עבור לתוכן

מפרט למחשב חזק לעבודה עם יכולות גיימינג עד 5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי?

הייתי מעדיף שלא יחרוג מ5000 ש"ח אבל אני יכול להתגמש אם מדובר בערך-מוסף רציני, אני מאוד אוהב best value

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:

בעיקר לתכנות, עם אופציה להרצת VM, ובשוטף הרצה של המון כלים במקביל (דפדפנים, IDE, מדיה, RDP למספר מחשבים, אאוטלוק ומספר חלונות אופיס) כל זה על ווינדוז 7. וגם גיימינג (FPS, RTS).

יש לי שני מסכי 19' עם 1280X1024 כל אחד.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.

אין צורך

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?

יש לי מספיק כוננים קשיחים, חוץ מזה הכל חדש.

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?

נגיד 5, לא משהו מיוחד, אבל אני מניח את המארז על השולחן לידי אז אם משהו מרעיש בצורה יוצאת דופן זה יכול להפריע.

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?

לא מתמצא באוברקלוק בכלל, אם יהיה אובר קלוק מהחנות עם אחריות, סבבה, אחרת אין צורך ברכיבים ידידותיים לאוברקלוק, למרות שזה כנראה דורש הרכבה בחנות.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אין צורך, אני יכול להרכיב ולהתקין בעצמי

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.

יש לי נגישות לגוש דן, איזור השרון ואיזור קיסריה-חדרה. בכל מקרה, לא אייבורי.

שמעתי המלצות חמות על זיגזג, אבל לא מכיר בעצמי.

אולי עדיף רשת גדולה שלא תיעלם מחר, לא יודע, תמליצו אתם.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?

אני רגיל ללכת על מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של nVIDIA, בעיקר מתוך הרגל, אם יש הבדל משמעותי בין המותגים שאני רגיל אליהם למתחרים שלהם, אני מוכן לשקול שינוי.

מעוניין במארז עם מראה סולידי, tool free שיאפשר לאחסן לפחות 5 דיסקים קשיחים בנוחות עם אפשרות לאוורור נורמלי.

מצפה בשקיקה להמלצות.

פורסם
  • מחבר

אם הדרישות לא ריאליות (מחשב חזק מדי במחיר קטן מדי), אשמח לדעת ולשנות את הדרישות בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים