פורסם 2010 בינואר 315 שנים שלום לכולם,המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט..החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missingתיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E.האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?
פורסם 2010 בינואר 315 שנים אתה לא צריך דריבר ל - aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600Eאתה צריך להתקין את הדריבר של כרטיס הרשת שלך
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר התקנתי גם דרייבר לכרטיס רשת, Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC, וזה לא פתר את הבעיה..מה אני עוד יכול לנסות?יש דרך נוספת ליצור חיבור?
פורסם 2010 בינואר 315 שנים זה לא dial up אלא חיבור PPPoE. כמובן שהוא לא מוצא לך device אם אין מודם dial up. http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=010201060503
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.