתי אם אהבת את ה T42, אתה תאהב את ה E6400 (או T400 של לנובו לצורך העניין), והם יתאימו לך יותר

פורסם

לדעתי אם אהבת את ה T42, אתה תאהב את ה E6400 (או T400 של לנובו לצורך העניין), והם יתאימו לך יותר

לא בטוח... אני מכיר לא מעט אנשים שאהבו את ה-T42 ושונאים את ה-T400 (אני ביניהם ;)) כמובן, אין מה להשוות את הביצועים, T400 לוקח בענק, אבל בהשוואה ל-T42 (לפחות גרסת ה14"), ה-T400 הוא כבד, מגושם (בגלל הסוללה הבולטת מאחור) וממש מכוער. גם המקלדת ממש לא באותה רמה.

לגבי E6400, לא היה לי ניסיון אישי, אבל הרושם החיצוני שהשאיר אצלי בהחלט חיובי. המקלדת כנראה לא פחות טובה משל ה-T400, המחשב נראה יותר סביר, וגם יש DisplayPort, ועוד כזה שתומך אודיו. רק לגבי הטראקפוינט אני לא בטוח - המומחים לרוב מציינים שהוא לא ברמתו של זה של IBM/לנובו.

פורסם

בגלל זה יש בו גם טראקפוינט וגם טאצפד :) וזה יותר ממה שמגיע בד"כ במחשבים אחרים.

פורסם
  • מחבר

אהבתי מאוד את ה T42

ואני מחליף אותו כי הוא נדלק פעם כן ופעמיים לא

נראה לי שזה בעייה של מגעים כי את אני ינער אותו קצת הוא ידלק וממש אין לי כוח לשלוח אותו למעבדה

הדיסק שלו קטן (40 GIGA ) ו WIN7 הגיח לעולם נראה לי שזה זמן טוב להחליף להתחדש קצת עם משהו יותר מתקדם

בגדול אולי זה לא הובן מקודם זה לא הולך להיות מחשב עבודה ראשי אלא משני

עם ה T42 לא היה לי בעייה עם שום פרוייקט שעבדתי בו (סביבות פיתוח שונות ל JAVA ובסיס נתונים mysql וכו )

מה גם שעוד צעצוע חדש מצטרף למגוון הניידים lenovo Edge 13

שנראה ממש טוב ועושה רושם שמי אהב THINKPAD יאהב גם את זה

http://shop.lenovo.com/us/landing_pages/thinkpad/2010/Edge

פורסם

אם זה מחשב משני, שקול את ה HP בחום.

ואם זה לא ידוע לך, מעבדי P8/9XXX מהירים בממוצע פי 2 אפילו מה T42 שלך/ה HP ההוא (שזה נחשב המון !!)

ה IBM ההוא כנראה מתחכה ב HP DMT בצורה ישירה (קונפוגורציות דומות (אותו קלאס מעבדים), אפילו מעבדי מבחר מעבדי AMD שקיים גם ב DMT)

עיצוב ייחודי, זמן סוללה ארוך, ודק.

נראה לי עדיף על ה HP, למרות שלא ראיתי עליו סקירות, וכנראה יקח זמן שיגיע לארץ. אם אתה לא ממהר, תחכה, אחרת לדעתי לך על ה HP (או מחשב רציני יותר אם הוא לא מספיק..)

פורסם
  • מחבר

ה HP נראה על פניו לא רק בכלל אבל נראה שאני אחכה עוד כמה ימים לפחות עד אחרי תערוכת ה CES שתסתיים ב 10/01/2010

מלבד הדגם הזה של LENOVO צפויים עוד מספר דגמים בחלקם מותקן מעבד QUAD

יש לי את האופציה להביא את המחשב מארה"ב (מישהו יכול לשלוח לי אותו בהנחה שזה כדאי )

חיכיתי עד עכשיו מה זה עוד כמה ימים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים