עבור לתוכן

איך ההצעה למחשב חזק ללא הגבלת מחיר אמיתית - משחקים, כללי, סרטים, עריכה קלה

Featured Replies

פורסם

INTEL CORE i7-920\860 8mb 1333

GIGABYTE P55UD4

WINDOWS 7 HOME PREMIUM

דיסק קשיח 500GB SATA2

דיסק קשיח SEAGATE 1 TB 32MB

כרטיס מסך ATI 5850 DDR5 1GB

צורב DVD LG RW X22

תוספת לספק כח OCZ\ 650

8GB DD3 קינגסטון אוסיז

מארז TERMALTEK ELEMENT T

המחיר המוצע לי הוא: 7670 ש"ח

אני ביקשתי 1.5 טרה בתצורה הזו.

מה דעתכם?

חזק מספיק? חזק אש? אפשרי הרבה יותר ?

אני ממש מחפש מחשב חזק שיעבוד מהר מאוד עם זמני תגובה אש למשחקים, עריכת וידאו, הפעלת בסיסי נתונים וכו'.

פורסם

החלטת להפריד בין שני המחשבים או שזה עדיין אותו המחשב? התקציב מקודם היה 20K לא?

אני מציע שכדאי שתמלא את השאלות בנעוץ של הפורום, כי ככה קשה מאוד להתייחס להודעות שלך בצורה עניינית.

פורסם
  • מחבר

זו הצעה שקיבלתי מחנות לפני שהגעתי לפורום - אבל מקבל העצה אמלא שאלון ואפתח שרשור חדש ומסודר

תודה !

פורסם

תוריד את כמות הזכרון ל6GB כי 8GB לא תרגיש גם ככה...לך על משהו לא יקר בטירוף כי זה זניח ויקר כאחד, את שאר הכסף תשקיע בכרטיס מסך טוב יותר

פורסם

הייתי הולך על לוחות X58 שתומכים בUSB\SATA 3

ועל כונן SSD איכותי שמערכת ההפעה תיהיה מותקנת עליו

פורסם

מחשב חזק? ללא הגבלת תקציב? 20K זה הגג?

מעבד:

[..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX ₪1472

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-EX58A-UD7 ₪1841

עם תמיכה ב-USB 3.0 ו-SATA 3.0 שאמורים להאיץ משמעותית את מה שמחובר אליהם, מביקורות ובדיקות שראיתי. (ב-RAID 0 השיפור מטורף)

ובכלל הלוח נורא נורא איכותי ומושקע ובא עם הרבה פיצ'רים מעולים. (זה כבר מניסיון, רכשתי)

זיכרון:

[..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS - F3-16000CL9T-6GBRH ₪1055

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE HD5870 1GB GDDR5 - GV-R587D5-1GD-B - RETAIL ₪2406

למערך CrossFire, שניהם אמורים ליהיות חזקים יותר מ-5970 אחד.

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122

מארז:

[..] THERMALTAKE XASER VI MX (SILVER+WINDOW) VH9000SWS w/o PSU ₪533

ספק כוח:

[..] SEASONIC 750W - 80 PLUS GOLD - MODULAR : X-750 ₪1033

קרור למעבד:

[..] NOCTUA NH-D14 FOR INTEL&AMD S1156/1366/AM2+/AM3 ₪316

קרור למארז:

[..] NOCTUA NF-P12 120mm 1300rpm ₪79

המיקום אמור ליהיות למעלה.

דיסק קשיח:

INTEL X25-E SATA 2.5" SOLID STATE DRIVE 32GB ₪1902

2 מאלו למערך RAID 0, אמור לתת ביצועים מטורפים ועוד ביחד עם ה-SATA 3.0 שיש לך בלוח. מתאים להתקנת מערכת ההפעלה + תוכנות בסיסיות ותו לא.

דיסק קשיח 2:

[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1.5TB 32MB SATA2 NCQ - ST31500341AS ₪616

ממליץ לשים גם ב-RAID 0, או 1, מה שמתחשק לך. (ביצועים או אמינות)

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪17424

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ושלא תרשה לאף אחד להציע לך משהו שונה. (לא מחוץ לפה לפחות)

זה מפרט מאוד "משתולל", אבל אם אתה באמת רוצה להשקיע קרוב ל-20K על מחשב הכי חזק שאפשר להשיג היום, זו התשובה...

בכללי המחשב גם יהיה מעולה מאוד ל-OC, אז אם תבחר לעשות OC אתה תוכל להגיע רחוק איתם.

זה לפי בקשתך (רק בגלל שאני לא אוהב לדחוף כל מיני הצעות למפרטים "משתלמים" יותר), אבל בגדול תוכל לקבל מחשב שיתן לך ביצועים טובים במשחקים בהרבה פחות מהסכום הזה (אבל הביצועים בכלל לא יתקרבו) ואני חושב שזה יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

עך פניו נשמעת הצעה טובה - אבדוק לעומק פריט פריט ואצור קשר לפי הצורך

לגבי RAID שאלה קלה - ב 1.5T כדי לשים RAID צריך לרכוז עוד דיסק?

עריכה: שמתי לב שיש 2!!! אז מה אתה ממליץ 0 או 1 או אולי 5 או אולי 10?

לא חיפשתי עוד על RAID10 אבל מישהו יודע בשלוף?

לגי כרטיס המדך - קראתי שהרבה ממליצים על GTX285 או משהו כזה - מה שהצעת כאן יוטר טוב?

תודה נראש...

פורסם

דעה אישית - שיא הטמטום לקנות מחשב במחיר הזה, מה אין לך מה לעשות עם הכסף אז אתה זורק 20K על מחשב? אוטו אתה יכול לקנות בזה מה קרה לך.. המחשב הזה גם לא יחזיק הרבה יותר ביחס של מחיר-תועלת. לעומת זאת אם תקנה מפרט ממש מעולה ב6K שזה ממש מספיק אתה תהנה לא פחות! בזבוז כסף מטורף לדעתי.. תשמור את ה14K שישאר לך למשהו אחר, או שפשוט תקח אותם ותקנה בעוד שנתיים אם יתחשק לך מחשב חדש.

פורסם

עך פניו נשמעת הצעה טובה - אבדוק לעומק פריט פריט ואצור קשר לפי הצורך

לגבי RAID שאלה קלה - ב 1.5T כדי לשים RAID צריך לרכוז עוד דיסק?

עריכה: שמתי לב שיש 2!!! אז מה אתה ממליץ 0 או 1 או אולי 5 או אולי 10?

לא חיפשתי עוד על RAID10 אבל מישהו יודע בשלוף?

לגי כרטיס המדך - קראתי שהרבה ממליצים על GTX285 או משהו כזה - מה שהצעת כאן יוטר טוב?

תודה נראש...

285 עבר זמנו ולא משתלם כבר. השילוב שנתתי לך נחשב הכי טוב היום. (טוב, חוץ משילוב של 2 5970, אבל זה כבר דורש מארז נפיל, ספק הרבה יותר חזק וכד'. וגם השילוב הזה לא יתן שומדבר כמעט כיום. עדיף את מה שנתתי לך)

בנוגע ל-RAID, אני הייתי הולך על 0 בשביל תוספת ביצועים. אבל גם 1 הוא חשוב בהתחשב בכך שיש לך הרבה מקום ובכל זאת רצית 1.5 מההתחלה, אז 1.5 במקום 3 טרה יספיקו והשאר יהיו כמראה למקרה שמשהו נדפק.

עריכה- לזה שלמעלה, עזוב... הבנאדם רוצה מחשב בסכום כזה, תתן לו. זה לא נכון שהמחשב הזה לא יחזיק הרבה זמן כי בתכלס אם אתה קונה את המחשב הכי יקר שגם -הכי מעודכן- אתה יכול להנות ממנו משהו כמו 4 שנים וגם אז הוא יהיה שווה בביצועים למחשבים בינוניים מאותה התקופה. (לדוגמה E6500 היה ניתן לקנות לפני 4 שנים אבל זה היה יקר, SLI של 2 כרטיסי 8800GTX Ultra שברמה של HD4870 היום ויש עוד הרבה דוגמאות)

ולמי שיש סכום כזה ומוכן להשקיע סכום כזה על מחשב שיחזיק הרבה זמן במקום לקנות 2 מחשבים חזקים בחצי מהזמן הזה, שיהיה לו בכיף. האמת שלעיני אין בזה שום רע דווקא אם יש לך את היכולת וזה יותר מנחמד...

רק מה שנכון זה שחבל שאתה משקיע סכום על מחשב כזה אם אתה לא באמת צריך וסתם מחפש את ה "שלי יותר גדול" כי אפשר לעשות עם 20K הרבה דברים בימינו. אני הייתי משקיע, והשקעתי חלק מזה (שעדיין מוגזם) רק אם הייתי זקוק למחשב ממש אבל ממש עמיד בעומס לעבודות ושימושים מאוד כבדים, ובו-זמנית. זו שאלה של סדר עדיפויות ואם אתה באמת צריך את זה כרגע יותר ממשהו אחר אז הרי שאף אחד כאן לא יכול לומר לך שזה בזבוז...

מה שכן, בשביל מחשב שיריץ משחקים יפה בהגדרות מקס, עריכת וידיאו וגראפיקה עם התמודדות יפה בכמה נימים שונים אפשר להשקיע גם רק 5K.

אבל כבקשתך. (במידה ואתה רוצה להוריד את המחיר, רק תגיד.)

פורסם

^ תודה. :) בנוגע ל7200.11, זה מ-IQPC, אני סומך עליהם בעיניים עצומות שהם לא מחזיקים דיסקים קשיחים תקולים מהסדרה.

ולא בטוח, אף אחד לא מבטיח שהטיובאן לא יהיה ברמה של core i9, ובכלל ה-core i9 לא רחוק בביצועים ממעבד core i7 920 עם אוברקלוק לכיוון ה-4Ghz ממה שראיתי. חוץ מזה שיש לו מספיק פתחים לשדרוג לעתיד. (זה למה לא בחרתי בתושבת 1151)

והלוח עם 2 תושבות של EVEGA מיועד לשרתים ולא לשוק הביתי.

פורסם

ל7200.11 1.5TB אין את בעיית הנעילה שיש בדגמי ה500GB

סוקט 1156 הוא פשוט סוקט גרוע : נתיב הPCIE 2.0 X16 נמצא במעבד ולכן יש בעיה רצינית עם SATA\USB 3

שגורמת או להאטה של הPCIE ל X8 או לביצועים ירודים

פורסם

אני לא מסכים, המפרט מלפני 3 שנים שהראתם דווקא כן שווה משהו היום- הוא די מזכיר (או לפחות מתנהג כמו) מפרט מחשב בינוני היום ועדיין מחשב שאפשר בכיף למשוך איתו אפילו עוד שנה שלמה.

חוץ מהכרטיס- הבחירה של אותו כרטיס מסך היא גרועה לדעתי- באותה התקופה כבר היה אפשר ללכת על SLI של 8800GTX Ultra עד כמה שזה נשמע מטורף אז (כמו שהיום שילוב של 5970 נשמע) ולקבל היום עדיין הרבה מאוד ממשחקים.

בקיצור, אותו מפרט הוא לא לגמרי מהחזקים שהיה אפשר להשיג באותה התקופה.

כשקונים משהו מבוזבז לגמרי לפחות צריך לדעת איך לעשות את זה בשכל שיחזיק למקסימום זמן. (כן... גם בקניות מפגרות של 20K אפשר להפעיל את השכל, הוא עדיין לא מת אי שם בדרך. :silly:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים