עבור לתוכן

Z5500 לחדר

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא אותה בעיה בסטים של סראונד ב ~700 שקל. (X530\X540\T6060\T6100 וכו')

שיש אנשים שלא אוהבים באס מוגזם, אני בניהם, מעדיף את הסאונד שלי,(בעיקר מוזיקה)

נטול באס מוגזם.

עיינין סובייקטיבי כמובן.

פורסם
  • מחבר

אני גם לא אוהב הגזמות... כשיש יותר מדי בומים זה הורס את כל הכיף בשמיעה, אם נגיד אתה רואה סרט, במקום לשמוע מילים אתה שומע את הבומים... צריך באס במינון נכון, אני יכול להנמיך את הבאס אם הוא יהיה מוגזם.

פורסם

אתה יכול להנמיך, אבל אתה גם יותר באותו מחיר לקנות סט 2.0 שיספק לך חווית מוזיקה שונה לגמרי,

משודרגת בכמה וכמה מונים.

בהנחה שאתה באמת מיעד את הסט למוזיקה.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מיעד אותו למוזיקה... 5.1 זה לא סט למוזיקה זה לסרטים ולגיימינג. אני בכלל לא שומע מוזיקה... חוץ מזה גם אם אני אנמיך, זה לא אומר שאני אבטל אותו לגמרי... אני אנמיך אותו בקטנה כדי שלא יהיה מגעיל...

פורסם

סט מעולה לסרטים ולגיימינג. אין שום בעיה לשלוט בבאס, ולא צריך לחפש מאחורי התיבה, אפשר לקבוע כל רמת באס דרך היחידה החוטית ודרך השלט. גם כשהבאס נמצא על על האמצע של הסקאלה - ניטרלי כביכול - הוא בהחלט חזק (אולי מדי, כל אחד וטעמו) ומרשים, אבל ב- 5.1 זה בכלל לא פוגע ב"מילים" - את כל הדיבור שומעים דרך הסנטר בצורה חזקה וברורה (שגם על הווליום שלו ניתן לשלוט באותן דרכים).

פורסם

סט מעולה לסרטים ולגיימינג. אין שום בעיה לשלוט בבאס, ולא צריך לחפש מאחורי התיבה, אפשר לקבוע כל רמת באס דרך היחידה החוטית ודרך השלט. גם כשהבאס נמצא על על האמצע של הסקאלה - ניטרלי כביכול - הוא בהחלט חזק (אולי מדי, כל אחד וטעמו) ומרשים, אבל ב- 5.1 זה בכלל לא פוגע ב"מילים" - את כל הדיבור שומעים דרך הסנטר בצורה חזקה וברורה (שגם על הווליום שלו ניתן לשלוט באותן דרכים).

:yelclap:

אני מחזק.

דרך אגב ל"יחידה החוטית" קוראים control pod

אבל אני חושב שזה אולי "קצת" יותר מדי לחדר הקטן שלך.

אני רכשתי את הסט לפני למעלה משנתיים בחו"ל עבור המחשב ולאחר מספר מעברים מהחדר לסלון הוא בסוף נשאר בסלון ואני ממש מרוצה ( התחושה שלי היא שבחלל גדול הם נשמעים לי אפילו עוד טוב יותר).

לחדר בסוף קניתי 2.1 של לוג'יטק והקונסולה עברה לסלון יחד עם הרמקולים (שאגב גם במוסיקה נשמעים לא רע בכלל).

בכל מקרה תתחדש עם תחליט לקנות ואני בטוח שלא תתאכזב.

חיים

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקשר לחנות כדי לברר אם יש במלאי או אם המחיר שפורסם באתר האינטרנט עוד עדכני אבל לא ענו לי. אני כבר למעלה משבוע מנסה להתקשר לנייד ולבזק בשעות שצוינו באתר כשעות מענה טלפוני ולא ענו לי. השארתי אפילו הודעה! ולא חזרו אליי... מה לעשות? אני לא ממש רוצה לוותר עליהם כיוון שהמחיר אטרקטיבי ביותר ואני יכול להגיע אליהם בעצמי כך שאני לא צריך לשם דמי משלוח... דרך אגב, זה נכנס בתא מטען ממוצע של אוטו נכון?

:yelclap:

אני מחזק.

דרך אגב ל"יחידה החוטית" קוראים control pod

אבל אני חושב שזה אולי "קצת" יותר מדי לחדר הקטן שלך.

אני רכשתי את הסט לפני למעלה משנתיים בחו"ל עבור המחשב ולאחר מספר מעברים מהחדר לסלון הוא בסוף נשאר בסלון ואני ממש מרוצה ( התחושה שלי היא שבחלל גדול הם נשמעים לי אפילו עוד טוב יותר).

לחדר בסוף קניתי 2.1 של לוג'יטק והקונסולה עברה לסלון יחד עם הרמקולים (שאגב גם במוסיקה נשמעים לא רע בכלל).

בכל מקרה תתחדש עם תחליט לקנות ואני בטוח שלא תתאכזב.

חיים

"קצת" יותר מדי זה "טיפטיפה" מטריד... זה בקטנה יותר מדי לחדר שלי או שזה ממש לא לחדר שלי?

פורסם

זה פשוט טוב יותר בסלון. זה לא שאתה לא תהיה מרוצה איתם בחדר, הם פשוט ממלאים סלון בצורה טובה יותר. אספתי אותם עם האצ'בק, נכנס לבגאז'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים