עבור לתוכן

איך המפרט עד תקציב 5000 שקל

Featured Replies

פורסם

איך המפרט אנ יצריך מעבד כזה כי זה מחשב למשוה כמ ו4.5 שנים אז שהיה משהו חזק יחסית וכרטיס סמך אנ יישדרג

19143146.th.png

פורסם

אם היית קורא את החוקים היית מגלה שאסור לפתוח כאלה אשכולות "דחוף".

פורסם
  • מחבר

צודק ערכתי

פורסם

הייתי הולך על מעבד ‏Core i5 750, וחוסך/משקיע במשהו אחר את ההפרש.

כל השאר, ציוד הקפי, דיסק קשיח, צורב וכאלה יש לך?

פורסם

תחליף את הזכרונות כבר ל6GB יש באותו מחיר שם של G.SKILL, שיהיה לך TRIPLE CHANEL

פורסם
  • מחבר

לזה שמעלי אני לא יכול לשים 6GB זיכרון ראםן כעי הלוח אם תומך בדואל צאנל שזה אומר שהוא הולך בזוגות 2.4.8 יא ןאפשרות לשים 6 וגם היא הייתי רוצה זה לדעתי סתאם מבוזבז ולזה שאמר שלדעתו אנ יחצריך I5 שצע הרבה מאוד אמרו לי את זה לא רק בפורום הזה אבל אנ ילוקח מחשב שהיה םג לעתיד הרחוק ומעבד I7 היה יותר חזק כשמשחקים ילמדו לנצל אותו וכשתוכנותצ ילמדו לנצל אותו. :xyxthumbs: ואם יש משהו לחליף חוץ מהמעבד אז תגדו כי אנ ירוצה ללכת לקנות אותו יום שני הבא

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אני צריך לעשות את זה םא נאי לא משבקש שיבנו לי מפרט אי רק מבקש שיגידו לי מה דעתם על המפרט אבל אם אני חייב אז הנה לך

התקצבי המקסימלי הוא 5000

התפקיד של המחשב הוא למשחקים ועבודה משרדית (יותר משחקים)מכ ולמשל COD6 קריסיס ואנ יעוד ל אסגור על איזהז מסך לקחת אבל הוא יהה 20אינץ'

אני לא צריך ציוד היקפי יש לי הכל

אני לא צריך את הדברים הבאים : צורב והרדיסק

יש לי צורב של LG מהפשוטים ב120 שקל וארדיסק 1TB BALCK של WD

השקט לא ממש חשוב בוא נגיד 4

היה אוברקלוק רק לכרטיס מסך והוא היה כבד ואני יודע לעשות אוברקלוק

אל תכללו מערכת הפעלה

אני צעדיף לקנות אך ורק מKSP

יש לי בקשה מיוחדת שהמעבד היה I7 860 ולוח אם אם תמיכה בUSB 3.0 וSATA 3.0

פורסם

אל תתעצבן, סה"כ מנסים לעזור לך ובדרך כלל צודקים.

מבחינת המפרט שלך -

1. Ci5 באמת עדיף למשחקים ואין פה קשר לעתיד. כבר עכשיו Ci5 ייתן ביצועים לא פחות טובים ברוב המשחקים בגלל תכונת ה turbo boost שלו

2. בחירה טובה של לוח אם. אפשר לקחת משהו יותר פשוט אבל כמו שציינת אם חשוב לך תמיכה ב USB 3.0 ו- SATA 3.0 עדיף להישאר איתו.

3. אמרת נכון מעבדי Ci7 8XX ומעבדי Ci5 לא עובדים בטריפל צ'אנל ולכן 4GB היא הבחירה הנכונה. בעתיד תוכל לשדרג ל 8 כשתצטרך (כרגע אין טעם)

4. למסך 20" אין שום צורך ב HD5850 ובטח ובטח שלא באוברקלוק. HD5770 יהיה בחירה מצויינת וכשתתחיל להיות לא מרוצה מהביצועים אז תעשה אוברקלוק.

5. התקציב מאפשר לך לקחת קירור חזק יותר למעבד. אם אתה לא מתכנן OC ה reeven או ה hyper TX3 יתאימו.

6. ספק יהיה עדיף לקחת מסדרת S12II אפילו שהוא עולה כמה שקלים יותר - הוא יעיל יותר, שקט יותר ומגיע עם 5 שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

קודם כללא התעצבנתי זה אחד ושתיים אז השתכנתי רבל בעתיד עוד שנתיים נגיד משחקים ילמדו לנצל את ריבוי הליבות והI7 860 יוציא ביצועים יותר טובים מהI5 ולא בטוח שאנ ייקח 20 אינץ' אניט מתחבט בין 20ל22 עוד לא בטוח מה לקחת

פורסם

בעוד שנתיים כשמשחקים ילמדו לנצל 4 ליבות כבר לא יהיה הבדל בין ה i5 ל i7.

אבל תעשה מה שבא לך אם בא לשפוך עוד 500 ש"ח על מעבד תהנה.

מסך 22" תלוי מה הרזולוציה, אם זה 1680X1050 (שזו אגב הרזולוציה של מסכי 20") הרי שעדיין ה HD5770 הוא הבחירה המשתלמת.

אם הרזולוציה 1920X1080 אז באמת יהיה עדיף HD5850 (עדיין לא הייתי טורח לעשות לו OC, הוא אוכל את הרזולוציה הזו בלי מלח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים