עבור לתוכן

התחפשו לחרדים אשכנזים, לחרדים ספרדים והלכו מכות

Featured Replies

פורסם

זה מה שאני לא רוצה -שלא תיהיה שנאה .. לכן מבחינתי השתיקה יפה לה [ לעצמי ] לגבי משתמשים מסויימים.

פורסם

אני רק רצה לחזק את המסקנה בדבריו של רוני: ככל שהוא ידבר פחות, כך תהיה פחות שנאה :xyxthumbs:

פורסם

כמובן שיש לפעמיים דברים שנכתבים מצידך -כנכונים לדעתי.

אבל לא לרצות לראות בכלל תגובות של אדם -מראה על פחד לדעת קצת דברי א-מ-ת .

שכך יוצרת שנאה ועצבים -שעדיין לא ירדו מעלייך - קח איזה סיגריה ותירגע :cool2:

צאו' צאו' לשפן ולארנב ...

פורסם

זה מה שאני לא רוצה -שלא תיהיה שנאה .. לכן מבחינתי השתיקה יפה לה [ לעצמי ] לגבי משתמשים מסויימים.

רוני, קושקוש, חמוד, מתוק, רונילה ...

אתה לא צריך לשתוק לגבי חברים מסויימים בפורום, אתה צריך לשתוק לגמרי !!

יעני, לסתום את הפה !!

יעני, לשים לידך מישהו ( אני מתנדב ) שישמור עליך על ידי הצלפה בסרגל על ידיך או כאפה אלוהית בכל פעם שמגרד לך במוח הרצון להגיב ולרשום ת'קישקושים שלך.

תעלם בחזרה לאיזה חור ותמשיך למחזר את "המקורות" שלך והשטויות שלך ותפסיק אתה וחבורתך לזיין פה את השכל. ( א-מ-ת עאלק )

סע, תעשה פרסה, 180 מעלות זוז ותעשה טלפורטצייה לעצמך ב 90 מעלות לכל ארבעת המימדים של החלל והזמן.

פורסם

אבל לא לרצות לראות בכלל תגובות של אדם -מראה על פחד לדעת קצת דברי א-מ-ת .

אהם אהם

NocWis :

אתה שקרן.

....

בכל אופן עזוב אותי לנפשי-וזהו.

פורסם

" הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא "

חז"ל אומרים כל מי שלא מוכיח את חברו על פשע שהוא עושה משתתף בעוונות שלו שנאמר "ולא תשא עליו חטא "

וזה בעיה קשה ביהדות מתוך המצווה של הוכחה באים לשרוף פחים ולקלל על שוטרים על חילול שבת או משהו אחר או כל מיני עימותים אלימים .

ויש אשכרה חרדים שמוסרים נפשם על מצוות ההוכחה ובאים לעימותים וחושבים שהם צדיקי הדור או מינימום פנחס בן אלעזר .

פורסם

ואם אתה יודע שממלא הוא לא יקבל את דברי התוכחה ועל זה הוא יכול יותר לחטא - אין לך להוכיח אותו.

ותכלס מה זה קשור לפה ?

בהפגנות של העדה החרדית זה כמה בודדים שעושים זאת ,שריפת פח כמה ראית שצילמו כאלה? אחד שתים וגם לא תמיד.

אותם אלה שעושים זאת -יותר גרועים ממחללי שבת ,וזה כל אדם חרדי שפוי יודע.

פורסם

רוני נו באמת חסר תמונות של חרדים מתפרעים ? קומץ ....זה מנהג מקום המדינה שהחרדים מוחים על דבר כזה או אחר "לשם שמים " באלימות פיסית ומילולית .

פורסם

רגע למה אתה אומר חרדים ולא העדה-החרדית?

אפילו בארץ נהדרת כבר התחילו לציין העדה -החרדית ;)

באמת שזה לא שייך לפה - היו 101 דיונים על זה.

פורסם

תכלס , אם vic07 ורווונננייי הולכים מכות מי ינצח?

למישהו יש מחשב מספיק חזק כדי להריץ סימולציה לפני הקרב?

רוני ינצח בעזרת השם, זה שניים נגד אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים