עבור לתוכן

Windows 7 - כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כמה שאלות בנוגע לWindows 7:

1. אני קונה Windows 7 מנס - הסתדרות המורים. הגירסא שמובאת שם היא Upgrade - רציתי לדעת אם מישהו ניסה להתקין את התוכנה ללא שמותקנת אצלו מערכת הפעלה והאם הוא הצליח? דבר נוסף - במידה ואי אפשר, יש לי דיסק של XP מקורי עם CD-KEY מקורי, עכשיו אפשר לשרד מXP ל7 לפי מה ששאלתי שמה, אבל מה שלא יכלתי לשאול זה אם אני מתקין XP על מחשב אחד עם CDKEY מקורי כמובן ועליו מתקין WINDOWS 7 גם עם KEY מקורי, האם שני הסי-די-קי נשמרים? או שרק של הווינדוס 7? אם אתם תוהים למה אני שואל, אז התשובה היא פשוטה, ברצוני לקנות 3 ווינדוסים כאלה ולעשות את "הקומבינה" הזאת בכל אחד מהמחשבים, להתקין את הXP עם הKEY המקורי ואז לעבור למחשב הבא(במידה והCDKEY של הXP לא נשמר.. מה שאני מקווה).

2. חשוב לי שהתשובה תהיה נכונה ולא איך שנראה לכם, כי אני בספק אם הרבה בדקו את זה, במידה וקניתי CD-KEY של 32 ביט, ולקחתי דיסק התקנה של 64 והתקנתי - והCDKEY שהכנסתי בסוף ההתקנה הוא של 32 ביט - דיסק אחר שקניתי, האם תיווצר בעיה? או שאין מבחינתם בין CD-KEY של 32 ביט לבין 64 ביט הבדל - אלא ההבדל היחיד הוא רק בדיסק של ה64 שכמובן שוקל יותר.

3. במידה וקניתי Windows 7 Ultimate English Upgrade 32 bit - יהיה אפשר להתקין "עדכון" או משהו כזה שהווינדוס יעבוד לי גם בעברית?

תודה רבה מראש =] תענו לי בבקשה על סמך בדיקה ולא על סמך מה שנראה לכם.

פורסם

1)אי אפשר לשדרג מXP ל7 רק מויסטה אפשר

2)יש הבדל בין הסידי קיי לא תוכל להישתמש בסיראל של 32 ביט ל64 ביט ניסיתי את זה לפני כמה ימים

3)כן תוכל להתקין עברית בקלות

פורסם
  • מחבר

1)אי אפשר לשדרג מXP ל7 רק מויסטה אפשר

2)יש הבדל בין הסידי קיי לא תוכל להישתמש בסיראל של 32 ביט ל64 ביט ניסיתי את זה לפני כמה ימים

3)כן תוכל להתקין עברית בקלות

תודה רבה - בקשר ל1, כן אפשר כי הנציגה תמיכת אמרה לי ורשמתי בדיון עצמו אפילו Oם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים