עבור לתוכן

חובבי האבקות בידורית תתכוננו ל"מלחמת יום שני" 2010

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש בזה סוג של ילדותיות אבל גם פה תלוי באיזה חברה

תראה לטעמי WWE של השנים האחרונות פונה יותר לילדים קטנים ולאומת זאת TNA קצת יותר בוגרת בתכנים שלה

ככה אני מרגיש

אבל בסופו של דבר זה הצגה ואפשר לקוון את זה לכיוונים שונים

פורסם
  • מחבר

טוב אני מחדש את הדיון כי סימתי לצפות ב2 התוכניות ששודרו ביום שני ואני רוצה לסכם את דעתי

הסיכום יכלול ספוילרים למי שלא צפה ורוצה לצפות ואין לי כוח לסמן בצהוב

בכל מקרה אני יעשה את זה די קצר

WWE RAW -אני מאוכזב מWWE כבר כמה שנים למעשה מאז שכשרונות כמו סטון קולד והרוק ואחרים עזבו לטעמי התוכנית התחילה לפנות לפלחים יותר קטנים

ואני לא מרגיש מאמץ אמיתי מהם

ובתוכנית שלהם ביום שני פשוט אפילו יחסית לWWE של השנים האחרונות זה ניראה לי מאוד מטופש ומאוד "חסר בשר"

לא ראיתי אף קרב מעניין ולא אף סיפור עלילה מענין ולא אף דבר חוץ מזה מעניין

אפילו לא הביאו הרבה מהכוכבים שלהם לתוכנית

כל העניין אם בראט ארט היה רק בדיבורים -הוא דיבר אם שון מיקלס ובסוף לחצו את היד

יותר מאוחר בתוכנית אם וינס מקמן ולחצו את היד אז בסדר בסוף וינס נתן לו מכה בביצים -אולי רוצים להשאיר אופציה לפיתוח עלילה עתידית

אבל כתוכנית זה הרגיש לי מסריח מאוד

עוד פעם קרב גריסו נגד DX ? זה לא מעניין וגם לא היה אף דבר מיוחד בקרב

עוד נקודה קטנה שאני רוצה להגיד זה שוינס מקמאן פשוט לא ניראה לי מעניין כדמות בתוכנית

הוא פשוט ניראה לי זקן מידי והתפקיד שלו כדמות שלפני כמה שנים הייתה מאוד טובה היום ניראת לי מגוכחת ואני אומר את זה מהבחינה הרעה

בקיצור מאכזב אני שמח שפתרו את כל העניין אם בראט מבחינת הקהל אבל איך שעשו את זה זה הרגיש יותר כמו הפרק של סאוט פארק ולא איך שתוכנית כזאת צריכה להיות

עכשיו TNA

TNA של יום שני הרגישה תוססת מאוד אחרי שבשבועות האחרונים זרמה חלש יחסית לTNA כניראה בגלל כל האחנות מאחורי הקלעים

בכל מקרה הביאו לתוכנית הרבה שמות מוכרים בתחום שמות כמו סקוט הול (ריזר רמון) \ריק פליר \סטינג \גאף ארדי \ועוד

אחי מעניין מבחינתי זה אריק בישקופ שגם היה מצוין אם המקרופון

הקרבות עצמם היו די טובים העלילה נחמדה והקהל היה מעולה

זה לא היה תוכנית יותר מידי טובה אבל זה היה הרבה יותר טוב מWWE של יום שני

אפילו איזה 2 חגורות אליפות החליפו ידים

בכל מקרה אהבתי את התוכנית הזאת וניראה איך הם ימשיכו -זה הרגיש כמו TNA על סטרואידים והל הוגן הפתיע אותי לטובה ביכולות המקרופון שלו

ושיחק מצוין (יחסית לתוכנית בסגנון )

מה שהיה קצת עצוב זה ליראות את סקוט אול (ריזר רמון) שלא ניראה ששמר על עצמו טוב אבל זה בקטנה

דרך אגב ריק פליר למרות כל השנים שעבר ניראה מצוין אתמול הוא לא התאבק או משהו אבל ניראה טוב יחסית

בכל מקרה לפי מה שהבנתי הריטינג של TNA היה מספיק טוב ואולי יחליטו בספיק לעשות 2 תוכניות בשבוע שאחת ביום שני כמובן

ניחיה וניראה אם זה יתממש

פורסם

TNA זאת לא התוכנית הזאת שהם תמיד מוציאים כיסאות מתחת לבמה ואז דופקים אחד לשני בראש?

פורסם
  • מחבר

לא הם לא עושים את זה תמיד

פורסם

פעם שהייתי קטן היתה תוכנית שאיזה שניים הלכו מכות בתוך כלוב וזה עם השער הארוך ניצח אבל בסוף הפילו לו מלמעלה מלא דם כזה מגעיל

איזה תוכנית זאת?

פורסם
  • מחבר

קרבות כלוב זה דבר שקיים בהאבקות הבידורית המון זמן ועוד לפני שWWE הוקמה בכלל

גם עניין הדם קיים המון זמן יש שיטה לעשות את זה זה דם אמיתי שבדרך כלל רואים אותו שהמתאבק חותך את עצמו בחלק ליד הגבה

ככה שלרוב זה רק שריטה קטנה אבל זה ניראה כאילו זה משהו רציני

בכל מקרה ביוטיוב יש סרטונים על איך עושים את הדברים הבסיסים

פורסם

לא, אני מדבר על זה שהחולים בראש האלה בסוף הפילו עליו מלא דם של חיות מהתקרה של הכלוב ואז נוצות ועוד צחקו עליו

פורסם
  • מחבר

יש לפעמים כל מיני שטויות בתחום הזה

פורסם

לפי דעתי זה

תת רמה,לא מצחיק,לא מהנה,ביזבוז זמן יקר מהחיים,לא אמין,ואידיוטי

פורסם
  • מחבר

איזה מהם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים