עבור לתוכן

Z5500 לחדר

Featured Replies

פורסם

סוף סוף יש לי מספיק כסף כדי לקנות אותם אבל אז חשבתי לעצמי, החדר שלי הוא לא אולם קולנוע, הוא כולה חדר, הוא מספיק גדול לרמקולים? האם החדר שלי מתאים למטרה נעלה זו? (לא זו לא שאלה רטורית אני באמת לא יודע, יכול להיות שלא שווה לי לקנות אותם אפילו שאני ממש רוצה!)

החדר הוא ככה: 3.70 אורך ו2.80 רוחב. אני לא ממש בטוח מה מהנתונים חשובים אז אני אשפוך הכל. יש לו 2 קירות חיצוניים עם חלון על כל אחד מהם (החדר הוא כאילו בפינה של הבית). צמוד לקיר התחתון בחדר יהיה שולחן מחשב שאין לי מושג מה המידות שלו יהיו ושמה אני מתכנן לשים את הסנטר (איפה עדיף מתחת למסך [כאילו לפניו, מולו, המסך לא ייעמוד עליו תהיו רציניים קצת] או מוברג לקיר, מעל המסך?) 2 הקידמיים יהיו מוברגים לקיר/ מונחים על השולחן (גם מה עדיף?) ובקשר ל2 האחוריים אין לי ברירה אלא להבריג אותם לקיר בקו "מתחת" לחלון השמאלי בשרטוט כשהם מכוונים אחד מול השני (לא נראה לי שיש לי ברירה אלא אם אני מתכוון לשים אותם במין אלכסון מטורף) או שאני מכוון את הרגל כמו לשולחן ואז מבריג אותם כשהם על הצד ומכוונים אליי (שוב מה עדיף?)

המקום שנראה לי הכי הגיוני לסאב הוא ליד הרגליים.

דרך אגב, באיזה גובה מומלץ להבריג את הרמקולים? יש אפשרות להצמדה זמנית לקיר, כמו מגנט או וואקום על זכוכית? כי במחשבה שניה אם הם יהיו מוברגים אז זה דיי באסה כי אז אני לא אוכל לשים את הרמקולים מידי פעם בסלון כשאני ארצה לשחק בסוני או לראות איזה סרט HD בטלוויזיה...

דרך אגב, אל תקחו את השרטוט הזה יותר מדי ברצינות, זה לא מדוד או משהו כזה, אני לא יודע אם החלון השמאלי קצת יותר ימינה/ שמאלה על הקיר או משהו כזה, זה לא ביחס אחד לאחד כמו במציאות אבל זה דיי קרוב למציאות.

________________________|___חלון___|_______________________

| |

| |

| |

| |

| |

| |

| _

| ח

| ל

| ו

| ן

| ארון _ הארון כרגע הוא רק בתיאוריה, בתכנון, סביר להניח שהאורך שלו

| | יהיה 1.60 והוא יהיה צמוד לקיר העליון והימני

| |

| מיטה | המיטה באורך 2.00 (החלק השמאלי) וברוחב 1.20 (הקו התחתון המצוייר)

| |

| |

| |

| |

| |

ד |

ל |

ת |

| |

| |

פורסם

לבן הגדול שלי הייתה מערכת של קיימברידג', והוא השקיע ושם בקירות דיבלים והעביר צינורות לחוטים, שהרמקולים הקדמיים בקיר הקידמי והאחוריים - באחורי.

לבן הקטן יש Z5500 ואני חפפן, אז שמתי לו את כל חמשת הרמקולים על השולחן - הסנטר מאחרי המסך, 2 הקדמיים בחלק האחורי של השולחן בפינות, ושני האחוריים בחלק הקדמי של השולחן בפינות.

עובד אחלה.

פורסם

יש לך את הDIVOOM COMET D2 רמקולים מצוינים בהחלט.

פורסם
  • מחבר

יש לך את הDIVOOM COMET D2 רמקולים מצוינים בהחלט.

שאני אבין, זו המלצה כי אתה חושב שהם עדיפים על הZ5500 בכללי או שאתה ממליץ עליהם כי הZ5500 לא מתאימים לחדר שלי?[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 08:23:50

במחשבה שנייה יש עוד אופציה שהיא להניח את הרמקול האחורי השמאלי על הארון ואת השני להבריג בפינה ואז הם יהיו מולי.... מה עדיף? תנו עוד הצעות (אם בכלל המערכת מתאימה לחדר שלי, ואני ניח שכן כי בסך הכל החדר שלי הוא יחסית גדול-נראה לי...)

תקשיבו זה ממש דחוף לי אני רוצה לדעת אם לקנות אותם או לא.

אם כן אז אני אקנה כי אני לא יודע כמה יש להם במלאי ואני מפחד שהמחירים יעלו כי כל הזמן המחירים קופצים. אם לא אז אני אתחיל לחפש סט אחר...

פורסם
  • מחבר

UP

אני לא הולך לוותר על תשובה, השקעתי יותר מדי זמן על השרטוט המאולתר הזה ואין לי כח לעשות עוד אחד כזה.

פורסם

הCOMET רמקולים מצוינים וגם ניתנים לכיוונון ותליה על הקיר ללא צורך בהרכבות מסובכות.

http://onlygizmos.com/review-esys-divoom-comet-d2/2008/01/

ביקורת עליהם.

כול היופי בסאב שאתה יכול לחבר בו רמקולים אחרים.

C-D2_8.jpg

פורסם
  • מחבר

Guardian Angel למרות הרצון הטוב לעזור אתה לא ממש עוזר לי עם התשובות שלך.

אני לא פוסל את הרמקולים שאתה מציע, אבל לא ענית לי על השאלה, שאלתי אם אתה מציע אותם כי שווה להציץ ולשקול לקנות אותם או כי הZ5500 לא מתאימים לגודל/ צורת החדר.

דרך אגב, אין לרמקולים האלה בכלל יכולת של קלט אות דיגיטלי. אין כניסה אופטית/קואקסיאלית מה שאומר שאם אני ארצה להעביר אותם מתישהו לסלון לדוגמה וארצה לחבר אותם לממיר כדי לראות איזה סרט HD נחמד או לDVD או לSony Playstation 2. (כאילו אני אוכל אבל רק בסטריאו...)

חוץ מזה, אמרת שאפשר לחבר גם רמקולים אחרים לסאב, אין את האפשרות הזו גם לZ5500? כאילו יש שתי גירסאות לפי מה שהבנתי אבל לא כ"כ הבנתי מה ההבדל חוץ מהעובדה שבגרסא אחת אתה מחבר את הרמקולים כמו פה עם חוט כזה של 2 גידים ללא קונקטור ובגרסא השניה לכל רמקול יש כזה RCA משלו.

אז בגרסא הראשונה אי אפשר לחבר גם רמקולים אחרים?

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי תשובה עדיין...

פורסם

בנוגע לקונקטורים,כפי שאני זוכר תיבת הבאס עם חיבורי הכבל "גידים" אתה יכול לחבר כמה types של רמקולים.

ב5500 עם הבננות אתה מוגבל בחיבורים.

הCOMET D2 מעולים לקולנוע ביתי,לא הייתי מייעד אותם למוזיקה אך הם בין הטובים שבנמצא במחיר נמוך מאוד

ה5500 גם יקרים לאין ערוך ובמחירם אתה רוכש כבר מגבר וינטאג' וסט רמקולים טוב.

מה שכן שאהבתי ב5500 זה התמיכה בפורמטים כגון DD,DTS,THX ועם מגוון החיבורים שלה אפשר לנייד אותה

לכול מקום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה! :yelclap:

אחד השיקולים הענקיים שלי ל"למה לקנות את הZ-5500" זה החיבור האופטי והקואקסיאלי שלא ראיתי בשום סט אחר.

אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב ככה שזה לא חיסרון בשבילי למרות שהרבה מעלים ליו טיוב סרטונים שהם מראים את הסט הזה פועל עם מוזיקה והאו נראה דיי טוב למען האמת גם למוזיקה (כמובן שהוא לא באיכות של סט סטריאו מדפיים מעץ אבל הוא נראה לא רע בכלל גם במוזיקה...)

כשאקנה (או אם אקנה, אני מקווה שהחדר שלי לא קטן מדי בשבילם...) את הסט אני אוודא כמובן שאני לוקח את הסט עם הכבל השחור אדום הזה ולא נראה לי שאני מתכוון להחליף את הרמקולים , הסיבה היא האופציה להארכה. אם אני לוקח את הסט של הבננות והכבל קצר לי מדי אז נדפקתי, אם ארצה להחליף לכבל ארוך יותר אני אצטרך למצוא כבל כזה מספיק ארוך/ להכין כבל בעצמי ולהוסיף לו קונקטורים בעוד שבסט עם הכבל הזוגי הזה אני יכול ללכת לחנות אלקטרוניקה הקרובה לביתי ולקנות כבל לפי מטר (יש להם גלגל ענקי כזה עם איזה 500 קילומטר [בלי להגזים בכלל...xD] של כבל וכשנראה לך שהאורך מספיק המוכר חותך לך את הכבל...)

עוד יתרון הוא העיצוב שללא ספק יפה בעייני (לא שזה משנה את האיכות אבל עדיין... טוב נו זו לא סיבה לקנות רמקולים אבל זה פלוס, אמנם קטנטוש אבל פלוס..)

וייתרון נוסף הוא הקופסת שליטה הזו שאין לה שם וכל אחד קורא לה איך שבא לו שמקלה על החיבור ועל השליטה בעוצמה הכוללת ובעוצמה של כל רמקול בנפרד בניגוד להרבה סטים אחרים שדורשים לחפש מאחורי הסאב אי שם בתוך מלא חוטים ואבק...

וזה גם בא עם שלט...

אז בתכלס, לפי מה שהבנתי אתה ממליץ על הCOMET D2 כי אתה חושב שהמחיר של הZ5500 מוגזם ואין לך מושג אם הסט מתאים לי לחדר או לא...

בקשר למגבר וסט רמקולים, אני לא מאוד מתמצא בזה אבל אם יש משהו במחיר הזה ואתה חושב שהוא עדיף על הלוג'יטק או משהו במחיר נמוך יותר שהוא באותה רמה של הלוג'יטק אתה מוזמן להראות לי...

ובחזרה לעניננו אם יש מישהו שיודע אם הסט יתאים לחדר שלי או לא הוא מוזמן להגיב ;D

פורסם

אני כרגע בחדר דומה, אולי מעט גדול יותר, ואני משתמש במערכת. היא בהחלט יכולה למלא חללים גדולים בהרבה, אבל אין שום איסור לקנות אותה לחלל בגודל הזה. אחרי שימוש של שנה-שנתיים אני בהחלט ממליץ עליה, אני חושב שתהנה ממנה.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בחדר דומה, אולי מעט גדול יותר, ואני משתמש במערכת. היא בהחלט יכולה למלא חללים גדולים בהרבה, אבל אין שום איסור לקנות אותה לחלל בגודל הזה. אחרי שימוש של שנה-שנתיים אני בהחלט ממליץ עליה, אני חושב שתהנה ממנה.

תודה רבה על התגובה!!! ברור שאין איסור על הקניה השאלה היא אם זה מתאים... מותר לך לקנות דלת בגובה של 4 מטר וברוחב של 9 מטר אבל אתה בחיים לא תצליח להתקין אותה במשקוף סטנדררטי... אני מתכוון אם מבחינה אקוסטית זה יהיה מתאים... אני לא רוצה לקנות משהו שיהיה overkill, אם אני קונה מערכת ומשקיע כסף (ולא מעט כסף) אז אני רוצה להנות ממנה, אני לא רוצה שיקרה מצב שאני קונה מערכת שתישמע לא טוב באקוסטיקה שבחדר שלי...

אם הבנתי נכון לא אמורה להיות בעיה...

פורסם

לא התכוונתי לאיסור במובן החוקי... אם אתה רוצה לקרוע אותה בפול ווליום זה בהחלט יהיה overkill, וגם אם לא אני לא יכול להחליט האם עבורך זה יהיה overkill או לא, מעבר למימדי החדר יש עניינים אקוסטיים כמו שציינת. אני יכול רק להעיד שעבורי זה בסדר גמור.

פורסם

רכשתי את הסט (Z5500) לפני כשנתיים ואני כלל לא מרוצה.

כשאני צופה בסרטים יש את הרעש המעצבן הזה כשיש בס ..

סה"כ בדיעבד, לא הייתי רוכש את הסט הזה במחיר כה מופקע.

פורסם
  • מחבר

מה?!?!?!?!? בחיים שלי לא ראיתי תגובה אחת רעה על הZ5500!!! מה הבעיה איתם??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים