עבור לתוכן

חובבי האבקות בידורית תתכוננו ל"מלחמת יום שני" 2010

Featured Replies

פורסם

טוב למי שלא יודע הארגון TNA שבארצות הברית משודר ברשת ספיק

הולך מחר לעשות תוכנית מיוחדת שתשודר ביום שני ואם אני לא טועה תיהיה באורך 3 שעות במקום שעתיים בתוכנית הרגילה ואם אני לא טועה יום חמישי השידורים הרגילים

חוץ מזה הולק הוגן צפוי להיות חלק מהתוכנית וזאת בעצם הכניסה שלו לתוכנית (הוא חתם לפני ועשה יחסי ציבור מחוץ לתוכנית בינתים )

מול זה WWE תציב את RAW גם בשידור מיוחד והקלף של WWE הולך להיות Bret Hart

בקיצור הולך להיות חגיגה או לפחות האכזבה הכי גדולה של השנה ;D

בכל מקרה הולק הוגן לא צפוי לעשות קרב בTNA ובראט לא צפוי לעשות קרב בWWE

הוגן כבר מבוגר ואחרי כמה ניתוחים ולבראט היה בעבר שבץ שלא כל כך ברור עד כמה הוא יתאושש מימנו

ככה שהתפקידים שלהם בתוכניות כניראה לא יכללו קרבות בפועל אלה דברים אחרים

WWE כבר הכריזו שבראט יהיה בתוכנית הקרובה "מנהל אורח" או לא יודע איך לקרוא לזה בעברית

עכשיו למי שלא יודע בעבר שבראט עזב לWCW היה לו קרב שהוא סיכם אם ווינס מקמאן (הבעלים של WWE ) לנצח -בראט היה אז האלוף

והיא לו קרב על האליפות מול שון מיקל

ובמהלך הקרב שון מיקל עשה את האחיזה של בראט (שארפסוטר ) שבראט היה אמור להשתחרר מזה לאפוך את האחיזה ולנצח

במקום זה ווינס אמר לשופט לסיים את הקרב ולהכריש על שון מיקל כמנצח

בראט בגלל זה ירק על ווינס וכניראה מאוחר יותר גם נתן לו אגרוף ומאז חוץ מפעם אחת שבראט ניכנס להיכל התהילה של WWE הוא לא ישתתף בדברים שקשורים לWWE למרות שהיום יש 3 קרובים שלו (אחד מהם אם אני לא טועה הבן שלו ) כמתאבקים בWWE

בכל מקרה כל עניין הסיפור אם בראט לא ניסגר בתוכנית עצמה למרות שמאז היו לבראט שיחות אם ווינס

וכבר רמזו שיהיו דברים שקשורים בזה בתוכנית ככה שכניראה יקרה משהו אם שון מיקלס \ווינס \ובראט בתוכנית

ככה שאני מאוד מצפה ל2 התוכניות

WWE אומנם מאכזבים אותי כבר כמה שנים טובות אבל פאקינג בראט ארט חוזר (כן כן התלהבות יתר )

מהולק הוגן לא באמת אכפת לי אבל TNA משתפרת אם הזמן ושידור מיוחד שלהם יכול לצאת טוב

בקיצור תכינו את הבירה והפופקורן מחר (יום שני של ארצות הברית אם אני לא טועה זה יצא מאוחר יותר בארץ )

WWE VS TNA

פורסם

אני בטוח שאתה יודע שזה בלוף ועדיין לא איכפת לך ?

מה אתה מקבל מלצפות בתוכנית כמובן מלבד לבזבז את הזמן הפנוי שיש לך ?

אני שואל ברצינות , איך אפשר להינות מחדוות הניצחון אם אתה יודע שזה מזוייף ו / או מתוכנן מראש :s05:

( אחנו מדברים על האבקות כן ? )

פורסם

שהייתי קטן הייתי מתלהב מהתוכניות האלה כי חשבתי שהקרבות אמיתיים, למרות שאמא שלי אמרה לי שזה בולשיט אני לא האמנתי לה.

אחרי שקלטתי שזה מזוייף יצא לי לראות את התוכנית ונרדמתי כמו תינוק האמצע, זה פשוט משעמם רצח. וכל הדרמות שיש שם זה פשוט מגוחך.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שאתה יודע שזה בלוף ועדיין לא איכפת לך ?

מה אתה מקבל מלצפות בתוכנית כמובן מלבד לבזבז את הזמן הפנוי שיש לך ?

אני שואל ברצינות , איך אפשר להינות מחדוות הניצחון אם אתה יודע שזה מזוייף ו / או מתוכנן מראש :s05:

( אחנו מדברים על האבקות כן ? )

למה אתה צופה בסירטי אקשן\קומדיה ? גם שם זה מזויף

למה אתה קורה ספרים לא מציאותים ?

צופה בסדרות טלוויזה לא מציאותיות ?

האבקות בידורית זה שואו וזה חלק מתעשית הבידור וככה אני מתיחס לזה וחוץ מזה שיש דברים כאלו

http://www.youtube.com/watch?v=6ecgFOEmI6w

זה מגניב (תראו את כל החלקים )

ויש גם חלקים אם מקרופון -

http://www.youtube.com/watch?v=XtMML_zdfxA

ולא פחות חשוב יש את זה -

zkk4_tna_knockouts.jpg

;D ;D ;D

בקיצור אלו תוכניות בידור אם אתם רוצים משהו רציני תלכו לאגרוף תילנדי \אגרוף\MMA

אני רוצה את הבידור שלי בהאבקות הבידורית

פורסם

zkk4_tna_knockouts.jpg

קרירין יש משהו יותר טוב מזה .

אבל אני בטוח שאתה יודע ::)

בכול מקרה זה ידוע שזה מזוייף אבל בכול זאת יש קטעים יפים בהאבקות , במיוחד כל הקפיצות

http://www.youtube.com/watch?v=ZxL2rOAq5Ss

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

x-boy_24 אנשים פה כניראה לא מבינים שצופים בזה כי זה מבוים וזה הצגה

שיש תסריט טוב ודמויות טובות זה הרבה יותר מבדר אותי מקרבות מציאותים

בקרב מציאותי לא יקפצו לך על שולחנות ויעשו כל מיני שטויות אחרות -וחוץ מזה מזמן לא היה לוחם אמיתי שהוא גם בדרן כמו מוחמד עלי

(תחפשו ביוטיוב דיבורים שלו) ולאומת זאת בהאבקות בידורים להחזיק את המקרופון זה חלק מאוד גדול מההצגה

פורסם

אני אישית לא עוקב אחרי זה .

כשמזדמן לי אני רואה את זה פה ושם .

יעלו את זה לרשת נכון ?

אני ינסה להשיג את זה לסוף שבוע (או הזה או הבא) .

הבעיה זה שכולם חשבו שזה אמיתי ואז הבינו שזה מבויים ומשום מה הפסיקו לצפות בזה בגלל שזה מבויים.

אני כשהייתי קטן חשבתי שזה אמיתי ,

אחרי שהבנתי שזה מבויים עדיין צפיתי בזה (וגם עכשיו לפעמים) ועדיין זה כיף לצפות בזה .

פורסם
  • מחבר
יעלו את זה לרשת נכון ?

::) ::) ::)

נגיד ככה אני בדרך כלל צופה רק בTNA אבל 2 הארגונים "זמינים" ברשת

ואני הולך לצפות ב2 התוכניות המיוחדות שיהיו מחר (אולי בשעון ישראל זה יצא יום שלישי בעצם)

פורסם

לי אין זמן לצפות בזה .

וזה יכול להיות נחמד לסוף שבוע .

פורסם

האלק הוגאן לא גריאטרי כבר?

פורסם

איך זה מזכיר לי את תוכניות האבקות "קאטש" של שנות ה-80 עם האחים וואן אריק וכל השאר.

ואחר כך שנות ה-90, WWF עם כל הסופרסטארים האמיתיים, האנדרטייקר, דוינק, אולק הוגן, רייזר ראמון וכו...(הרשימה עוד ארוכה)

---

היום אין דברים כאלה!

פורסם
  • מחבר

האלק הוגאן לא גריאטרי כבר?

הוא פצוע מכדי לעשות קרב נורמלי אבל לא הוא לא עד כדי כך זקן

יש לו אפילו חברה צעירה

בכל מקרה זה לא משנה כי כניראה לא ניראה אותו מתאבק בתוכנית -אני לא חושב שהוא מטומטם לנסות משהו כזה ובמיוחד בקהל של TNA

שלא רחמן ויצעק לו "אתה לא יודע להתאבק" או משהו בסגנון

איך זה מזכיר לי את תוכניות האבקות "קאטש" של שנות ה-80 עם האחים וואן אריק וכל השאר

שוואן אריק היו בשיא עדיין היה בריסלינג את עניין הטרטוריה -ווינס מקמאן ואבא שלו קנו טרטוריות והיחדו אותם לWWF שיותר מאוחר שינה שם לWWE

האנדרטייקר, דוינק, אולק הוגן, רייזר ראמון וכו...(הרשימה עוד ארוכה)

---

היום אין דברים כאלה!

