פורסם 2010 בינואר 315 שנים מקודם בסרגל כלים למטה ב-local area connection הופיע לי משולש צהוב ובתוכו סימן קריאה בצבע שחור והיה רשום קישוריות מוגבלת או חסרה , ממה נובעת הסיבה הזאת תודה ?
פורסם 2010 בינואר 315 שנים זה קורה במקרים שכרטיס הרשת לא מצליח למשוך כתובת IP משרת DHCP או מקבל כתובת APIPA.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים כתבתי לך כבר את התשובה.אם משהו לא מובן פשוט תשאל בדרך אחרת ותציין מה בדיוק לא מובן לך.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר לא הבנתי זה קורה במקרים שכרטיס הרשת לא מצליח למשוך כתובת IP משרת DHCP או מקבל כתובת APIPAיש לי מודם TNN DSL-600E בתשתית של בזק ואני לא מבין אם הבעיה במחשב או שבמקום אחר ?אני לחוץ על זה
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר אכן אני מתחבר עם חייגן , אבל למה זה קרה לי ואיך אני משתדל שזה לא יקרה לי שוב בעתיד ?שאלתי מאיפה זה נבע לדעתך ולא קיבלתי תשובה , האם זאת תקלה שכיחה שקוראת אצל כל אחד ולא נובעת מהמחשב עצמו ?
פורסם 2010 בינואר 315 שנים כמו שכתבתי: אם אתה מתחבר עם חייגן זה לא אמור להדאיג אותך כי בחיהבור מתבצע בשכבה 2. למה זה קורה? יש הרבה סיבות של כשל DHCP החל משירות DHCP כבוי במערכת ההפעלה או תקלה בשרת שמקצה כתובות או בעייה עם winsocket. אם זה ממש מפריע לך אתה יכול להגדיר שהוא פשוט לא יתריע אותך כשזה קורה בהגדרות של הכרטיס רשת. הcheckbox השני.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר שלי זה בעברית ואצלך מופיעים שני V אז אני לא מבין מה עליי לעשות ?אז שזה מופיע לי ב-local אז זה בעיה שנובעת מהמודם או שממקור אחר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.