בטח שיש הקברן עדיין מתאבק ועדיין אחד מהגדולים

דוינק או לפחות אחד מהם (היו כמה ) עדיין פעיל בזירות קטנות ככל הידוע לי

רייזר רמון הוא בעצם סקאוט אול והוא פעיל פה ושם -הבן אדם לא שומר על עצמו כל כך ונחשב בעיתי בתחום אז לא רואים אותו הרבה במינסטרים

אני לא יודע אם יש לו בעיות שתיה או בעיות אחרות

הוגן עדיין בתחום לא כמתאבק יותר אבל עדיין מאוד מפורסם

תראה אנשים מזדקנים ואנשים נפצעים בתחום הזה לא כולם מצליחים להחזיק הרבה שנים כמתאבקים פעילים בצמרת

למעשה רובם לא מצליחים חלק עוברים לתחום אחר וחלק עוברים לזירות קטנות

אתה מוזמן לצפות בסרט "המתאבק" ולהבין יותר

פורסם

אני ראיתי את המתאבק .

זה לא גרם לי לחבב את הדבר ,להיפך .

אז אם הבנתי נכון קרירין , אתה אוהב לצפות בטלויזיה בהצגת תאטרון , כי זה מה שזה לפי ההסבר שלך , הצגה .

נכון גם תוכניות טלויזיה הן "עשויות" אבל הן לא מתימרות לא להיות כאלו , אם נניח היית יודע שרוקדים עם כוכבים או תחרות אחרת על פרס ( תואר ) היא מזוייפת ומתוכננת מראש , איזה טעם היה לצפות במתחרים אך ורק כי הם רוקדים יפה , או בגלל שהם עונים על תשובות ( מוכנות מראש ) במהירות וכו' , אינך יכול להכחיש שהיית נהנה יותר לראות את הוירטואוזיות של המתאבקים באה לידיי ביטוי ממשי בזמן אמת ובאמת .

פורסם
  • מחבר

david11 מזמן לא יצא לי לצפות בהצגת תאטרון

ותראה אם יש הצגת תאטרון טובה בטלוויזיה לא הייתי מתנגד לצפות בה -אני לא מהכבדים אני יותר אוהב הצגות קלילות

הבעיה שבארץ לא משדרים בדרך כלל הצגות תאטרון בטלוויזיה אלה כל מיני שטויות כמו מחזות זמר לילדים ודברים בסגנון

בעניין זה -

אינך יכול להכחיש שהיית נהנה יותר לראות את הוירטואוזיות של המתאבקים באה לידיי ביטוי ממשי בזמן אמת ובאמת .

מאוד לא נכון -אני לא אמן לחימה אבל אני יודע כמה דברים בתחום

ופה אתה צריך להבין שהרבה דברים שעושים בהאבקות הבידורית לא יבוצעו בכלל בקרב אמיתי

ולאומת זאת דברים מסוימים אחרים בקרב אמיתי יגרמו לסיום הקרב אחרי הביצוע -דברים כמו טומב סטון יכולים לשבור צוור במציאות

ככה שלא תיראה התעוששות כמו איזה גיבורי על בקרב מציאותי

אבל יותר מזה קרב מציאותי יגמר מהר מאוד הרבה מהם אפילו תוך פחות מדקה כי בקרובות חופשים (בלי כפפות אגרוף וחוקים מסוימים שמעריכים קרבות )

אנשים לא יכולים לספוג הרבה מכות אמיתיות

תבדוק ביוטיוב MMA ותראה מה זה קרב חופשי אמיתי ותבין שזה מאוד שונה מקרבות מבוימים

בקרבות MMA גם אין דברים כמו שולחנות \אש \נעצים וכל מיני שטויות אחרות שקימים בהאבקות הבידורית

פורסם

אז אתה יודע מה , אני מקבל , הצגה של האבקות ,לגיטימי , ילדותי מעט לטעמי האישי , אבל לגיטימי ומובן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים